Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Στην δικαιοσύνη ο Καμμένος για το δημοσίευμα του Λιάτσου

Με προσφυγή στη δικαιοσύνη απαντά ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Παρασκευή+13" του Αιμίλιου Λιάτσου. Στους υπότιτλους του βασικού θέματος γίνεται αναφορά στο ότι ο κ. Καμμένος κατηγορήθηκε το 1996 για απιστία, αλλά και στην καταδίκη της συζύγου του Ελένης Τζούλη για πλαστογραφία. Ο Πάνος Καμμένος, απαντώντας μέσω Facebook, κάνει λόγο για λάσπη προς το πρόσωπό του και προαναγγέλλει μηνύσεις, κατηγορώντας τον Αιμίλιο Λιάτσο για επιχείρηση συκοφάντησής του.

Ολόκληρη η ανάρτηση Καμμένου

"Οι συγκυβερνώντες ΠΑΣΟΚ - ΣΑΜΑΡΑΣ άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι των Ελλήνων που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου και θα ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ τους υπεύθυνους της ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ.

1.Για όλες τις υποθέσεις που αναφέρουν υπάρχουν ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΕΣ ΑΘΩΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ.


2.Για τα ίδια δημοσιεύματα ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ Ο ΔΟΛ απο το εφετείο Αθηνών για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ για 300.000 ευρώ.


Μετά την έγγραφη συγνώμη δεν πήρα τα χρήματα.

3. Ο Αιμίλιος Λιάτσος μετά την συνάντηση στα Κιούρκα με την εταιρεία επικοινωνίας του ΔΝΤ που εργολαβικά πήρε την επιχείρηση λάσπης εναντίον μου έλαβε γραπτό μήνυμα μου για όλα τα παραπάνω που αγνόησε.

4.Με τον Αντρίκο, τον Τσουκάτο και τους οικονομικούς δολοφόνους θα συναντηθούμε στα δικαστήρια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4707282
ρε ουστ και ο καμενος ο ψευτομαγκας
.περιμενετε εσεις το φραγκατο καμενο να μας νιωσει