Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Ασφαλιστικά Ταμεία

Πειραιάς 28/2/12

Η Ομοσπονδία παρακολουθώντας εδώ και καιρό τα όσα αναπτύσσονται σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των διαθέσιμων κεφαλαίων των ασφαλιστικών ταμείων από την τράπεζα της Ελλάδας προχώρησε σε επιστολή προς τους αρμόδιους Υπουργούς και τον Διοικητή της ΤτΕ, προκειμένου να πληροφορηθούμε για μια σειρά ζητημάτων που απασχολούν αυτή την χρονική στιγμή το σύνολο των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας.

Το θέμα χρήζει προσεκτικής αντιμετώπισης και λεπτών χειρισμών χωρίς τυμπανοκρουσίες και εξάρσεις, στην βάση της εξασφάλισης των κόπων και των αποζημιώσεων μας, που αποτελούν και το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων των ασφαλιστικών μας ταμείων.


Στην παρούσα φάση, δεν συντρέχει κανένας λόγος υπέρμετρης ανησυχίας από τους συναδέλφους, στους οποίους συνιστούμε ψυχραιμία και σύνεση και κυρίως θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίσουν τα ταμεία μας είναι μόνο από μαζικές αποχωρήσεις.

Σε κάθε περίπτωση και για οποιονδήποτε λόγο διαπιστώσουμε ότι υπάρχουν ενέργειες που έγιναν και καθ οιονδήποτε τρόπο ζημιώθηκαν τα ταμεία μας, η Ομοσπονδία επιφυλάσσετε κάθε νόμιμου δικαιώματος της.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: