Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Καταγγελίες για παζάρια της Οργανικής Δύναμης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το 2013

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΟ

Πηγή: costagarda.blogspot.gr
 
Επεισοδιακό Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
 
Καταγγελίες για παζάρια της Οργανικής Δύναμης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από το 2013
 
Σκέψεις για παραίτηση του Προέδρου ή προσφυγή σε εκλογικό συνέδριο.
 
Σοβαρές καταγγελίες αναπηδούν καθημερινά από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΕΠΛΣ για το μείζον ζήτημα της Οργανικής Δύναμης του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.Οι καταγγελίες φέρεται να έχουν βάση, μιας και οι ανησυχίες για τη μείωση της Οργανικής Δύναμης, είχαν διατυπωθεί σε ανακοινώσεις της Ένωσης Αττικής-Πειραιά & Νήσων, αμέσως μετά την εκλογή του νέου προεδρείου της Ένωσης, τον Δεκέμβρη του 2013.
Αλλά ακόμη και πριν 1,5 χρόνο, σε διοικητικά συμβούλια της ΠΟΕΠΛΣ καθώς και στα συνέδρια, υπάρχουν για το ίδιο θέμα διατυπωμένες ενστάσεις για τη στάση του προεδρείου της.Με σημερινή ανακοίνωσή της η ΠΟΕΠΛΣ καταφέρεται κατά του «Καλλικράτη» και της μειωμένης Οργανικής Δύναμης του Λιμενικού Σώματος κατά 25%.
 
Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με όσα καταγγέλλουν μέλη της μειοψηφίας του Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ, το 2013 υπήρξαν συναντήσεις, παζάρια και τελικά αποδοχή της μείωσης της Οργανικής Δύναμης του Σώματος από 10.250 σε 8.000, από το σημερινό προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ, χωρίς να έχουν ενημερώσει τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.Η παραδοχή μάλιστα του παζαρέματος και της αποδοχής της μείωσης, φέρεται να έχει γίνει σε Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων, από μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης ο οποίος σήμερα είναι Αντιπρόεδρος και δεξί χέρι του προέδρου της ΠΟΕΠΛΣ.
 
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΟΕΠΛΣ την Δευτέρα 11-8-14, μέλη του Δ.Σ. κάλεσαν ανοιχτά τον πρόεδρο σε παραίτηση ενώ ο πρόεδρος εγκατέλειψε μετά από μόλις 20 λεπτά το έκτακτο Δ.Σ. το οποίο είχε συγκληθεί για το σοβαρό ζήτημα των Οργανικών Θέσεω, λόγω της έντονης κριτικής που δέχθηκε.
 
Είναι βέβαιο ότι η ΠΟΕΠΛΣ εδώ και καιρό είναι ένα καζάνι που βράζει και οι εξελίξεις δείχνουν αναπόφευκτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: