Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΚΑΥ:Κάποιοι νομίζουν ότι απευθύνονται σε πρόβατα έτοιμα για σφαγή!

Για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα, σας αναφέρουμε ότι όποιος αμείβεται με τον βαθμό του Λοχαγού, τώρα παίρνει βασικό μισθό 928 ευρώ και σύμφωνα με την δικαστική απόφαση του ΣτΕ θα έπρεπε να επιστρέψει στα 1016 ευρώ, αφού τόσο ήταν ο βασικός μισθός του τον Αύγουστο του 2012. Πλην όμως η κυβέρνηση και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, σκοπεύει να τον ανεβάσει στα 963-972 ευρώ, δηλαδή κατά 40%, όπως αναφέρεται παραπάνω.

Εμείς ως Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων [Σ.Κ.Α.Υ.] Θεσσαλονίκης, δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι από την εξέλιξη της υπόθεσης, αν όντως εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο, και προειδοποιούμε την κυβέρνηση ότι οι δικαστικές αποφάσεις σε ένα Δημοκρατικό κράτος, δεν είναι εφαρμοστέες κατ” επιλογή ή κατά τη κρίση του οποιουδήποτε!

Μια τέτοια αντιμετώπιση του βασικού πυρήνα του κράτους και των εργαζομένων σε αυτόν, μόνο κέρδος δε θα αποφέρει στον οποιοδήποτε το αποφασίσει αυτό. Εδώ και καιρό η δυσφορία των εργαζομένων στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι σε σημείο που αρχίζει να επηρεάζει την εύρυθμη λειτουργία της! Εκτός από αυτό ας αναλογιστούν οι κυβερνώντες ότι η εξοικονόμηση του κόστους μπορεί να προκύψει από πολλές άλλες λειτουργίες της ΕΛ.ΑΣ. και κυρίως από την πολυδιαφημιζόμενη και μη εφαρμόσιμη, επί χρόνια πραγματική αναδιάρθρωση των Υπηρεσιών ή την απαλλαγή από τα πάρεργα, καθώς και πληρωμή του Υπουργείου μας από τις άλλες Υπηρεσίες για αυτά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΔ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΞΙ? ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΑΝ ΦΗΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΕΣ ? ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΝ ΗΠΙΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ!!!!!!!!
ΡΕ ΤΙ ΓΕΛΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΛΣ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ, ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΙΚΡΑΤΗ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΕΨΕΙΣ. ΡΕ ΤΙ ......................ΗΜΑΣΤΕ