Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Τροπολογία για ενόπλους του Λ.Σ. στα ποντοπόρα

Τροπολογία σχετικά με την επιβίβαση στελεχών των ειδικών δυνάμενων του Λιμενικού Σώματος ως ένοπλων φρουρών στα υπό ελληνική σημαία πλοία για την αντιμετώπιση της πειρατείας, κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρ. Παπουτσής.
Στην τροπολογία διευκρινίζεται ότι η συμμετοχή τους θα είναι εθελοντική και θα αμείβεται επιπλέον. Πάντως η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών του ΛΣ (ΠΕΑΛΣ) έκανε χθες γνωστό ότι είναι αντίθετη με την απασχόληση στελεχών του Σώματος στα ελληνικά πλοία ως ένοπλων φρουρών. Αντίθετος στη σχετική πρόβλεψη του νομοσχεδίου δήλωσε στη Βουλή και ο τομεάρχης ναυτιλίας της Ν.Δ. Γιάννης Πλακιωτάκης.
Η Ν.Δ. έχει δηλώσει ότι θα ψηφίσει επί της αρχής του νομοσχέδιο που κρίνεται αναγκαίο για την ανταγωνιστικότητα της ελληνικής ναυτιλίας.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ακτοφυλακή του Αύριο!!
Πεινασμένοι , εξαθλιωμένοι με αναξιοπρεπεις μισθούς , να λιώνουμε στον ήλιο ενημερώνοντας τον κάθε Αλβανοτσετσένο ή "Ευρωπαίο" αλλοδαπό απο που φεύγει το πλοίο για την Μύκονο ενώ ο κος Δριβάκος, οι ΠΑΣΟΚΟΣΕΙΡΕΣ του 80-90 θα λιάζονται τρώγοντας τις συντάξεις τους απο τα 45 τους εις την υγειά των κορόϊδων που δεν έχουν "ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα".Οι λίγοι που θα αξίζουν ( ΜΥΑ κλπ) θα μπαρκάρουν ώς μισθοφόροι στους εφοπλιστές για πενταροδεκάρες παραπάνω. Αντιρρήσεις κανείς ;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΑΔΕΣ .ΠΟΥ ΞΑΝΑΚΟΎΣΤΗΚΕ ΝΟΜΟΣ ΜΕ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΙΣΧΥ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΓΕΦΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝ .ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΟΛΑ . ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 15ΑΡΙΑ ΚΕΑ-ΜΥΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΑΖΙ ..ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΑ 47 ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ ΜΑΣ .....ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ 4-5 ΧΡΥΣΟΚΛΑΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ . ΜΑΣ ΠΕΤΟΥΝ ΕΝΑ ΨΙΧΟΥΛΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ...ΤΑ ΓΑΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΡΏΓΟΝΤΑΙ ΚΥΡΟΙ ....Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΨΗΦΙΣΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ....ΑΣ ΜΗ ΨΗΦΙΖΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ...... ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΣ ΣΥΜΠΟΝΟ ,ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ........ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΖΑΡΙΖΑΝ ΣΑΝ ΜΑΝΕΚΈΝ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΕΠΑΝΊΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΥΕΝ . ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ......ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ .

Exantas είπε...

Ποιος ανεγκέφαλος έκανε τέτοια εισήγηση πάλι? Και γιατί οι ειδικές δυνάμεις του Λ.Σ να συμμετέχουν σε τέτοιες αποστολές? Δεν αρκούν οι απόστρατοι? κ. Παπουτσή & κ.κ. της Ν.Δ, & του ΛΑΟΣ, έχετε αντιληφθεί ποιός είναι ο ρόλος των Λιμενικών & ποιος των ενόπλων φρουρών? Είδατε τους υπερΑτλαντικούς σας συμμάχους ή τους Ευρωπαίους να τοποθετούν κρατικούς υπαλλήλους σε αεροπλάνα ή πλοία για προστασία?
Είπανε της γριάς να .... & αυτή...
Νισάφι πια

ΜΘΧ