Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Συνάντηση ΠΕΑΛΣ με Πρόεδρο Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. ΚΑΜΜΕΝΟ

Αριθμ. Πρωτ. 61/2012

Σήμερα 12-09-2012 στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των επαφών του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνου ΚΑΜΜΕΝΟΥ, με φορείς της Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΕΑΛΣ, κ.κ. ΤΣΑΡΙΔΗ Μιχάλη και ΜΑΚΡΗ Γεώργιο, Οργανωτικό Γραμματέα και Περιφερειακό εκπρόσωπο ΠΕΑΛΣ - Συντονιστή Βορείου Ελλάδος, αντίστοιχα.

Στον κ. Πρόεδρο, από την πλευρά των εκπροσώπων μας, τέθηκαν αφενός θέματα γενικού ενδιαφέροντος, όπως το μείζον ζήτημα των οριζόντιων περικοπών των μισθών μας, το οποίο αγγίζει τα όρια της εξαθλίωσης και η μη αποπληρωμή των υγειονομικών και οδοιπορικών δαπανών των στελεχών, με αποτέλεσμα την απουσία υγειονομικής περίθαλψης αλλά και την περαιτέρω επιβάρυνση του οικογενειακού προϋπολογισμού και αφετέρου, θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως, η ενίσχυση των υπηρεσιών με πλωτά και χερσαία μέσα, η ενίσχυση σε στελεχιακό δυναμικό [Αξιωματικούς Λ.Σ], καθώς και η ανάγκη λειτουργίας της επισκευαστικής βάσης, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ζητήθηκε η συμπαράστασή του, για την επίλυσή τους.

Ο κ. Πρόεδρος από την πλευρά του, δεσμεύθηκε ότι με κατάλληλες κοινοβουλευτικές ενέργειες, θα αναδείξει τα συγκεκριμένα προβλήματα και θα βοηθήσει στην εξεύρεση των απαιτούμενων λύσεων.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: