Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

Συμβάντα Τρίτης 23/02/2010


Ενημερώθηκε, χθες στις 21:20, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» Ν. Ηρακλείου 33, το οποίο θα απέπλεε στις 22:00 από Ηράκλειο προς Πειραιά, ότι 70χρονος επιβάτης είχε υποστεί καρδιακό επεισόδιο και είχε χάσει τις αισθήσεις του..
Άμεσα, από το γιατρό του πλοίου, παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον 70χρονο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηρακλείου.
===========================
Εντοπίστηκαν, χθες το πρωί, στην παραλία Γεωργιούπολης Χανίων, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, τρία (03) οξειδωμένα βλήματα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, διαμέτρου 20 χιλιοστών το καθένα. Τα βλήματα απομακρύνθηκαν με ασφάλεια από στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Γεωργιούπολης και στη συνέχεια παραδόθηκαν σε Πυροτεχνουργό της 5ης Μεραρχίας Κρητών, για την εξουδετέρωσή τους.
===========================
Συνελήφθησαν, χθες στις 16:50, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής, δύο (02) αλλοδαποί, οι οποίοι δεν κατείχαν νόμιμα έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Πάτρας.
===========================

Συνελήφθησαν, χθες στις 19:30, στο λιμάνι εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, ένας 47χρονος αλλοδαπός οδηγός οχήματος τύπου CAMPER (τροχόσπιτο), καθώς και η 25χρονη αλλοδαπή συνοδηγός του, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, στο χώρο αποθήκευσης των αποσκευών, συνολικά πέντε χιλιάδες (5000) πακέτα τσιγάρων, τα οποία θα μεταφέρονταν λάθρα στο εξωτερικό.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Ηγουμενίτσας, ενώ τα τσιγάρα και το όχημα κατασχέθηκαν και θα παραδοθούν στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.
===========================

Συνελήφθησαν, χθες στις 13:15, στο λιμάνι Καρλοβασίου, από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής, τέσσερις (04) αλλοδαποί, ηλικίας 21, 27, 34 και 40 ετών, που δεν κατείχαν άδεια διαμονής στην Ελλάδα, κατά την επιβίβασή τους, σε Ε/Γ-Ο/Γ με προορισμό τον Πειραιά, καθώς και ο 48χρονος Έλληνας, που τους συνόδευε.
Από την διερεύνηση προέκυψε ότι οι τέσσερις αλλοδαποί ήταν μέλη συνεργείου τοποθέτησης μεταλλικών στεγάστρων, με επικεφαλής τον 48χρονο.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Καρλοβασίου. .
===========================

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια: