Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κατευθυνόμενοι στο συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ και τις εκλογές

Κατευθυνόμενοι στο συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ και τις εκλογές οι αναγνώστες σας πρέπει να γίνεται γνώστες του βίου και των έργων του καθενός από τους συνδικαλιστές που έχουν επιλέξει να εκτίθενται με επιστολές που κρύβουν την αλήθεια και έχουν άλλα κίνητρα. 
 
Από τη πρόσφατη επιστολή του κύριου Δανικά http://www.neaplefsi.gr/02,24,2717,00.aspx προκύπτουν αρκετά εύλογα ερωτήματα, ρωτώ λοιπόν το κύριο Πλωτάρχη και εν δυνάμει συνταξιούχο Δανικά Σωτήριο, σκοπός της επιστολής του στη Νέα Πλεύση είναι για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του ναι ή όχι . 
 
Πιστεύω ότι το έκανε για να επανεκλέγει καθώς έχει μυριστεί ότι ο ¨οδηγός ¨ έχει τάξει 40 θέσεις σε ένα συμβούλιο των 19, σαν έμπειρος και καλός στα μαθηματικά που είναι βλέπει ότι η άσκηση δεν βγαίνει και για να έχει ελπίδες πρέπει να ανέβει στην επετηρίδα του ¨οδηγού ¨ . 
 
Όσο αφορά τις συνδικαλιστικές αγωνίες στην επιστολή του εμείς στη Μικρή οικογένεια του Λιμενικού όπως εύστοχα λέει άλλα γνωρίζουμε. 
 
Εξηγούμαι και σας αναφέρω μερικές από τις κινήσεις του, το νούμερο ένα συνδικαλιστικός στόχος για τον κύριο Δανικά είναι να αλλάξει ο νόμος και να μπορεί να κατέβει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος Δήμαρχος γιατί με την ισχύουσα νομοθεσία δεν έχει αυτή την δυνατότητα , δεύτερον διεκδίκησε και τα κατάφερε η Αιδηψό Λιμενική Αρχή της Ένωσης του να συμπεριληφθεί στη τρίτη κατηγορία σαν τη Ζάκυνθο –Σπέτσες-Μήθυμνα έτσι ώστε οι νέοι συνάδελφοι να μπορούν να τοποθετηθούν εκεί, δίνοντας πρόσφορο έδαφος για τις γνωστές ραδιουργίες του (κάποιος που έχει Μπάρμπα ψευτοδήμαρχο Αιδηψό και ο άλλος που δεν έχει νησάκι Αιγαίου ή Ιονίου . 
 
Ο κύριος Δανικας δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση στο κύριο χαρακτηριστικό της σειράς του που μπήκαν όλοι με μέσο υπηρετούν τα 20 τελευταία χρόνια όπου θέλουν, στα 25 χρόνια γίνονται Πλωτάρχες (ταγματάρχες) η 9 μήνη σχολής τους ΔΥΛΣ έχει γίνει ισότιμη με ΑΕΙ (πχ Νομική) πήραν από τα πλάγια μαζί με τους χρυσοκλαράτους περισσότερο ΕΦΑΠΑΞ από το ΤΑΛΣ εις βάρος των υπολοίπων ( θα το καταλάβουμε στο μέλλον εμείς που θα κάτσουμε 40 χρόνια) το κερασάκι της τούρτας είναι ο κύριος Δανικάς να θέλει να έχει πολιτική καριέρα μέσω της συνδικαλιστικής του ιδιότητας. 
 
Αυτός ο Μέγας συνδικαλησταράς ο αγωνιστής γιατί δεν μας λέει πότε επισκέφτηκε τελευταία φορά τη Κάρυστο Λιμενική Αρχή της Ένωσης του γιατί δεν έχει πάει ποτέ. Κύριε Δανικά εσείς και οι όμοιοι σας ξεγυμνωθείτε βγάλτε όση ιδιοτέλεια μπορείτε όμως να γνωρίζετε το ρυάκι έγινε ποτάμι, το ποτάμι χείμαρρος και θα σας παρασύρει,

Υ.Γ Έχετε δίκιο όσα καταλογίζετε στους συνδικαλιστές και για τις υπόγειες διαδρομές ντρέπομαι και λυπάμαι δεν είναι όλοι έτσι, ήρθε όμως η στιγμή της αυτοκάθαρσης, έτσι ώστε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να υπηρετηθεί ο θεσμός όπως πρέπει.

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πάντως πρέπει να έχεις μεγάλο θράσος για να μιλάς με αυτό το προκλητικό ύφος ενώ εσύ καλύπτεσαι πίσω από την ανωνυμία σου. Και αυτό λέει πολλά για τον χαρακτήρα σου φιλαράκο...

Ανώνυμος είπε...

Εσύ μιλάς επώνυμα ??? Γιαυτό έχεις μεγάλο θράσος και μιλάς με προκλητικό ύφος αλλά τι να περιμένεις από τσιράκια του ΔΡΙΒΑΚΟΥ και του ΔΙΖΕΛΟΥ.......

Ανώνυμος είπε...

Όχι, δεν μιλάω επώνυμα και γι αυτό το λόγο δεν βγήκα ποτέ να επιτεθώ εναντίον συγκεκριμένου συναδέλφου. Αυτό που κάνεις ταιριάζει μόνο σε κατίνες κουτσομπόλες της γειτονιάς. Αν δεν είσαι κότα λειράτη, βγες σε μια γενική συνέλευση και πέστα επώνυμα. Αλλά πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι γινόμαστε Ναπολέοντες...

Ανώνυμος είπε...

Για χάρη της συζήτησης, να δεχτώ ότι ο Δριβάκος είναι ο μεγαλύτερος παρτάκιας της υφηλίου. Βλέπω όμως ότι τα τελευταία χρόνια πέρασαν -ενδεικτικά- μέτρα όπως:
- Όλοι οι Λιμενοφύλακες, ακόμα και οι απόφοιτοι δημοτικού σχολείου πήραν μεγαλύτερο καταληκτικό βαθμό και υλοποιήθηκε η πάγια διεκδίκησή τους να αποστρατεύονται ως Αξιωματικοί.
- Οι Τεχνικοί Αξκοί προάγονται ως τον βαθμό του Πλοιάρχου (νομίζω) με την συμπλήρωση του ελάχιστου προβλεπόμενου χρόνου στο βαθμό.
- Οι εν ΣΔΥΛΣ γίνονται Πλωτάρχες νωρίτερα, αλλά Αντιπλοίαρχοι πολύ αργότερα πλέον.
- ΟΛΟΙ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΒΑΘΜΟΥ και όχι μόνο "η σειρά του Δριβάκου" κατωχυρώνουν το εφάπαξ ΤΑΛΣ μέχρι το 2012 χωρίς μείωση.

Καλώς ή κακώς, είναι δεδομένο ότι ο Δριβάκος ξέρει πως να κινηθεί στους διαδρόμους και ξέρει πώς να διεκδικήσει. Αυτοί που προβάλλονται ως διάδοχοί του, κατά την ταπεινή μου κρίση, είναι ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ για τη θέση που επιδιώκουν να καταλάβουν. Και λόγω βαθμού, αλλά -κυρίως- και λόγω περιορισμένων ικανοτήτων και εμπειρίας. Με κάποιους που είχα κάποτε προσωπική επαφή, διαπίστωσα ότι δεν ήταν καν σε θέση να εκφράσουν μια σοβαρή και ολοκληρωμένη σκέψη, πόσο μάλλον να καθοδηγήσουν τον διεκδικητικό αγώνα των λιμενικών.

Από τα λίγα που βλέπω και καταλαβαίνω, οι "αμφισβητίες" προωθούνται από την ΠΕΑΛΣ, η οποία επιδιώκει να εγκαταστήσει στην ΠΟΕΠΛΣ άβουλα παιδάκια που θα είναι υποχείριά της, θέτοντάς τους σταδιακά στο περιθώριο. Και αυτό φαίνεται και από τις τοποθετήσεις ηγετικών τους στελεχών, που συχνά καταντούν αντισυναδελφικές και διασπαστικές για τον κλάδο μας...

Ανώνυμος είπε...

Για χάρη της συζήτησης είσαι ο μεγαλύτερος Π@@@@@ς δεν σου είπε κανένας ότι παλαιότερα και όχι πολύ παλιά και οι Υπαξιωματικοί από ΔΥΛΣ ήταν από το Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο και δεν ξέραν να γράψουν ούτε το όνομα τους και γινόταν Υποπλοίαρχοι μέχρι και Πλωτάρχες. Σήμερα που πιάνεις τους Λιμενοφύλακες στο Στόμα σου και που αναφέρεσαι σε αυτούς θα έπρεπε να ντρέπεσαι όλοι οι Συνάδελφοι είναι τουλάχιστον του Λυκείου με ΑΕΙ-ΤΕΙ και γνωρίζουν υπολογιστές και μία τουλάχιστον Ξένη Γλώσσα και κρατάνε στα Λιμεναρχεία Γραφεία σαν Προϊστάμενοι και κάνουν Αρχικελευστές και Ανθ/στες Α/Φ στα Κεντρικά Λιμεναρχεία, όσο για τους Συνάδελφους του Δημοτικού που ανέφερες που μπήκαν πριν 30 χρόνια και δεν ήταν παραπάνω από 25 άτομα, καλά κάνανε και τους δώσανε τους Βαθμούς όπως δίνανε και στους Υπαξιωματικούς του Γυμνασίου και είμαι σίγουρος για εσένα ότι έχεις μόνο ένα Λύκειο όπως όλοι οι ΔΥΛΣ είσαι χωμένος σε κανένα πρωτόκολλο στο Υπουργείο η σε κανένα γραφείο ξεχασμένος που με ένα γκαζοτενεκέ τυρί και με μερικά ψάρια που έστειλε ο Μπαμπά σου και μπήκες στο Σώμα νομίζεις ότι έγινες Αξιωματικός και πρέπει να έχεις μόνο εσύ προνόμια ακόμα και Συνδικαλιστικά. Όσο ότι είναι δεδομένο ότι Δριβάκος ξέρει να κινηθεί στους διαδρόμους συμφωνώ πιστεύω είναι το μόνο που ξέρει. Κατά την ταπεινή μου άποψη όχι αύριο ΧΤΕΣ έπρεπε να έχει φύγει. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΜΕΛΛΩΝ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ και όχι οι Συνταξιούχοι και οι ανεπαρκείς του ΧΤΕΣ....

Ανώνυμος είπε...

Κοίταξε να δεις, εγώ σου έγραψα 2-3 πραγματάκια που πιστεύω περιμένοντας μια απάντηση και εσύ άνοιξες το βοθροστόμα και άρχισες να βρίζεις και να προσβάλλεις αισχρά. Εκτός αυτού, δείχνεις και μια φοβερή αλαζονεία ("μην πιάνεις στο στόμα σου τους Λ/Φ", "θα έπρεπε να ντρέπεσαι"). Όλα αυτά επιβεβαιώνουν πλήρως τις απόψεις μου για αυτούς που θέλουν να γίνουν η "επόμενη γενιά" του συνδικαλισμού.

Πάντως, για να είμαι δίκαιος, είσαι ορθογράφος και αν δουλέψεις λίγο την παραγραφοποίηση, πας ακόμα και για πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ.

ΥΓ.1: Αναφορικά με τα καθήκοντα που ασκώ, δεν ξέρεις πόσο τραγικά έξω έχεις πέσει. Αλλά παρατηρώ ότι ο τρόπος που θέτεις ξεκάρφωτα το συγκεκριμένο θέμα αναδεικνύει το επίπεδό σου. Έχω δει γύφτισσες να τσακώνονται πιό ευπρεπώς από σένα.

ΥΓ.2: Διακρίνω ένα γενικότερο κλίμα πανικού. Βγαίνει ο Πρόεδορς της ΠΕΑΛΣ στο facebook και γράφει: "ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ 5000 ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΔΕΣ" = "ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ 10 ΑΤΟΜΑ ΣΟΒΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 5000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ". Αντιδεοντολογική συμπεριφορά για έναν Πρόεδρο συνδικαλιστικής ένωσης. Το μόνο που τους μένει είναι να αρχίσουν τα τάματα στις εκκλησίες για να φύγουν οι κακοί και να έρθουν οι καλοί!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΩΝΥΜΕ Πέμπτη, Φεβρουαρίου 06, 2014 2:08:00 π.μ...... ΔΕ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΟΛΩΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΑΛΛΑ Ο Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΝΔ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ Η ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ . ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Λ/Φ ΚΑΙ ΥΠΑΞ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Λ/Φ , ΥΠΑΞ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΘ/ΣΤΕΣ ΚΑΘΩΣ ΑΞ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΨΙΧΟΥΛΑ ΣΤΟΥΣ Λ/Φ-ΥΠΑΞ ΚΑΘΩΣ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΈΛΗΜΑ , ΟΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ,ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΞ ΕΞ ΥΠΑΞ ..........ΣΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΠΩΣ ΤΑ EXEI ΠΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK......ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΦΡΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ...ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΝΔΗΤΗ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ????

Ανώνυμος είπε...

Κατ΄αρχήν έχεις δίκιο, μπέρδεψα τα πρόσωπα και συγνώμη από τον κ. Σαϊτάκη που του απέδωσα λόγια που δεν είπε!

Ο κ.Πασσιάκος λοιπόν λες ότι είπε "...ΚΑΘΩΣ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥΣ ΜΈΛΗΜΑ , ΟΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ,ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣ ΑΞ ΕΞ ΥΠΑΞ".
Αυτό όμως δεν ισχύει για όλους; Οι ίδιοι οι ΛΦ που βγαίνουν στα διάφορα φόρουμ ισχυρίζονται ότι είναι οι αδικημένοι και άρα πρέπει να βγουν "δικοί τους" για να αποκαταστασθούν οι αδικίες. Άρα, μία από τα ίδια όλοι μας...

Συγχώρεσε τις ελλειπείς γνώσεις μου περί των συνδικαλιστικών, αλλά ξέρω ότι η ΠΟΕΠΛΣ είναι η μοναδική Ομοσπονδία, άρα απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, έτσι δεν είναι; Να φύγουν λοιπόν οι Αξκοί εκ ΣΔΥΛΣ από την Ομοσπονδία για να πάνε πού; Σε μία Ένωση; Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Εγώ δεν είπα ότι η ΠΕΑΛΣ θέλει να καταργηθεί η ΠΟΕΠΛΣ, αλλά ότι θέλει να διοικείται από υποχείρια της και απόλυτα ελεγχόμενους από αυτήν. Εσύ μπορείς να πιστεύεις στην αγαθή διάθεση των εκ ΣΝΔ προερχόμενων αξκών και να θεωρείς δεδομένο ότι μας αγαπάνε και θέλουν το καλό μας. Εμένα επίτρεψέ μου να έχω άλλη άποψη.

Τέλος, να σου ξεκαθαρίσω την άποψή μου για τον συνδικαλισμό: Θεωρώ ότι για να γίνεις συνδικαλιστής πρέπει να είσαι ή ιδεαλιστής, ή ιδιοτελής. Ο τελευταίος ιδεαλιστής που γνώρισα έχει προ πολλού αποστρατευτεί. Για μένα ισχύει το ρητό: "όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη" (ελπίζω να μην παρεξηγηθεί η μεταφορική χρήση της λέξης "γουρούνια", δεν επιθυμώ να θίξω κανέναν). Με ενοχλεί ιδιαίτερα λοιπόν όχι όταν λ.χ. κατηγορούν τον Δριβάκο, αλλά όταν του φορτώνουν ακόμα και το προπατορικό αμάρτημα, ισχυριζόμενοι ταυτόχρονα ότι οι άλλοι είναι άγιοι, που όταν αναλάβουν την ΠΟΕΠΛΣ θα σώσουν το ΛΣ.

Ανώνυμος είπε...

H λυση ειναι αυτη που λεει ο κ. ΠΑΣΙΑΚΟς . Μια ομοσπονδια για ολους τους ΛΦ-ΥΠΑΞ 5500 στελεχη .Τωρα για τουσ 1100 συνολικα αξ ΣΝΔ και ΥΠΑΞ αρκει μια πανελληνια ενωση ολων των αξ . Σε κοινα θεματα ανετα μπορουν να συνεργαζονται .

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ Γ.Γ ΠΕΑΛΣ . ΟΙ ΑΞ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΛΦ ΚΑΙ Υ/Ξ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ,ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ .........

Ανώνυμος είπε...

να μεινουμε μονοι μας οι ΛΦ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΞ ....ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ

Ανώνυμος είπε...

δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχουμε οι Λιμενοφύλακες και οι Υπαξιωματικοί Αξιωματικούς να μας εκπροσωπουν. Μπορούμε άνετα να στηρίξουμε μόνοι μας μια ομοσπονδία

Ανώνυμος είπε...

Ο πΑΣΣΑΚΟΣ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝ ΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΕΡΦΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΠΟΥ ΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΛΕΙΨΗ ΑΞ.ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΞ ΑΠΟ ΥΠΑΞ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ . ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΑΡΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΥΣΥΧΙΑ ΜΑΣ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΥΠΑΞ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΣΤΑ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ

Ανώνυμος είπε...

"ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΙΜΑΝΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΞ ΑΝΤΙΠΛΟΙΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΞ ΑΠΟ ΥΠΑΞ ΜΟΛΙΣ ΓΙΝΑΝΕ ΠΛΩΤΑΡΧΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ"

Τι τον χρειάζεσαι φίλε μου τον αξκό; Αφού είστε δουλευταράδες, μορφωμένοι και παλικάρια, τι να τους κάνεις τους παλιοάχρηστους; Αλλά να σου πώ γιατί θες αξκό στο λιμάνι; Γιατί όταν με τις λαλακίες σου τα κάνεις σκατά, να έχεις δίπλα κάποιο κορόιδο να παίρνει την ευθύνη και να σου βρίσκει λύσεις.

Ο αξκός του λιμεναρχείου δεν μπορεί να είναι όλη μέρα στην προβλήτα, γιατί συνήθως έχει επιφορτιστεί με 2-3 γραφεία, ένα κάρο δουλειές και πολλές ευθύνες, που εσύ δεν πρόκειται ποτέ να επωμιστείς, αφού μονίμως κρύβεσαι πίσω από το βαθμό σου. Στο κάτω κάτω, ιδίως ο εκ ΔΥΛΣ έχει κάνει για πολλά χρόνια αυτή τη δουλειά και νομίζω ότι δικαιούται στα 50 του να μην είναι όλη μέρα όρθιος στον ήλιο, έτσι δεν είναι;

"...ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΩ ΦΥΓΕΤΕ"

Χαχα, παρακάλια, απειλές, τάματα στον Άγιο Νεκτάριο, πόσο πλάκα έχετε πάθει μαζί μας τέλος πάντων! Θα φύγουμε ρε "συνάδελφε", θα φύγουμε. Κάντε λίγα χρονάκια υπομονή και θα σας αφήσουμε ήσυχους να γίνετε ορντινάτσες και ιπποκόμοι των γαλαζοαίματων της ΠΕΑΛΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μια απορία προς όσους ενοχλούνται γιατί οι Υπαξκοί γίνονται Πλωτάρχες στα 25 χρόνια:
Από μια απλή έρευνα στις αντίστοιχες ιστοσελίδες προκύπτει ότι:
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέλαβε μετά από 37 χρόνια Υπηρεσίας.
Ο Αρχηγός ΓΕΣ ανέλαβε μετά από 38 χρόνια Υπηρεσίας.
Ο Αρχηγός ΓΕΑ ανέλαβε μετά από 37 χρόνια Υπηρεσίας.
Ο Αρχηγός ΓΕΝ ανέλαβε μετά από 37 χρόνια Υπηρεσίας.
Ο Αρχηγός ΕΛΑΣ ανέλαβε μετά από 36 χρόνια Υπηρεσίας.
Ο Αρχηγός ΛΣ ανέλαβε μετά από 30 χρόνια Υπηρεσίας.

Αυτό που γράφω δεν αποτελεί φυσικά οποιουδήποτε είδους κριτική ή μομφή προς την ηγεσία του ΛΣ, αλλά απλά θέλω να καταδείξω ότι στο ΛΣ υπάρχει μια ταχύτερη εξέλιξη από τους υπόλοιπους ένστολους. Γιατί λοιπόν αυτή η επίδειξη επιλεκτικής ευαισθησίας;

Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα μια απάντηση...

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ είσαι μεγάλος Π@@@@@Σ είπα να μην σου απαντήσω αλλά εσύ δεν τρώγεσαι, σου είπε ο Συνάδελφος ότι είστε Κοπρίτες…. ΚΑΙ ΕΣΎ κατάλαβες ότι θέλει κάποιο ΑΞ. Από ΥΠΑΞ. Να τον σώσει ??????????? Έτσι και αλλιώς αυτοί που είναι δίπλα στον Συνάδελφο είναι Υπαξ/κοί και Ανθ/στες ακόμα και οι Α/Φ σε όλα τα Λιμεναρχεία Επαρχία και Παραμεθόριο Δωδεκάνησα που υπηρετώ εγώ και στα Κεντρικά Λιμεναρχεία στο Νομό Αττικής που ξέρω είναι η πλειοψηφία από Σχολή Λ/Φ και έχουν χρεωθεί 2-3 γραφεία στα Λιμεναρχεία……………Όσο για τις λαλακίες που αναφέρεις για τους χαμηλόβαθμους Συνάδελφους γίνονται και από υψηλόβαθμους, σίγουρα αυτοί που δουλεύουν στο Λιμάνι Τροχαία και φορτώνουν χιλιάδες ταξιδιώτες και θαλασσοπνίγονται για να σώζουν καθημερινά Λαθρομετανάστες με αντίξοες συνθήκες η να κάνουν Δικογραφίες με πίεση η να δίνουν απόπλους σίγουρα θα γίνει και κάποιο λάθος, ναι μπορεί να τα κάνει (σκατά) ο-η οποιοσδήποτε μέσα στην πίεση της δουλειάς και τότε μόνο ο Καλός Συνάδελφος-Αδελφός θα τον βοηθήσει και αυτός τις πιο πολλές φορές μπορεί να είναι ΚΑΤΩΤΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ. Αλλά που να τα ξέρεις εσύ αυτά Σφραγιδομάχε στο ΥΝΑ η στην ΠΟΕΠΛΣ ?????????? Όσο ότι δικαιούνται στα 50 τους να μην είναι όλη μέρα όρθιοι και στον ήλιο οι ΑΞ. από ΥΠΑΞ. όλα εντάξει……. Ενώ οι ΑΞ οι ΥΠΑΞ από Λ/Φ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ να είναι 55 χρονών σε Πλωτά-Ναυαγωσωστικά και να είναι όλη μέρα μέσα στον ήλιο να φορτώνουν τα καράβια και μετά να τους βάζουμε βάρδια Σκοπούς την Νύχτα χωρείς καν τα αδιάθετα ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΛΕΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΡΙΒΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΖΕΛΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ εκτός του ότι γυρνάγατε στους διαδρόμους του Υπουργείου αυτά τα ξέρατε ???????? Δείχνεις πόσο ΑΧΡΗΣΤΟΣ είσαι και πόσο κακοί Συνάδελφοι είναι όλοι από εκ ΣΔΥΛΣ , πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι εκ Λ/Φ ότι ο εσωτερικός εχθρός δεν είναι οι εκ΄ ΣΝΔ αλλά η ενδιάμεση που μας χτυπούν την πλάτη στα Λιμάνια και στα γραφεία ζητούν την βοήθεια μας και από πίσω μας θάβουν στους ΑΞΙΩΝΑΤΙΚΟΥΣ εκ ΣΝΔ………… Χρησιμοποιούν την δύναμη μας που ΕΙΜΑΣΤΕ 5500 άνδρες και γυναίκες στην ΠΟΕΠΛΣ για δικά τους ωφέλει……. ΓΡΗΓΟΡΑ Η ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ………..

Ανώνυμος είπε...

Όντως, καλύτερα να μην απαντάς γιατί λες μπούρδες.

Αν ήξερες λίγο καλύτερα την ελληνική γλώσσα, θα ήξερες και την διαφορά ενικού από πληθυντικό. Χρησιμοποίησα λοιπόν δεύτερο ενικό για να καταλάβεις ότι το σχόλιό μου είναι αποκλειστικά για σένα. Θα ήμουν εκτός τόπου και χρόνου αν ισχυριζόμουν ότι η συμπεριφορά που περιέγραψα χαρακτηρίζει όλους τους Λ/Φ και Υπαξκούς. Εξ άλλου, αν αυτό ίσχυε, απλά ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕ ΤΙΠΟΤΕ στο ΛΣ. Αλλά απαντάς μόνο για να διαστρεβλώσεις και να βρίσεις. Ακόμα δεν μου εξήγησες όμως: Γιατί τον θες τον Αντιπλοίαρχο δίπλα σου στο λιμάνι; Και αυτός ο Αντιπλοίαρχος, όταν δεν είναι δίπλα σου στο λιμάνι, κάθεται στο γραφείο και πίνει καφέδες;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΣΑΚΟΣ Σ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΗΠΟ . ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΡΦΑΡΙΣΜΑ ΠΙΝΩ ΚΑΙ ΡΑΚΕΣ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΖΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΆΖΟΜΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ 12000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ .ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΦΑΠΑΞ ΑΣΕ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΟΥΖΑ 16 ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΤΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ -ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ -ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΙ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΤΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΕΣΥ ....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ .ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΑΣΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.
ΓΡΑΦΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ......ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ , ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ??? ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΎΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΎ ΑΠΟΨΗ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ??? ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΛΕΣ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΠΟ .ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑΣΤΟΎΝ ....ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΣΑ ΛΕΩ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΟΙ 6000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ Η ΟΧΙ .
ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ Λ/Φ ΚΑΙ ΥΠΑΞ .Ο Λ/Φ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΞ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΑ ΘΕΜΈΛΙΑ ΤΟΥ ΛΣ ΓΙΑΤΙ ΈΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ Η ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΎΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ...........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, 6000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ......ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΑΝΩΝΥΜΕ ΟΧΙ ......ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ http://peals-online.blogspot.gr/2014/02/na.html#.UvcbifshExc ΘΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ....

Ανώνυμος είπε...

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014 3:32:00 μ.μ.
ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ , ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ .....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΩΝΥΜΟς Παρασκευή, Φεβρουαρίου 07, 2014 3:01:00 π.μ.ΕΙΝΑΙ κάποιος ΣΝΔ που δε σας πάει οπως δεν πάει και τους ΑΞ απο ΔΥΛΣ , ειπε τις βλακειες του κ. Πασσακο οχι ΛΦ η ΥΠΑΞ .Αν δείτε προσεκτικά τι γράφει κάνει μπαμ ....Συμφωνω μαζι σας και με τους υπολοιπους συναδελφους οτι το προεδρειο της ΠΟΕΠΛΣ πρεπει να ειναι απο ΛΦ-ΥΠΑΞ.

