Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ COSTA GARDA ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
 
“Κ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΕΜΙΟΙ ΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΔΙΑΛΈΓΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ... ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ …….
ΑΠΑΝΤΩ.....ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ …….ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ BLOG COSTAGARDA ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟ SITE ΤΟ WWW.NEA.GR ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ, ΠΑΡΑΣΥΡΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΟΥΝ . .....ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ 
 
..: Με αφορμή την ανάρτηση: Ποιοι παζάρευαν την Οργανική Δύναμη; Εγκατέλειψε το έκτακτο Δ.Σ. ο πρόεδρος! που αναδημοσίευσε το blog http://costagarda.blogspot.gr/2014/08/blog-post_14.html#more απο το www.nea.gr δημοσιεύουμε και την επομένη ανάρτηση που έλαβε με email www.nea.gr γιατι το costagarda ξεχασε να τη δημοσιεύσει :
 
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑ ΓΡΟΘΙΑ ….ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΧΕΡΙ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΝΤΕΧΝΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ…… ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΕ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ-ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ….. 
 
ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΙΣΧΥΡΟΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ... ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΟΙ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ , ΟΥΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ,ΟΥΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΗΧΤΕΣ,ΚΑΚΙΕΣ, ΑΕΡΟΛΟΓΑ , ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΔΟΞΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ,ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΣΜΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΟΧΙ ΟΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ …………..ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΙ. .
 
ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΛΦ–ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ , ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΔΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ–ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΑΠΟ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ …….ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ,ΧΩΡΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ , ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΦΟΥΣΚΑ ΕΚΤΟΣ ΟΥΣΙΑΣ , ΠΛΑΘΟΝΤΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ …… 
 
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΠΑΝΟ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ,ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΗΠΩΣ ΣΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ.ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΑΥΤΟΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΕΟΙ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΤΟΣ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ-ΑΠΟΨΕΙΣ –ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ………
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ….ΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ , ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΣΕ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΣΤO FACEBOOK ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ,ΘΕΣΕΩΝ , ΑΠΟΨΕΩΝ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ …. !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: