Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Αποσπάσεις αστυνομικών σε νησιά, «με δικά σας έξοδα, χωρίς κατάλυμα…»

Το μέλος της ΣΚΑΥ, Παναγιώτης Αγγελίδης, ανάρτησε στη σελίδα του συνδυασμού στο facebook τη διαταγή για τις αποσπάσεις αστυνομικών στα νησιά, συνοδεύοντας το με το ακόλουθο δεικτικό σχόλιο: «με δικά σας έξοδα, χωρίς κατάλυμα…»




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κατ΄ αρχήν, το "δεικτικό" γράφεται "δηκτικό".

Επί της ουσίας τώρα, δεν καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα, εφόσον η απόσπαση γίνεται σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση. Αν εγώ έχω ένα σπίτι σε ένα νησί και επιθυμώ να περάσω εκεί 1-2 μήνες το καλοκαίρι κάνοντας και την υπηρεσία μου, γιατί θα έπρεπε με το ζόρι να παίρνω και οδοιπορικά;

Στο παρελθόν υπήρχε γυναίκα αξιωματικός που έπαιρνε απόσπαση τα καλοκαίρια για ... Πύλο (πατρίδα της)!!! Τι ανάγκες από αξιωματικούς είχε η Πύλος δηλαδή και έπρεπε η υπηρεσία να πληρώνει χιλιάρικα κάθε μήνα για να καλοπερνάει η κυρία σπίτι της; (Δεν ξέρω κιόλας αν εμφάνιζε και τίποτε αποδείξεις ξενοδοχείων μαϊμού για να πέρνει επιπλέον λεφτά). Αυτά ήταν τα σκάνδαλα, που βέβαια σε συνθήκες ευμάρειας δεν ενοχλούσαν κανέναν...

Ανώνυμος είπε...

"Αυτά ήταν τα σκάνδαλα, που βέβαια σε συνθήκες ευμάρειας δεν ενοχλούσαν κανέναν". Να 'σαι καλά ρε φίλε που ανακάλυψες τα σκάνδαλα της χώρας. Ο "τζάμπας" όμως πέθανε προ ετών, αν δεν το 'χεις μάθει. Γιατί δεν πας εσύ ή αυτοί που βγάζουν αυτές τις διαταγές, αδαπάνως για την Υπηρεσία, εθελοντικά, να βοηθήσετε εκεί στην Λέσβο ή στη Λέρο που έχουν ανάγκη, κάνοντας και τις διακοπές σας ταυτόχρονα για 1-2 μήνες; Γέμίσαμε με "έξυπνους" πια.

Ανώνυμος είπε...

Αν είχα σπίτι σε νησάκι (η διαταγή δεν αφορά Λέρο ή Λέσβο μόνο) να είσαι σίγουρος ότι θα πήγαινα. Όσο για τα σκάνδαλα, δεν είμαι οπαδός της θεωρίας "μαζί τα φάγαμε", αλλά δεν σχολιάζω τα σκάνδαλα που κατέστρεψαν την χώρα γενικά αλλά τα κακώς κείμενα στον μικρόκοσμο του Λ.Σ. και κακές νοοτροπίες που επικρατούν σε αυτό.

Κανένας δεν υποχρεώνεται, εσύ γιατί τσινάς;