Ανώνυμος είπε...

δεν πιστεύω αυτα που διαβάζω .Υπάρχουν ΛΙΜΕΝΟΦΥΛΑΛΕΣ και ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ που δε θέλουν να έχουν προεδρείο στελέχη απο Λιμενοφύλακες και Υπαξιωματικούς ....Και μετά παραπονούμαστε ...

Ανώνυμος είπε...

εγώ δεν καταλαβαίνω γιατι δεν αρεσει σε κάποιους η στήριξη του ΓΕΝ. ΓΡ. ΠΕΑΛΣ στην ομάδα της ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΝΗΣΩΝ . Δικαίωμα του δεν είναι ?

Ανώνυμος είπε...

Ας στηρίξει οτι θέλει αλλά να σταματήσει την επίθεση που εχει ξεκινήσει εδω και 3 χρόνια και ιδιαίτερα τους τελευταίους 2 μήνες κατά του πρόεδρου Δριβακου Γ. Οταν αναλάβουν οι παρεουλες της ΕΠΛΣ ΑΤΤΙΚΗΣ τοτε θα δει ποσο λάθος είχε που τους στήριξε .

Ανώνυμος είπε...

"ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ , ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΉΜΙΟΥ..."

Συγκρίνεις τα χρόνια που οι νέοι Αξκοί των ΕΔ γυρνάνε στις μονάδες της παραμεθορίου, με μέσο όρο 1 μετάθεση κάθε 3 χρόνια με τις σπουδές που έχουν κάνει οι εκ ΣΝΔ για την πάρτη τους και χωρίς φυσικά σε γυμναστικές ακαδημίες, παιδαγωγικές και θεολογικές σχολές; Χαχαχα

"...ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΕΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ..... "
Δε μου λες, πότέ έγινε τελευταία φορά Αρχηγός ΛΣ προελεύσεως ΑΕΝ; Τον θυμάσαι τον τέως Α/ΛΣ που όταν τον ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι για το ναυάγιο του ΣΑΜΙΝΑ, απαντούσε "δεν ξέρω απ' αυτά, εγώ είμαι ... νομικός" !!! (Oh my God και τρία lol)

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΝΑ ΠΑΤΕ ...ΑΛΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Έτσι! Πώς θα γίνεις άξιος ανώτερος ή ανώτατος αξκός άμα δεν έχεις ξοδεύσει μερικές χιλιάδες ώρες από τη ζωή σου σε καταλήψεις, πορείες, τουρνουά ταβλιού στις καφετέριες, οινοποσίες στα κουτούκια και φοιτητικά πάρτυ!

Και συ ο από πάνω που ειρωνεύεσαι τη Θεολογική, δεν συμφωνείς ότι άμα τα έχεις καλά με τα θεία πετυχαίνεις σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής σου; ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ! :) :) :)

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΩΤΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ …ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΕΠΛΣ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ … . ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…..
Written By μαχιμος πλωτατζης on Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014 | 17:47

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 140 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ .

ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ¨http://plotatzides.blogspot.gr

Ανώνυμος είπε...

Από το "Πλωτατζήδες":

ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 140 ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ 19ΜΕΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ , ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ κ. ΔΡΙΒΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΟΜΑΔΑΣ κ. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗ.

Γι αυτό τα παρακάλια να φύγουν οι παλιοί. Ξέραν ότι θα τρώγαν μαύρο :)

Αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχουν οι δημοκρατικές διαδικασίες...

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ......ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΤΙ?? ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΕ ΘΑ ΞΑΝΑΕΚΛΕΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΔΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ........

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=rZ3AmgpRFJA