Παρασκευή 8 Αυγούστου 2014

ΟΧΙ κε Αβραμόπουλε !!



ΟΧΙ κε Αβραμόπουλε !! Οι εναγκαλισμοί και τα χαριεντίσματα, προσφέρουν (επικοινωνιακά) ΜΟΝΟ σε σας. Σε μας πλέον δεν περνάνε. Η εποχή που … ο άλλος «ο μεγάλος» έλεγε : στους στρατιωτικούς δώστε τους τσιγκάκια να κρεμάσουν στο πέτο τους και αμέσως θα ηρεμήσουν», πέρασε ανεπιστρεπτί !!

Οι στρατιωτικοί δε θέλουν ούτε άλλα τσιγκάκια, ούτε αγκαλιάσματα, ούτε και καλοπιάσματα. Θέλουν, πρώτα απ’ όλα ΣΕΒΑΣΜΟ στην ιδιότητα και στην αποστολή τους, ΙΣΟΤΗΤΑ και ΙΣΟΝΟΜΙΑ στην μεταχείριση τους, όπως όλοι οι πολίτες – ούτε προνόμια και εξαιρέσεις, αλλά ούτε υποτίμηση και αδικίες απέναντι τους !!
Το γεγονός ότι φέρουν ΣΤΟΛΗ, που τους επιφορτίζει με πρόσθετες υποχρεώσεις, σεβασμό στους θεσμούς, αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία, δεν πρέπει να τα εκλαμβάνετε ως υποτέλεια και αδυναμία !! Διότι αν θέλατε υποχείρια και αδύναμα στελέχη, τότε ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, αλλά κάτι άλλο !!

Η στολή, για εμάς είναι ΙΔΕΑ ενσυνείδητων αξιών και αρχών, αξιοπρέπειας και τιμής, μια παρακαταθήκη ιστορίας και παράδοσης, την οποία αν δεν αναγνωρίζετε και αν δεν την τιμάτε, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ άξιος και δεν σας επιτρέπετε να την ακουμπάτε … αγκαλιάζοντας μας !!
ΟΧΙ κε Αβραμόπουλε !!

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ

OLYMPIA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: