Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χίο – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Κατασχέσεις αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα Δημοσίου Ν. Μηχανιώνας – Διακομιδή ασθενούς - Συλλήψεις παράνομων μεταναστών στην Ηγουμενίτσα και την Πάτρα – Σύλληψη για ναρκωτικά στην Καβάλα

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Χίου, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 33χρονη αλλοδαπή, διότι σε γενόμενο έλεγχο μετά την αποβίβασή της από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, βρέθηκαν στην κατοχή της α) σε υπνόσακο μια (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε διακόσια σαράντα έξι (246) γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και β) σε χειραποσκευή της εκατόν ογδόντα (180) δισκία STΕDONχωρίς ιατρική συνταγή. Την 33χρονη προσήλθε για να παραλάβει από το πλοίο 37χρονος, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση με τα ναρκωτικά και επίσης συνελήφθη.

Από τη Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκα οι ναρκωτικές ουσίες.


================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, διότι σε γενόμενο έλεγχο κατείχε και επέδειξε μια πλαστή άδεια οδήγησης και τρία πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδο από την χώρα του ιδίου και δύο αλλοδαπών γυναικών, μαζί με δύο ανήλικα τέκνα, οι οποίες επίσης συνελήφθησαν.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε όχημα.

================

Βραδινές ώρες χθες, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής στην ιχθυόσκαλα δημοσίου Νέας Μηχανιώνας και συγκεκριμένα εντός της αίθουσας δημοπράτησης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πενήντα τέσσερα (54) κιλά ιχθείς του είδους λαβράκι μικρού μεγέθους διαστάσεων 20-22 εκατοστών (κάτω του ελαχίστου επιτρεπομένου μεγέθους των 25 εκατοστών).

.Επίσης, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εντός ψυκτικού θαλάμου εκατόν τριάντα δύο (132) κιλά ιχθείς του είδους σαργός μικρού μεγέθους διαστάσεων 18-20 εκατοστών (κάτω του ελαχίστου επιτρεπομένου μεγέθους των 23 εκατοστών).

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας που διενεργεί τις προανακρίσεις, βεβαιώθηκαν δύο διοικητικές παραβάσεις κατά των εταιρειών εμπορίας ιχθύων, ενώ τα κατασχεμένα αλιεύματα πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το λιμάνι της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, 42χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

================

Συνελήφθησαν, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, εντός του λιμένα Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας.

================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ– Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, 22χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.

Επίσης συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στο σταθμό υποδοχής νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, δύο (02) αλλοδαποί διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στον επιβατικό λιμένα Κεραμωτής, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 41χρονος οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα κάτω από το τιμόνι του οχήματός του ένα (01) πλαστικό δοχείο που περιείχε ποσότητα ηρωίνης μικτού βάρους 30,6 γραμμαρίων και μια (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 5,4 γραμμαρίων.

Επίσης μέσα στο προσωπικό του τσαντάκι βρέθηκαν μια (01) πλαστική συσκευασία που περιείχε ποσότητα κοκαΐνης μικτού βάρους 0,9 γραμμαρίων, δεκαοχτώ (18) δισκία με την ένδειξη «VULGEBAL» καθώς και πενήντα οχτώ (58) δισκία με την ένδειξη «HYPNOSEDON», χωρίς την προβλεπόμενη ιατρική συνταγή.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: