Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
http://www.peiratikoreportaz.blogspot.gr/
Σας γράφω αυτό το e-mail για να σας ενημερώσω για ένα θέμα το οποίο έχει μετατραπεί σε πρόβλημα και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο. Σας εμπιστεύτηκα να κάνω αυτήν την κίνηση για να αναδείξετε αυτό το θέμα, γιατί πιστεύω ότι θα καταλάβετε απόλυτα αυτό το πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλούς συνανθρώπους μας, όπως το έχετε κάνει πάρα πολλές φορές με την εμπειρία σας και τις γνώσεις σας όλα αυτά τα χρόνια, με όλα τα κοινωνικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τους πολίτες αυτής της χώρας. Το θέμα έχει να κάνει με το Λιμενικό Σώμα και τις μεταθέσεις του. Σας παρακαλώ πολύ με όλη την ειλικρίνεια που με κατέχει, πιστεύω ότι εσείς μπορείτε να δώσετε ένα τέλος στο πρόβλημα αυτό γιατί πολύ απλά ''ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ'' αυτή η κατάσταση.

Σας παρακαλώ κάντε κάτι γιατί εσάς θα σας ακούσουν με πολύ προσοχή!!!
Τι θα γίνει με τους Λιμενικούς που είναι πολλά χρόνια στα νησιά της παραμεθορίου (5 χρόνια και άνω) και κυρίως στην 1η κατηγορία (δυσμενούς διαβίωσης) όπου είναι η δυσκολότερη όλων μαζί με κάποια νησιά με αυξημένη επικινδυνότητα λόγω πολλών παρανομιών και δεν μπορούν να πάρουν μετάθεση επειδή τα γνωστά σε όλους ''βύσματα'' έχουν καπαρώσει τις θέσεις εδώ και πάρα πολλά χρόνια..;;; Τα κοινωνικά κριτήρια είναι ακόμα πελατειακά..;;; Τα κοινωνικά κριτήρια προφανώς ισχύουν μόνο για αυτούς που είναι ''βύσματα'' και όχι για εμάς τους Λιμενικούς που είμαστε τόσα χρόνια διασκορπισμένοι!!!
Εφόσον έχουν περάσει τα 5 χρόνια υπηρεσίας στην 1η κατηγορία (δυσμενούς διαβίωσης) για ποιο λόγο δεν μπορούμε να πάμε στον τόπο μας, εφόσον προβλέπετε από τον νόμο, για τον λόγο ότι έχουμε κλείσει 3ετή υπηρεσία σε δυσμενούς διαβίωσης νησιά..;;; Ενώ υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν πάει στην 1η κατηγορία ή σε οποιοιδήποτε στην παραμεθόριο νησί ή γενικότερα σε κανένα νησί ή που έχουν πάει για πολύ λίγο επειδή πήρανε απόσπαση, και πάλι για τον λόγο ότι έχουν κάποιο γνωστό ''κύριο'' σε κάποιο γραφείο ή σε κάποιο υπουργείο.
Μας παραμελούν και μας αφήνουν στο έλεος της παραμεθορίου χωρίς να τους ενδιαφέρει πόσα χρόνια είμαστε εκεί, αν είμαστε παντρεμένοι κ.α. και αφήνουν τα ''βύσματα΄΄ να κάνουν την ''ζωάρα'' τους στα σπίτια τους επειδή εμείς βουλώνουμε τις τρύπες στην παραμεθόριο. Θέλουμε και εμείς να πάμε στα σπίτια μας και ας μην είμαστε ''βύσματα''.
Οι υποχρεώσεις μας είναι πολλές και τις κάνουμε πράξη στο μεγαλύτερο ποσοστό, αλλά ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ!!!
Όχι μόνο ηθικά, μετά από τόσα χρόνια στην παραμεθόριο με τις υπηρεσίες μας, ούτε μόνο μετά από τόσα χρόνια δύσκολης και επικίνδυνης υπηρεσίας μας αλλά και ως δυσκολότερης ζωής κοινωνικά, ως ξεχασμένοι στα άγονα νησιά, δεν θα έπρεπε να γίνει κάτι και για εμάς...;;;
Με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο σας αλλά και προς τη δουλειά σας, συγχωρέστε με για την αγανάκτηση που μπορεί να έδειξα με τον γραπτό αυτόν λόγο, αλλά όπως έγραψα και ποιο πάνω, σας παρακαλώ θερμά κάντε κάτι για να βγει στην επιφάνεια αυτό το θέμα.



Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
για το ενδιαφέρον σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: