Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ: Δεν τσιμπάμε... η ενότητα και η κοινή πορεία αποτελεί τη δύναμή μας

Αριθμ. Πρωτ.: 62/2012

Συνάδελφοι,

Με αφορμή χθεσινοβραδινή πληροφορία, που διοχετεύτηκε στον ηλεκτρονικό τύπο για κλείδωμα των περικοπών των μισθών μας, στο ύψος του 6% και παράλληλη εξαίρεση των Αστυνομικών από τα μέτρα αυτά και επειδή μας υποβάλλεται σωρεία ερωτημάτων αναφορικά με το θέμα, σας ενημερώνουμε ότι η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται. 

Κάποιοι προσπαθούν να προβοκάρουν, μέσω διαρροών, την ενότητα του συνδικαλιστικού κινήματος των ένστολων, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό των συναδέλφων από τον πραγματικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την απόκρουση αυτής της άθλιας πολιτικής των άδικων και καταστροφικών, οριζόντιων περικοπών. 

Το «διαίρει κι βασίλευε», παλιά αποτυχημένη συνταγή στη συνείδηση των εργαζομένων, στην περίπτωση των ένστολων, δεν θα βρει ανταπόκριση.

Το συνδικαλιστικό κίνημά μας παραμένει αρραγές, δεν διεμβολίζεται.

Τα προβλήματα, όπως έχουμε δηλώσει ΟΛΟΙ είναι κοινά και οι λύσεις που θα επιλεγούν επίσης.
Οι συνάδελφοι, συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των αστυνομικών, λιμενικών και πυροσβεστών, αλλά και τα στελέχη των τριών Σωμάτων, είμαστε ενωμένοι και αποφασισμένοι περισσότερο από ποτέ, δεν πέφτουμε σε παγίδες, με συλλογικότητα διεκδικούμε τα αυτονόητα, αρνούμενοι την όποια διακριτική μεταχείριση. 

Η ενότητα και η κοινή πορεία, αποτελούσε και εξακολουθεί να αποτελεί τη δύναμή μας.

Η δύναμη είναι στους πολλούς, η ελπίδα στον αγώνα.


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: