Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΕΝΣΤΟΛΩΝ


ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ

ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ
ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ









poaxia.gr

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

δηλαδη οι ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΕΛΕΥΣΤΕΣ ΤΙ επιδομα Ειδικών Συνθηκών - επικινδυνότητας θα παιρνουν ρε παιδια ?????

Ανώνυμος είπε...

kamia 20aria euro.........OYST

Ανώνυμος είπε...

το μισθολογιο φτιαχτηκε για τους σημαιοφορους και πανω απο εκει και κατω θα τον πιουμε .επρεπε η βαση με μοναδα 1.οο να ηταν απο αστυφυλακα-λιμενοφυλακα ......ντροπη στις ενωσεις μας . ΠΟΑΞΙΑ -ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ Ε.Δ εκαναν του κεφαλιου τους .....ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ Υ/Η ΕΙΔΑΜΕ , ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ (ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ , ΤΑ ΠΗΡΑΜΕ ΗΔΗ ΑΥΤΑ!!!!) Η' ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;!
ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Π@Π@ΡΙΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ .....ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ....ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ .....ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΣΜΕΝΟΙ ....ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ....ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 30% ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ......ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ..... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ....ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ....ΑΝ ΕΙΔΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 900.000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΟΤΕ......ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΠΕΑΛΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΚΟΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ -ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ , ΤΟ ΕΡΙΞΕ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΆΝΕΙΑ .....ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΆΣΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .....

Ανώνυμος είπε...

PHGATE KAI STON YPOYRGO TROMARA SAS KAI TI EIPATE BRE SINDIKALES ?????
FARMAKA-GIATROI -PLEYSIMA - MEIVSEIS MISUOY , ELLEICH PROSVPIKOY, KSEFTILA DIEFTHYNSEIS ,FOROLOGIKH LELAPA, AKRIBEIA, METATHESEIS KSEFTILA, ELIPSI YLIKOTEXNIKHS IPODOMIS , MAIMOY AKTOFYLAKH ME TA PARERGA TIS NAFTILIAS NA MAS TRONE TO MISO MEROKAMATO , SIGGENIS MAS -FILOI MAS ANERGOI , KOPSIMO EFAPAKS-MIOSI SINTAKSEON ........PEITE MAS TI PHGATE EKEI KAI KANATE RE MAGKES ???? POEPLS KAI PEALS EXOYN APANTHSH ....TON EKANE ROMPA KANEIS SAS H APLA FOTOGRAFITHIKATE KAI OLA KALA .....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Μην έχετε αυταπάτες Συνάδελφοι...Το Υπουργείο Οικονομικών ή μάλλον η Τρόϊκα αποφασίζει...
Κι αυτό που λέει ο Συνάδελφος ότι του χρόνου θα είμαστε 30% κάτω από ότι σήμερα μην το παίρνετε αψήφιστα...
Τα νούμερα δεν βγαίνουν...

Ανώνυμος είπε...

http://costagarda.blogspot.com/2012/02/blog-post_7513.html?showComment=1329411610176#comment-c2038024377680612126

2 σχόλια:

ΑνώνυμοςFeb 16, 2012 05:43 AM
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Κ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΟΥΝ 15 ΕΩΣ 20% ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ?ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ Α Π Ο Μ Υ Θ Ο Π Ο Ι Ή Σ Τ Ε ΤΟΝ.

Απάντηση

ΑνώνυμοςFeb 16, 2012 09:00 AM
ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ, ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ. ΝΑ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΣΤΑΣΗ. ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΘΗΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ. ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΑΞΙΟΘΗΚΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΡΧΗΓΕΙΟ Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ΝΑ ΜΥΘΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ; MHΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ; ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ:ΠΕΣΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ, EΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ;

Απάντηση

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στα «ΝΕΑ», ο υπουργός Οικονομικών είναι έτοιμος να παραιτηθεί από τη θέση του, αμέσως μετά την επικύρωση του νέου δανείου των 130 δισ. ευρώ και την ολοκλήρωση της συμφωνίας για το κούρεμα του χρέους (PSI), πράγμα που θα γίνει στη Σύνοδο Κορυφής της προσεχούς Παρασκευής. Με την παραίτησή του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα δώσει ουσιαστικά και επίσημα το εναρκτήριο λάκτισμα για την διαδοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ, και γι' αυτό οι επιτελείς του έχουν αρχίσει ήδη να συλλέγουν τις 105 υπογραφές των μελών του Εθνικού Συμβουλίου που απαιτούνται για να κατατεθεί και επίσημα η υποψηφιότητά του.

Ανώνυμος είπε...

ο παραμύθι εμάς δε θα μας ακουμπίσουν,πρέπει κάποτε να τελειώνει..
Απλά όταν θα χουν περάσει τα μέτρα σε όλους τους υπόλοιπους,μετά θα καταλήξουν πάντα σε μας.
Ούτε μας αγαπάνε,ούτε τίποτα.
Χαμπαριάστε το κάποιοι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΜΊΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΥΕΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗ . ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ .
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΟΧΙ ??
ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ???
2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ Η ΟΧΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ???
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ???? ΤΑ ΠΛΕΥΣΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ????? ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ??? ΤΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΆ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ?
ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ Η ΟΧΙ ??? ΤΑ ΠΛΩΤΑ - ΧΕΡΣΑΊΑ -ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΑ Η ΟΧΙ ????
ΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΤΕΛΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΜΗ Η ΟΧΙ????
ΤΑ ΔΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΚΟΨΑΝ Η ΟΧΙ ???? Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΛΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ -ΟΙΚΓΕΝΕΙΑΚΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΛΛΑΞΕ Η ΟΧΙ ???? Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΔΕ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΜΑΣ Η ΟΧΙ ??? ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΈΝΕΣ?
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΤΕΧΙΚΟΥΣ.ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ, ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

Ανώνυμος είπε...

Για το σχόλιο "τι τρως και πίνεις" έγραψα 2 σχόλια στο Costa Guarda, τα οποία ενώ ήταν απολύτως κόσμια χωρίς ίχνος προσβολής ή αθυροστομίας, οι κύριοι (να με συγχωρέσουν οι πραγματικοί κύριοι) του εν λόγω μπλογκ, δεν ανάρτησαν επειδή προφανώς στεναχωρούσαν το δίποδο ξεσκονόπανο του υπουργού που τα έγραψε. Τους αφήνω στην κρίση σας για να αντιληφθείτε τον πλουραλισμό ενημέρωσης & αντικειμενικότητας που σας παρέχουν.

Α.Χ

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε 5:53 δεν είσαι ο μοναδικός που δεν του δημοσιεύουν τα σχόλια, το ίδιο συνέβη και σε μένα πρόσφατα αν δουν ότι τα σχόλια δεν είναι της αρεσκείας των διαχειριστών και της "παράγκας" δεν αναρτούνται. ΑΠΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ?
ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το καινούριο μισθολόγιο είναι σαφώς ότι καλύτερο μπορούσε να γίνει για την Ακτοφυλακή και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις έγινε και πιο δίκαιο μιας και δεν είναι δυνατόν να υπάρχει η πατέντα με τα εκατοστιαία ποσοστά επί των αποδοχών ανώτερων βαθμών που επιτρέπουν σε κάποιους έξυπνους του δημοτικού να αμοίβονται όπως ένας ανώτερος αξιωματικός της νέας Ακτοφυλακής. Είναι χαμηλοί οι μισθοί ; και βέβαια είναι για όλους αλλά σκεφτείτε πόση σπατάλη είχε γίνει σε όλα τα επίπεδα και τώρα πρέπει να επωμιστούμε και εμείς κάποια βάρη όπως όλοι οι Έλληνες . Δεν είμαστε καλύτεροί τους. Αδέλφια ! πρέπει να δείξουμε το ήθος , την αυταπάρνηση , την εκγρήγορση και να γυρίσουμε σελίδα. Οι οικονομικές δυσχέριες είναι πρόσκαιρες αλλά η νέα Ακτοφυλακή , επιτέλους ήρθε και στο χέρι όλων μας είναι να προσφέρουμε ανώτερου επιπέδου υπηρεσίες στους πολίτες απο ότι οι διεφθαρμένοι προκάτοχοί μας που ατίμαζαν την στολή για μια σακούλα ψάρια ή ένα ρουσφέτι απο τον εφοπλισμό.

Ανώνυμος είπε...

Kaλό το βλέπω σχεδόν ίδια θα πέρνουμε όσο πέρνουμε τώρα!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μη χαίρεστε ακόμη, αυτό είναι πρόταση του υπουργείου δεν σημαίνει ότι θα περάσει κιόλας.
Τον τελευταίο λόγο τον έχει ο Μπένι με την τρόικα.

Ανώνυμος είπε...

δεν θα περασει ετσι αλλα μειωμενο κατα 10% αλλα καιμε αλλες αλλαγες . Αυτη θα ειναι η πρωτη μειωση .....ερχεται αλλη μια μειωση περαν αυτης κατα αλλο ενα 8%....μεσα καλοκαιριου

Ανώνυμος είπε...

TO MIΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ .

Ανώνυμος είπε...

κάνεις λάθος φίλε 10:36, η επιτροπή αυτή έγινε με εντολή του υπουργού ασχέτως αν συμμετείχαν συνδικαλιστές ή όχι και είναι του υπουργείου, όπως και μια αντίστοιχη έγινε στο ΥΕΘΑ για τις ΕΔ και έχουν καταλήξει σε άλλους μισθούς.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ 11:42
ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ Ε.Δ. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ... ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ... ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΥΕΘΑ ΚΑΙ ΥΠΤΠ ? ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ... ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΚΤΕΣ ΑΠΟΔΟΧΕΣ ? ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ 1500 ΕΥΡΩ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Προς 1:19
Το κάθε υπουργείο καταθέτει τις δικές του προτάσεις μέσω των επιτροπών που συνέστησαν, το ανωτέρω όπως γράφει είναι πρόταση του ΥΠτΠ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Μπένι και η τρόικα θα αποδεχτούν το ένα ή το άλλο.
Το σχέδιο του ΥΕΘΑ δεν το έχω δει αλλά απ' ότι άκουσα είναι δυσαρεστημένοι οι χαμηλόβαθμοι προερχόμενοι από Υ/Ξ και ΕΠΟΠ γιατί λέει στην επιτροπή συμμετείχαν Α/Ξ καριέρας.
Τα ανωτέρω ποσά αφορούν τον βασικό μισθό του κατέχοντος βαθμού και φυσικά μαζί με το όποιο επίδομα θα υπόκειται σε φόρο και κρατήσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ Κ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ. ΕΝΑ -15 ΜΕ -20 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ.....

Ανώνυμος είπε...

Παραιτήθηκε ο Χρ.Παπουτσής; Ποιός θα είναι ο διάδοχος του "θρόνου";
WWW.PEALSGR.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...

ΒΟΡΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΑΔΩΝΙΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΤΟΟΟ ΔΙΔΥΜΟ....!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΕ ΤΑ 4 ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ...ΑΙΣΧΟΣ . ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΤΣΑΜΠΑ ......ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΛΛΑΛΟΥΜ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ .ΕΩΣ 20 ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΥΕΝ .....
ΕΙΠΑΤΕ ΚΑΤΙ ????

Ανώνυμος είπε...

Τωρα θα δουμε ποια ειναι η πραγματικη δυναμη της ΠΟΕΠΛΣ και ποια η πραγματικη δυναμη των 6-7 χρυσοκλαρατων αξιωματικων ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΕΓΙΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ....... .....ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ .......

Ανώνυμος είπε...

SYNADELFOI ....MINAME ME TO POULI STO XERI .....

Ανώνυμος είπε...

KAI TVRΑ ....κλαμα στην ΠΟΕΠΛΣ ..... κλαμα και στο ακατονόμαστο blog......c.g....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=k3Nn6pFUN5s&feature=player_embedded

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Επιστολή του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστου Παπουτσή, προς τον Πρωθυπουργό, κ. Λουκά Παπαδήμο

Κύριε Πρόεδρε,

Σε κατ’ ιδίαν συνάντησή μας, προ μερικών εβδομάδων, σας είχα ενημερώσει για την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ.

Όπως σας είχα αναφέρει, αυτή η απόφαση θα είχε ως συνέπεια την άμεση παραίτησή μου από την κυβέρνηση. Σε καμία περίπτωση, δεν επιθυμώ την άμεση ή έμμεση εμπλοκή του Υπουργείου στην προεκλογική διαδικασία του ΠΑΣΟΚ. Ούτε την ενδεχόμενη πολιτική ή επικοινωνιακή εκμετάλλευση εις βάρος της Κυβέρνησης............
Αισθάνομαι την ανάγκη να εξάρω την προσφορά του Υφυπουργού κ. Μανώλη Όθωνα, των Γενικών Γραμματέων του Υπουργείου, των Αρχηγών της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Διοικητή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών οι οποίοι με προσήλωση στο καθήκον και υψηλό αίσθημα ευθύνης επιτέλεσαν το εξαιρετικής εθνικής σημασίας έργο που υλοποιήσαμε μέχρι σήμερα. Με απόλυτο σεβασμό στο Σύνταγμα και τους νόμους της Κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας , στο κράτος δικαίου, στα δημοκρατικά δικαιώματα και τις προσωπικές ελευθερίες των πολιτών.

Είμαι βέβαιος για τη συνέχιση της προσφοράς τους στο πλαίσιο τόσο του νέου σύγχρονου δόγματος εθνικής ασφάλειας, καθώς και των δεσμεύσεων της χώρας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση με το Εθνικό Σχέδιο Δράσης για Ολοκληρωμένη Διαχείριση των Συνόρων και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης.

Ιδιαίτερα, όμως, για τις ευρωπαϊκές μας δεσμεύσεις θεωρώ υποχρέωσή μου να επισημάνω την αναγκαιότητα της συνέχισης της συνεργασίας με τα κράτη – μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ , τον FRONTEX και την EASO , την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασύλου. Μια συνεργασία που οικοδομήθηκε με καθοριστική συμβολή του Πρέσβη κ. Κυριάκου Αμοιρίδη που είχε το ρόλο του συντονιστή του Εθνικού Προγράμματος Δράσης.

Κύριε Πρωθυπουργέ,

Αισθάνομαι την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μου παρείχατε.

Εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο της Κυβέρνησης προς το συμφέρον του ελληνικού λαού και την προοπτική της χώρας.

Με ιδιαίτερη τιμή,

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ 1.727 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2009 ΕΩΣ ΤΟ 2011 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ…

Οι μισοί Έλληνες φαίνεται ότι παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα κατάθλιψης λόγω της οικονομικής κρίσης αποφαίνονται οι ειδικοί. Ανησυχητικό είναι ότι το ποσοστό εκείνων που δήλωσαν πως επηρεάστηκαν από την κρίση αγγίζει το 47%. Από αυτούς, το 59% εμφανίζει κατάθλιψη και το 50,7% εμφανίζει άγχος -στρες. Και δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέπτονται την αυτοκτονία…

Χθες ένας 51χρονος κάτοικος της συνοικίας Καφυγιώτικα Κατερίνης αυτοπυρπολήθηκε έξω από το γήπεδο ποδοσφαίρου που βρίσκεται δίπλα από το κλειστό γυμναστήριο της πόλης.
Tο απόγευμα της Τσικνοπέμπτης, ο 45χρονοςεπιχειρηματίας πατέρας δυο ανηλίκων, που δραστηριοποιείται στον χώρο της οικοδομής, μην αντέχοντας άλλο την πίεση που του προκαλούσε η οικονομική του κατάσταση, αφαίρεσε την ζωή του με κυνηγετικό όπλο.

Έκοψαν μισθούς, τσεκούρωσαν συντάξεις, δημιούργησαν 1.000.000 ανέργους, ανάγκασαν τους Έλληνες να στήνονται στις ουρές των συσσιτίων, να ψάχνουν τα σκουπίδια για κάτι φαγώσιμο, να κοιμούνται στο δρόμο, να ξεπαγιάζουν γιατί δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν πετρέλαιο…

Νέοι να μεταναστεύουν και όσοι μένουν να οδηγούνται στην κατάθλιψη και στο μαρασμό, άνεργοι και επιχειρηματίες να οδηγούνται στην αυτοκτονία…. Και όλα αυτά, για να πληρώσουμε τα σπασμένα, των ξευτιλισμένων πολιτικών, που κατάκλεψαν τον ιδρώτα του Ελληνικού λαού, που συναλλάχτηκαν με απατεώνες και νταβατζήδες, που μετέτρεψαν το δημόσιο χρήμα σε βίλες, κότερα και καταθέσεις δισεκατομμυρίων στις τράπεζες του εξωτερικού.

Τα λαμόγια οι πολιτικοί, που κατέστρεψαν μια χώρα ολόκληρη και οδήγησαν το λαό της στην απόγνωση και στην εξαθλίωση…

ΣΤΟ ΓΟΥΔΗ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ…

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ…

http://harryklynn.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Τεραστιο πληγμα για την κυβερνηση πανω που ξεκινησε η διασωση της χωρας.
Χωρις τον Παπουτση αμφιβαλλω πολυ σοβαρα πλεον αν η χωρα θα διασωθει.
Το φασμα της χρεοκοπιας πλαναται πανω απο τη χωρα.
Οι αγορες κρατουν την ανασα τους απ οτι μαθαινω...
Εκτακτη τηλεδιασκεψη Μερκελ Σαρκοζυ Ομπαμα.....

Ανώνυμος είπε...

Μάλιστα ! Αφού έκανε επιδειξη των δημοκρατικών του φρονημάτων σαπίζοντας στο ξύλο κάθε διαδηλωτή και σπάζοντας κάθε ρεκόρ κατανάλωσης καρκινιγόνων δακρυγόνων... Αφού ξεδίπλωσε τις αριστερόστροφες, σοσιαλίζοντες αρετές του, κάνοντας ρεκόρ προσλήψεων στα σώματα ασφαλείας σε περίοδο κρίσης...Αφού συνέβαλε τα μέγιστα στο δημόσιο διάλογο με την εκκωφαντική ..σιωπή του .. Τώρα με θάρρος και παρρησία θετει εαυτόν στις υπηρεσίες της πατρίδας και του κόμματος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ Π.Δ.ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ.....

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΗΡΕΜΙΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ... ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ... ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ... ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ..... Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΡΕΜΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ .... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΤΙ ΣΑΜΑΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ; EΛΛΑΣ - ΕΛΛΑΣ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ Η ΑΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ...ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΩΣ ΥΠτΠ ΘΕΤΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ, ΚΤΙΡΙΟ ΑΚΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ-ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 560 ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΥΣΚΟΥΛΟΥΣ...ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ (ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΣΧΕΔΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΠ ΕΠΙΤΕΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΠΟΕΠΛΣ ) ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΗΔΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ TROLLS ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!!!Κριμα ,,, ενα blog ειχαμε να μιλαμε και το.......

Ανώνυμος είπε...

μην κοροιδευεται τον κοσμο .....τα ΠΔ δεν προκειτε να υπογραφουν ...ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΔΜΗΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΠΑΑΝΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ.. ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ .... ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ....ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΡΑΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ....

Ανώνυμος είπε...

KAI EΠΕΙΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑ.