Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

Αποδοκίμασαν τον Τόμσεν οι ένστολοι.«Εκτός από νούμερα υπάρχουν και οι άνθρωποι. Είμαστε άνθρωποι, μας εξαθλιώσατε»

Τον Πολ Τόμσεν από το ΔΝΤ και τους Ματίας Μορς και Κλάους Μαζούχ αποδοκίμασαν στις επτά σήμερα το βράδυ ένστολοι, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συγκέντρωσή τους έξω από το υπουργείο Οικονομικών, στην πλατεία Συντάγματος.
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν αντιπροσωπεία των ενστόλων είχε ανέβει στο υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να συναντηθεί με ανώτερα στελέχη και να συζητήσουν τα οικονομικά τους θέματα.
Όταν οι τρατιωτικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί που παρέμειαν στην είσοδο του υπουργείου, αντελήφθησαν τους Πολ Τόμσεν από το ΔΝΤ, Ματίας Μορς από την Κομισιόν και Κλάους Μαζούχ από την ΕΚΤ να κατέβαιναν από το γραφείο του υπουργού Γιάννη Στουρνάρα, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν.

«Εκτός από νούμερα υπάρχουν και οι άνθρωποι. Είμαστε άνθρωποι, μας εξαθλιώσατε», είπε στον Πόλ Τόμσεν ο Γιάννης Σταμούλης, πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος επευφημήθηκε από τους παρευρισκόμενους ένστολους διαδηλωτές.
Όπως είπαν οι ένστολοι, η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών τους είπ[ε ότι οι μισθοί τους θα μειωθούν περαιτέρω κατά 7% και αναδρομικά από την 1η Ιουλίου του 2012.
http://www.ethnos.gr/

Enstolos από Enikos_gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: