Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. - Ψήφισμα 15ου Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου

Πειραιάς, 11 Φεβρουαρίου 2014
Το 15ο Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στον Πειραιά την 09 και 10 Φεβρουαρίου 2014 αποφάσισε :
Να εγκρίνει ομόφωνα
• Τον Διοικητικό Απολογισμό
• Τον Οικονομικό Απολογισμό
• Τον Προϋπολογισμό
• Το Διεκδικητικό Πλαίσιο Δράσης για τις θεσμικές, οικονομικές, συνταξιοδοτικές και ασφαλιστικές διεκδικήσεις.
Η Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. μετά από ένα δύσκολο 2ήμερο Συνέδριο και ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ., βγαίνει ενωμένη, δυνατή, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο δράσης, με νέα δυναμική, νέα πορεία, νέα γραμμή, νέα συλλογικότητα με συνεχείς αλλαγές σε όλη την δομή της, τις ενέργειές της, την φιλοσοφία και την προοπτική της.
Οι μόνοι ηττημένοι αυτού του Συνεδρίου είναι οι κακόβουλοι και οι λασπολόγοι που όλο αυτό το διάστημα επενδύουν στην κρίση της Ομοσπονδίας προκειμένου να αποκομίσουν οφέλη από τυχόν διάσπαση και διάλυσή της. Την χάρη αυτή δεν τους την κάναμε και δεν θα τους την κάνουμε ούτε στο μέλλον.

Καλούμε τους συναδέλφους να συνταχθούν και να συστρατευθούν στις τάξεις της Ομοσπονδίας μαζικά, δυναμικά, αγωνιστικά ως την μόνη ελπίδα να βγούμε αλώβητοι από την λαίλαπα των νέων μνημονιακών και μεταμνημονιακών μέτρων που απεργάζεται η κυβέρνηση.
Τέλος το συνέδριο ως το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο εξουσιοδοτεί το νέο Δ.Σ. να πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την επίτευξη των στόχων και των προτεραιοτήτων όπως αυτά τέθηκαν και αποφασίστηκαν από αυτό.
Για το Δ.Σ. 
    Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας
Δριβάκος Γεώργιος       Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: