Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ / ΒΟΥΛΗ 29/2/2012 , ΒΙΝΤΕΟ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...

«'Όλα όσα γίνονται είναι παράνομα, άκυρα, αντισυνταγματικά» τόνισε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» κάλεσε την κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι με το νέο μνημόνιο δεν μπορεί να εγγυηθεί την καταβολή των μισθών και των συντάξεων ήδη από το φθινόπωρο.

«Είναι αλήθεια ότι από τα 130 δισ. ευρώ μόνον 24 δισ. μπαίνουν στη χώρα; Βεβαιώνεται τον ελληνικό λαό ότι του χρόνου θα υπάρχει ευρώ;» ρώτησε ο κ. Καμμένος, διαπιστώνοντας ότι έχουμε φτάσει στον πλήρη παραλογισμό.

Παραφράζοντας τον Ουίνστον Τσόρτσιλ και τη φράση του «Μεταξύ ατίμωσης και πολέμου, επιλέξατε την ατίμωση. Τώρα θα έχετε και τον πόλεμο» για να επισημάνει: «Μεταξύ ατίμωσης και χρεοκοπίας, επιλέξατε την ατίμωση. Τώρα θα έχετε και τη χρεοκοπία».

«Έχουμε ήδη χρεοκοπήσει. Πέσαμε έξω σε όλες τις προβλέψεις. Μέτρα καινούρια 6-8 δισ. ευρώ θα παρθούν τον Ιούνιο. Από πού;», ανέφερε.

Η Αριστερά φταίει;

Επίσης, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» εξέφρασε την αντίθεσή του με την πολεμική που ασκείται στην Αριστερά.

«Είμαι δεξιός. Η Αριστερά φταίει με τις δύο διαδηλώσεις που έχουν γίνει στο Σύνταγμα για την κατάσταση ή εκείνα τα δισεκατομμύρια που έφυγαν στην Ελβετία και δεν τα έφερε ποτέ πίσω ο κ. Πάγκαλος;» υποστήριξε, διερωτόμενος πού πήγαν τα χρήματα.

Ποιος φοβάται τη χρεοκοπία;

Παράλληλα, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι οι δανειστές δεν τολμούν να οδηγήσουν τη χώρα στη χρεοκοπία.

«Ποιος φοβάται τη χρεοκοπία; Εμείς ή αυτοί; Τολμούν να οδηγήσουν τη χώρα στη χρεοκοπία; Όχι. Σας εξαναγκάζουν να απειλείτε τον ελληνικό λαό και να υπογράφετε μνημόνια που βάζουν παιδιά και εγγόνια να πληρώνουν και υποθηκεύετε τον ορυκτό πλούτο», κατήγγειλε.

Ζούμε την εποχή των τεράτων

Στην ομιλία του, ο κ. Καμμένος χρησιμοποίησε τη φράση του φιλοσόφου και πολιτικού επιστήμονα Αντόνιο Γκράμσι. «Όταν το παλιό αρνείται να πεθάνει, το νέο δεν μπορεί να γεννηθεί. Και ζούμε την εποχή των τεράτων» ανέφερε, κατηγορώντας την κυβέρνηση και τους συγκυβερνώντες για ψέματα που βυθίζουν το λαό στην απελπισία.

«Παραιτηθείτε και πείτε το όχι»

Στο τέλος της ομιλίας του, ο βουλευτής κάλεσε την κυβέρνηση να παραιτηθεί και να αρνηθεί «να παραδώσει τα πάντα, μην έχοντας το συνταγματικό δικαίωμα»

«Ελάτε να πείτε το «όχι» του προέδρου Παπαδόπουλου στην Κύπρο. Θα οδηγήσει στο αύριο της Ελλάδας μακριά από μνημόνια και από εξουσιαστές που θα έρθουν να σας κάνουν κουμάντο», ανέφερε καταλήγοντας ότι όλα αυτά δεν θα γίνουν στη δική μας πατρίδα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Panos Kammenos Facebook

ΗΜΟΥΝ ΔΕΞΙΟΣ
ΗΣΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ

https://www.facebook.com/pages/Panos-Kammenos/255561140084

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Πάνο, (κ. Υπουργέ)
επειδή με το διαδίκτυο όοοολες οι ειδήσεις-αναρτήσεις μένουν αναλοίωτες στον χρόνο...
επειδή "τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα" τα μάθαμε από παιδιά
επειδή αποτέλεσες γρανάζι του σάπιου υπάρχοντος συστήματος.
Και γνωρίζεις καλά τι σημαίνει ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΥΚΛΩΜΑ, ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ, ΠΙΕΣΕΙΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ..
εύχομαι να μην χρειαστεί να σου αναδημοσιεύσουν τις δηλώσεις & τους λεονταρισμούς που αφειδώς σκορπάς, όταν ξαναπεράσεις την πόρτα του μαντριού.... Και πολύ φοβάμαι μην χρειαστεί να στα θυμίσουν πολύ σύντομα Φίλε Πάνο (κ. Υπουργέ)!!

Ενας(πραγματικά)Ανεξάρτητος Έλληνας