Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

Για πολλοστή φορά τα τελευταια χρόνια φύγαμε ,άνδρες και γυναίκες, αστυνομικοί , πυροσβέστες, λιμενικοί και λίγοι τολμηροί στρατιωτικοί άκρως απογοητευμένοι.

Νίκος Καραδήμας

"Το ταξίδι επιστροφής των συναδέλφων ,που παραβρέθηκαν σήμερα στην πορεία , μοιάζει μ'αυτό των Κυθήρων. Δεν πιστεύουν και ούτε ελπίζουν σε τίποτα! Πέρα απ τα καθιερωμένα και το επιτυχημένο τελετουργικό, με την επίδοση των ψηφισμάτων, τίποτε περισσότερο. Στην επι μακρόν αναμονή της επιτροπής ,που επέδιδε το ψήφησμα, έμπροσθεν των συναδέλφων της ΥΑΤ και της ΥΜΕΤ ,φάνηκε η ασθενούσα ψυχή μας .

Για πολλοστή φορά τα τελευταια χρόνια φύγαμε ,άνδρες και γυναίκες, αστυνομικοί , πυροσβέστες, λιμενικοί και λίγοι τολμηροί στρατιωτικοί άκρως απογοητευμένοι. Οι δημοσιογράφοι έδειχναν ικανοποιημένοι για την επάρκεια του ρεπορτάζ. Η ειδησιογραφια όμως στην πλήρη διάστασή της . Ανάλόγως των μιντιακών συμφερόντων ,το γενικό συμπέρασμα παλινδρόμούσε σε ένα δυσθεωρητο εύρος.

Η στεντόρεια φωνή του προέδρου μας ,προσωπικά αλλά και ώς γενική εκτίμηση δεν έπεισε.Η ανοχή προς το πρόσωπό του ,κυρίως ήταν λελογισμένη , λόγω της μακρόχρονης συνδικαλιστικής του διαδρομής .Συνδικαλιστές του πρόσφατου παρελθόντος απουσίαζαν για τους δικούς τους προφανείς λόγους, ξεπληρώνοντας μ'αυτόν τον τρόπο το "νόμιμο" τίμημα.Χωρίς διάθεση υπονόμευσης του αγώνα μας, φρονώ ότι ένας κύκλος κλείνει και οι ανάγκες επιτάσσουν ριζικές αλλαγές στο κίνημα.
Όχι όμως με τα δεδομένα του παρελθόντος Απ την προσπάθεια διεκδίκησης όλες αυτές τις μέρες έλλειπαν τα στοιχεία της έμπρακτης και ουσιαστικής δυναμικής.Η ενσυνείδητη διαφορετικότητά μου δεν πηγάζει από αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, γιατί αυτές έχουν αμβλυνθεί πλέον με την στήριξη μου ,σχεδόν το σύνολο των συλογικών αποφάσεων. Δεν αρέσκομαι όμως στην κοροϊδία και τους συμβιβασμούς.


Σήμερα πλέον όλοι πειστηκαμε με την "ηρωικότατη" πράξη του επιτίμου προέδρου και βουλευτή Κυριαζίδη να ζητήσει την αντικατάστασή του απ το β' θερινό τμήμα της βουλής.


Σ' ευχαριστούμε......


Το κείμενο που ακολουθεί με τα σπαράγματα των πρώτων αντυπώσεων του κ. Καραδήμα από την προχθεσινή συγκέντρωση, αναρτήθηκε προχθές στη σελίδα του στο facebook και νομιζουμε πως λίγο ως πολύ απηχει τις σέψεις και τα πληγωμένα συναισθήματα όλων όσοι έδωσαν τη μάχη αλλά ηττήθηκαν στα μαρμαρένια αλώνια της πλατείας Συντάγματος.

"Σκέψεις μετα την πορεία!

Ήτ(τ)αν όλοι εκεί!

Ανικαταστάθηκε στο 90 ο Κυριαζίδης....

Εμείς οι ομοσπονδιακοί αυριο -λέει- θα καταγγείλουμε και θα δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά τους.

Για να μη τους ξανα-ψηφίσουμε ποτέ!

Και τους αντικατασταθέντες;

Χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα απο κοντά τον Scepticus Batsicus!!!!!!

Με μπερδεψαν λίγο οι selfie.

Όλοι ήταν με όλους και όλοι με κανέναν....

Εννοώ τους σύνεδρους.

Που να γνώριζε η μάνα μου ότι ο γιος της ,την ημέρα των γεννεθλίων του θα αγωνίζονταν για τη θυρίδα.

Μου' λεγε απο παλιά. Μηνας μπαίνει , μήνας βγαίνει κι ο μισθός να πέφτει. ΘΥΡΊΔΑ δηλαδή.

Μου λείπαν κάποιοι πόντοι βέβαια αλλά καθάρισε ο βουλευτής.....

Χαμηλοζωσμένος είναι ...τους είπε και αυτοί έκαναν το καθήκον τους.
!!!!!!!!!!

Πόσο καντάρια μαλάκας να'μουνα!

Είμαι άτομο με ειδικές ικανότητες δηλαδή.

Η Real την Κυριακή που μας πέρασε μαζί με το άρλεκιν , γι' αυτό είχε προσφορά και Μάνο Λοίζο. Για μάς ..

Οι μόνοι που διαμαρτύρονταν σήμερα (εκτός απο μας) ήταν οι τουρίστες που κλείσαμε το Σύνταγμα.

Α!! και το τρενάκι....

Ο Καμμένος προσφέρθηκε να πάρει το πανό μας και να το πάει μπροστά στην είσοδο , από Βασ.Σοφίας.Επειδη δεν μας άφησαν οι Ματατζήδες.

Τελικά δεν το έκανε γιατί διαφώνησε ο Χαικάλης με τον Τέρενς-Σπένσερ-Νικόλαο Κουίκ.

Φοβήθηκε μήπως γίνουν κι άλλοι ανεξάρτητοι των ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Νά σου κι ο Νικολόπουλος απο κοντά...

Έστειλα και τα χαιρετίσματα στη μάνα μου με τους Αρτινούς που φύγανε με το λεωφορείο των Ιωαννιτών που επίσης πήρε Πρεβεζάνους και Λευκαδίτες..

Ελπίζαμε σε πολλά τη σημερινή μέρα για αυτο κάναμε την πορεία σήμερα. 6/8

Μεταμόρφωση του Σωτήρος .

Τελικά το θαύμα έγινε!

Μεταμορφώθηκε ο Κυριαζίδης και δεν ψήφησε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: