Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Καλούμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να μας παράσχει την οφειλόμενη ενημέρωση για τις προωθούμενες αλλαγές


Αρ.πρωτ. 11/2013 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Μεσούσης της χειρότερης οικονομικής και θεσμικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα και κατ’ επέκταση και το Λ.Σ. μόνο ερωτηματικά μπορεί να εγείρει η σκοπιμότητα της εν κρυπτώ προώθησης του νέου οργανογράμματος του νέου Υπουργείου.

Εκφράζουμε την έντονη δυσφορία μας, αφού για άλλη μια φορά, προκύπτει αβίαστα ότι οι κυβερνώντες δεν έχουν αντιληφθεί το παραμικρό από όσα συμβαίνουν στην κοινωνία αλλά και τις αιτίες για τις οποίες φτάσαμε ως εδώ. Μια διαδικασία που απαιτεί διαφάνεια , μέγιστη δυνατή συναίνεση και συνεννόηση για να επιτύχει, μετατρέπεται και πάλι σε μία διαδικασία «εμπιστευτική» που αντί να αφορά το σύνολο των στελεχών, αφορά σύμφωνα με τη «νέα παλαιά λογική» κάποιους , συγκεκριμένους.

Ουδείς δικαιούται να αγνοεί τους θεσμικούς φορείς, εκπροσώπους των εργαζομένων, αλλά και ουδείς δικαιούται να θεωρεί εαυτόν αυθεντία.


Καλούμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να μας παράσχει την οφειλόμενη ενημέρωση για τις προωθούμενες αλλαγές, όντας βέβαιοι ότι εμείς δεν αποτελούμε πρόβλημα αλλά μέρος της λύσης. Δικός μας εξάλλου στόχος είναι η επιτυχία των προωθούμενων αλλαγών και όχι η διαιώνιση των προβλημάτων.

Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
ΣΑΙΤΑΚΗΣ Δημήτριος             ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σπυρίδων

Δεν υπάρχουν σχόλια: