Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΕΠΛΣ ΧΙΟΥ-ΣΑΜΟΥ - ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

06-03-2012

ΕΚΦΡΑΣΗ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Χίου - Σάμου θέλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στο προσωπικό του γραφείου Ασφαλείας-Ανάκρισης του Λιμεναρχείου Σάμου, διότι την 01-03-2012 κατά τον κατάπλου του Ε/Γ-Ο/Γ "Ιεράπετρα Λ." Ν. Αγίου Νικολάου 07, εντόπισαν και συνέλαβαν αλλοδαπό Υπήκοο, ο οποίος είχε στην κατοχή του παραχαραγμένα - υδατογραφημένα τραπεζογραμμάτια (χαρτονομίσματα) αξίας ενός εκατομμυρίου ευρώ (1.000.000 €) περίπου.

Κατά την διενέργεια της προανάκρισης συνελήφθησαν δυο ημεδαποί κάτοικοι Σάμου, οι οποίοι φέρονται ως οι τελικοί αποδέκτες του εν λόγω χρηματικού πόσου.


Με την πράξη τους αυτή, οι συνάδελφοι απέδειξαν για άλλη μια φορά τον επαγγελματισμό τους και το υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία καθώς αν τα χρήματα αυτά "κυκλοφορούσαν" στην τοπική οικονομία θα την κατέστρεφαν κυριολεκτικά.

Για το Δ.Σ.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ Γ.Γ.

ΤΣΑΠΑΡΙΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΑΡΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι αυτό ; καινούριο;;; Δίνετε συγχαρητήρια επειδή κάποιοι έκαναν την δουλειά τους;;; Ημαρτον......... Δεν έχει ξαναπάρει εύγε το Λιμεναρχείο και λειτουργεί πάρα πολλές δεκαετίες.....