Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΔΗΜΟ;

Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Γ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ε.α

georgopan@yahoo.gr
Το ακούσαμε και αυτό, ο διορισμένος και εγκάθετος πρωθυπουργός, ο πρωθυπουργός που προωθήθηκε για να διαπραγματευθεί με την τρόικα, το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, ως γνώστης του αντικειμένου, γιατί τα κόμματα αδυνατούσαν και έκαναν πίσω (να απαλλαχθούν από την ευθύνη), απειλεί και εκβιάζει, ότι αν τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης δεν συμφωνήσουν σ’ αυτά που θέλει να επιβάλλει η τρόικα, θα παραιτηθεί και θα πάμε σε εκλογές (μας απειλεί δηλ. με εκλογές)!!!!!!!

Αντί ο κύριος αυτός, τόσο καιρό να συζητάει με την τρόικα, έχοντας προτάσεις και σχέδιο (ως ειδικός), για να ξεπεραστεί η κρίση, λειτουργεί ως διακομιστής των εντολών της τρόικα και σε συνεχείς συσκέψεις με τους αρχηγούς των κομμάτων της συγκυβέρνησης, η επομένη θα είναι την Κυριακή, προσπαθεί να τους πείσει να άρουν τις κόκκινες γραμμές (που εγώ πιστεύω ότι δεν υπάρχουν) αλλά απλά λέγονται για να μας κοροϊδέψουν, ώστε να περάσουν όλα τα άγρια φορομπηχτικά μέτρα της τρόικα.
Αντί ο άνθρωπος να βρίσκεται στην Ευρώπη, (που την ξέρει τόσο καλά!!!) για συναντήσεις με τους «εταίρους» μας, βρίσκεται στην Ελλάδα, για να «πείσει» τους αρχηγούς των κομμάτων και μέσω αυτών τους βουλευτές τους, ώστε να συμφωνήσουν με αυτά που θέλει η τρόικα.
Βλέποντας λοιπόν η τρόικα ότι, ο άνθρωπος αυτός κάνει τη δουλειά τους, κάθε μέρα φέρνουν και πιο πιεστικά μέτρα. Σε λίγο θα απολυθούν όλοι οι Δημόσιοι υπάλληλοι και οι στρατιωτικοί και αυτοί θα ζητάνε ακόμα μείωση του Δημόσιου τομέα!!!!.
Τελικά έτσι ήταν, στη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου απλά ανακοινώθηκαν τα μέτρα, δόθηκαν σε χαρτί στον «πρωθυπουργό» και αυτός γύρισε πίσω για να πάρει τις υπογραφές από τους υπολοίπους και να το στείλει πίσω με courier.
Το μόνο τελικά που γνωρίζει ο «πρωθυπουργός» είναι ότι, οι δανειστές μας, είναι αμετακίνητοι σε μια σειρά καυτών προαπαιτούμενων (που θα εξαθλιώσουν το λαό) προκειμένου να κλείσει η συμφωνία για το PSI.
Αλλά δείτε κ. «Πρωθυπουργέ» τι λέει ο κ. Καρατζαφέρης, που είναι από τους μεγάλους θαυμαστές σας (fun) «Δεν συζητήσαμε το ενδεχόμενο των αρνήσεων από τις Βρυξέλλες των προτάσεων μας, αλλά πιστεύω ότι ο κ. Παπαδήμος θα πετύχει πολλά πράγματα στην σύσκεψη. Ξέρει να μιλάει στην άλλη πλευρά του τραπεζιού, μια που πέρασε από εκεί για πάρα πολλά χρόνια».
Ξέρετε να μιλάτε στην άλλη πλευρά του τραπεζιού κ. «Πρωθυπουργέ»; Γνωρίζετε ποιοι κάθονται απέναντι σας; Μπορείτε να μιλήσετε μαζί τους ή μήπως έχετε ξεχάσει να μιλάτε και απλά γνέφετε καταφατικά; Είναι δυνατόν να εκβιάζετε τον Ελληνικό λαό με την παραίτηση σας;

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Μαγκούφης δεν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση ..
Μιλώντας στο ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστος Μαγκούφης σημείωσε πως οι ευρωπαίοι εταίροι και ειδικότερα η Άνγκελα Μέρκελ πρέπει να κατανοήσουν πως η επιβίωση της Ευρώπης είναι ένα συνολικότερο ζήτημα που εμπεριέχει πρωτίστως την επιβίωση της Ελλάδας.
Πρόσθεσε ότι «λεφτά υπάρχουν και στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό», και κάλεσε την Ελλάδα να ορθώσει το ανάστημα της και να διεκδικήσει τα χρήματα που χρωστούν στην Ελλάδα, οι γερμανοί.
Στο ερώτημα αν θα ψηφίσει την νέα δανειακή σύμβαση, απάντησε πως «προτιμά την φτώχεια από τον εξευτελισμό και την σκλαβιά».
newsbomb.gr
Υ.Γ
Γεια σου ρε ΠΑΣΟΚάρα αθάνατη…
Προτιμώ την φτώχεια από τον εξευτελιμό και την σκλαβιά..
Να δείτε που σε λίγο θα κάνουν και αντίσταση οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ..
Να δεις που κάποτε θα μας πουνε και μακάκες..να δεις που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς…

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2012/02/blog-post_06.html

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον Χρήστο Μαγκούφη και ο Γιάννης Αμοιρίδης του ΠΑΣΟΚ εκφράζει αμφιβολία για τα νέα μέτρα.

«Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να σώσουμε την ψυχή μας» είπε ο βουλευτής μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Δεν μπορούμε να είμαστε ξανά το αρκούδι που χορεύει στο νταούλι με δεμένη μια αλυσίδα στο πόδι»

«Αυτή τη φορά δεν πάμε αδιάβαστοι», επισημαίνει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συμπληρώνοντας «την άλλη φορά πήγαμε πιστεύοντας ότι κάναμε πατριωτικό καθήκον και πράγματι το πιστεύαμε».

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=2fx4gikqL_s#!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚΙΑ ΧΟΛΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ.
Ν.Δ ΛΑΛΑΚΕΣ ΟΥΣΤ.
ΠΛΟΥΣΙΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ.
ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ετά τους Μαγκούφη και Αμοιρίδη, δηλώσεις για τα νέα μέτρα έκανε και το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παναγιωτακόπουλος.

Μιλώντας στον realfm κάλεσε τους πολιτικούς αρχηγούς να διαπραγματευτούν απευθείας με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όχι με τους…. υπαλλήλους της τρόικας.

«Ποιος εξουσιοδοτεί τον Παπαδήμο και τους τρεις πολιτικούς αρχηγούς να παίρνουν αυτές τις αποφάσεις; Μάς οδηγούν στη δεκαετία του ’50 και αυτή η διαπραγμάτευση πρέπει να σταματήσει» είπε ο κ. Παναγιωτακόπουλος και προέβλεψε πως ούτως ή άλλως η χώρα θα χρειαστεί να πάρει και άλλα μέτρα πιθανότατα τον Ιούνιο για το 2012.

«Τρεις υπάλληλοι κουνάνε επιδεικτικά το χέρι λες και είμαστε οι άτακτοι μαθητές. Αυτός ο πόλεμος φτώχειας και πείνας, αυτός ο εμφύλιος σπαραγμός δεν θα έχει νικητές και ηττημένους» σημείωσε ο κ. Παναγιωτακόπουλος.

«Κάποια στιγμή θα μας πούνε δυστυχώς πτωχεύσατε γιατί ο λαός δεν μπορεί να αντέξει αυτά τα μέτρα. Υπογράψαμε το μνημόνιο του Παπακωνσταντίνου χωρίς να το διαπραγματευθούμε. Ρωτήστε όποιον Έλληνα θέλετε, προτιμά φτώχια και δυστυχία ή φτώχεια και αξιοπρέπεια; Θα σας απαντήσουν το δεύτερο»….

Ανώνυμος είπε...

Θα τρελαθουμε τελειως με ολους αυτους!
Ξαφνικα ανακαλυψανε την Αμερικη ;
ΔΕΝ μπορω να το καταλαβω ρε παιδια, που βρισκονταν ολοι αυτοι 2,5 χρονια ;
Αι σ1χτ1ρ1α πια σας βαρεθηκα κοματοσκυλα του κερατα.

pantnt30 είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον συνάδελφό μου Κο Γεωργόπουλο και Ανώνυμο.
Δεν μπορεί ένας Παπαδήμος και 3 αρχηγοί κομμάτων , χωρίς λαική ετυμηγορία να ξεστομίζουν απειλές για τους ένστολους .
Δεν μπορεί η ανευθυνότητά τους και στα μέσα κρίσης να μιλάνε για τη δημοτικότητα των κομμάτων τους.
Έχουν κατακρεουργήσει ένα ολόκληρο λαό.
ΑΕΡΟΠΟΡΟΣ
Είναι όλοι τους επικίνδυνοι.
Και ανά φέρομαι στο σύνολο των πολιτικών , διότι και αυτοί που γνωρίζανε σιωπούσαν.
Δεν ακούσαμε κοι πολιτικοί για περικοπές και απολύσεις των υπαλλήλων της Βουλής.
Το έχετε καταντήσει πριγκιπάτο.
Με τόσες παροχές δεν χορτάσατε.
Ντροπή σας ... Εχετε προδώσει την εμπιστοσύνη , αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού.


Για τον Παπούλια τι να πούμε ...ειναι σαν να μην υπάρχει.
Ντροπή τους.

pangeorgopoulos είπε...

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΓΚΑΘΕΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΛΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