Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2010

Προς πρόεδρο Ε. Π. Λ. Σ. ΒΔ. ΕΛΛΑΔΟΣ

EMAIL προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Αγαπητέ μου πρόεδρε,

Είμαι και εγώ ένας συνάδελφος από Ηγουμενίτσα και μόλις είδα την απάντηση που δώσατε στον συνάδελφο μας στο πειρατικό δεν πίστευα στα μάτια μου . Μου φαίνεται ότι σας χτύπησε το σύνδρομο των πολιτικών που άλλα τους ρωτάνε και άλλα απαντάνε.
Ο συνάδελφος μας σε ρώτησε γιατί δεν έχετε κάνει Γ. Σ. το 2009 και γιατί έχετε να κάνετε πάνω από 20 μήνες , και εσύ του απαντάς ότι έχει δρομολογηθεί για τον Μάρτιο του 2010 γιατί μεσολαβεί το τακτικό συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Τι σχέση έχει η Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας με το συνέδριο της Ομοσπονδίας ; Για το Δ.Σ. που έχετε να συγκαλέσετε πάνω από ένα χρόνο δεν αναφέρεις τίποτα λες και δεν υπάρχουν θέματα . Για τα προβλήματα στο Κ.Λ. Ηγ/τσας λες ότι το τηλέφωνο σου είναι ανοιχτό όλο το 24ώρο. Μα καλά εσύ θέλεις ιδιαίτερη πρόσκληση για να έρθεις στην Ηγ/τσα και να κάνεις μία συγκέντρωση προσωπικού ;
Πέρυσι που για μια εβδομάδα μας έπαιζαν όλα τα κανάλια και τα ραδιόφωνα για τον δήθεν βασανισμό του λαθρομετανάστη και τις αποδράσεις από τα κρατητήρια εσύ δεν άκουσες τίποτα ; Ούτε μια ανακοίνωση βρε αδερφέ έτσι για ψυχολογική υποστήριξη των συναδέλφων που ακόμα δεν έχουν ξεμπλέξει.
Και στο τέλος μας λες ότι κάλεσες τον κ. ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. στο Κ.Λ. Ηγ/τσας . Εδώ δεν έρχεσαι εσύ για να ενημερωθείς για τα τεράστια προβλήματα ώστε να ενημερώσεις τους αρμόδιους θα έρθει ο υπουργός ; Αν έρθει ο κ. ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. θα έρθει γιατί μπορεί να μας ξαναπαίξουν τα κανάλια με αυτά που γίνονται και όχι επειδή τον προσκάλεσες εσύ αγαπητέ μου πρόεδρε. Όσο για τα δύο μέλη του Δ.Σ. από όσο γνωρίζω ο ένας έχει παραιτηθεί (από το Σεπτέμβριο του 2009) ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την αδιαφορία που έχετε επιδείξει για τα προβλήματα του προσωπικού του Κ.Λ. Ηγ/τσας και ο άλλος δεν έχει αναλάβει ακόμη . Αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αγαπητέ μου πρόεδρε διότι το Δ. Σ. και το προεδρείο εκπροσωπεί όλες τις Υπηρεσίες και όλους τους συναδέλφους . Δηλαδή η Λευκάδα και άλλες Υπηρεσίες που δεν έχουν εκλεγμένα μέλη από ποιον εκπροσωπούνται ;
Τέλος ήθελα να σας πω ότι με την στάση σας αυτή έχετε απαξιώσει τον συνδικαλισμό στην περιοχή μας και αντί οι συνάδελφοι και ιδιαίτερα οι νέοι να είναι μια γροθιά μπροστά στο δύσκολα χρόνια που μας περιμένουν έχουμε διαγραφές από το Σωματείο αντί για εγγραφές. Έχω τη εντύπωση ότι μια συγνώμη θα έπρεπε να συνοδεύει την παραίτηση σας για το ότι είστε τουλάχιστον ανεπαρκής για τους συναδέλφους της Β.Δ. Ελλάδας.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ και λίγα λες συνάδελφε. Ο αξιότιμος κύριος πρόεδρος της ένωσής μας, διεκδικεί το βραβείο της ανυπαρξίας.
κ.Μπατσομίτη αν έχεις λίγο αξιοπρέπεια θα πρέπει να παραιτηθείς.

PATROL

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΠΡΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΠΡΟΕΔΡΕ. ΕΔΩ ΕΓΙΝΕ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ ΣΕ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΟΥ ΚΙ ΕΣΥ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ. ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ, ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ.
ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
BIOS

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Δεν φταίει κανένας άλλος παρά μόνο εμείς που τους ψηφίζουμε.
Και ως γνωστόν το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού, που λέγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και το οποίο δυστυχώς δεν το εμπεδώσαμε ακόμα.
Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για τους συνδικαλιστές μας αλλά για όλες τις πτυχές της ζωής μας.
Στο προεδρείο της ΠΟΕΠΛΣ υπάρχει μέλος που οι λιμενικοί της Ένωσης του, έχουν ξεχάσει ότι είναι κι αυτός λιμενικός.
"Ζαχαροπλάστη" τον ανεβάζουν ειρωνικά "Ζαχαροπλάστη" τον κατεβάζουν.
Είναι όμως παιδαριώδες και εκνευριστικό ταυτόχρονα να τον βρίζουν άτομα τα οποία τον ψήφισαν.
Ας προσέχατε κύριοι συνάδελφοι.
Την υπογραφή και την ψήφο σας να προσέχετε που την βάζετε.
Συγνώμη για το ύφος μας αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο συνδικαλισμος στη ΒΔ Ελλαδα απο χρονια ειναι τουλαχιστον ανεπαρκης.Υπαρχουν κλικες παλιων συνδικαλιστων και τα βρισκουν μεταξυ τους.Χαρακτηριστικο παραδειγμα οτι ενα με λος του Δ.Σ απο το Κ.Λ Ηγουμενιτσας δεν πηρε ψηφους απο το Κ.Λ Ηγουμενιτσας αλλα απο την Κερκυρα!!!!!!για να βγει.Δυστυχως οταν λιθοβολουσε ολη η Ελλαδα το ΚΕΑ/Κ.Λ Ηγουμενιτσας ΟΛΟΙ λαμψαν δια της απουσιας τους.Ολο το Δ.Σ πρεπει να παει σπιτι του και επιτελους να αναλαβουν καποιοι που θελουν το καλο μας και οχι το αμεταθετο η την μεταθεση τους!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΓIATI ΠΙΣΤΕΎΕΙΣ OTI MONO ΣTHN ΗΓΟΥΜΕΝΊΤΣΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΛΊΚΕΣ ; ΓIA ΡΏΤΑ ΚΑΙ ΆΛΛΟΥΣ ΣTH ΒΌΡΕΙΑ ΕΛΛΆΔΑ (ΠOIO ΑΝΑΤΟΛΙΚΆ). ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΣE ΚΕΝΤΡΙΚΌ ΛIMENAPXEIO ΚΑΙ EXEI ΠAPEI ΨΉΦΟΥΣ AΠO TOYΣ ΓΎΡΩ ΣΤΑΘΜΟΎΣ XΩPIΣ ΚΑΝ NA TON ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΚΑΤ ΌΨΗ
-σταβεντοσ-

Koursaros είπε...

Αντί σχολίου , Ψηφοφόρος:Ο διαθέτων ψήφο. Αν ελέγχει πολλούς ψήφους μετατρέπεται σε κεφαλαιούχο του πολιτικού μας συστήματος.
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ: Ο στρατός εσωτερικής κατοχής της χώρας.

Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ένας τρόπος είναι να καταργηθεί το αμετάθετο των συνδικαλιστών.

Αυτό που προτείναμε άλλωστε και στην ΠΟΕΠΛΣ είναι η κατάργηση του αμετάθετου των συνδικαλιστών και η αντικατάσταση του με έξτρα μοριοδότηση.

Δηλαδή να παίρνουν 50 ή 100 μόρια τα μέλη στις ΕΠΛΣ και 100 ή 150 μόρια παραπάνω όσοι είναι στην ΠΟΕΠΛΣ.

Δεν είναι δυνατόν άτομα που βγήκαν από την σχολή και πήγαν κατευθείαν στα σπίτια τους να έχουν αμετάθετο γιατί "βαπτίστηκαν" συνδικαλιστές.

Δεν είναι δυνατόν μέλη του προεδρείου της ΠΟΕΠΛΣ να παίρνουν την συνδικαλιστική τους άδεια για να κάνουν δεύτερη δουλειά.

Τέτοιες περιπτώσεις όλοι ξέρετε!!!

Οι συνδικαλιστές μας πρέπει να καταλάβουν ότι οι συνάδελφοι έχουν σιχαθεί και απομακρυνθεί από τους συνδικαλιστές ,τις κλίκες τους και τις συμπεριφορές τους κι ΟΧΙ από τον συνδικαλισμό.

Και οι ηγέτες μας , πολιτικοί και υπηρεσιακοί, γνωρίζουν την κατάσταση αυτή και το εκμεταλλεύονται.

Οπότε ξυπνήστε από τον λήθαργο σας και αλλάξτε ρότα κύριοι συνδικαλιστές.

Κύριοι της ΠΟΕΠΛΣ φαίνεται ότι εσείς αρχίσατε να ξυπνάτε σιγά σιγά από τον λήθαργο σας και πραγματικά χαιρόμαστε γι αυτό.

Κοιτάξτε μέσα στο προεδρείο σας και δείτε ποια είναι τα ενεργά σας μέλη και ποια τα βαρίδια σας και απομακρύνετε τα.

Πάρτε την απόφαση να προτείνετε την κατάργηση του αμετάθετου των συνδικαλιστών και θα δείτε ότι οι συνάδελφοι θα γυρίσουν στον συνδικαλισμό.

Ο λόγος είναι απλός...
Θα πειστούμε όλοι εμείς ότι αυτοί που ασχολούνται με τον συνδικαλισμό το κάνουν γιατί το "γουστάρουν" κι όχι γιατί τους "συμφέρει".

Όσο για όλους εμάς που σας ψηφίζουμε να προσέχουμε από εδώ και στο εξής ποιους επιλέγουμε και που δίνουμε την ψήφο μας.
Άλλο πράγμα η φιλία και το καλαμπούρι κι άλλο ο συνδικαλισμός!!!!

ακταιωρός είπε...

Ποιος σας είπε ότι έχουν το αμετάθετο οι συνδικαλιστές μας ;
Για ρίξτε μια ματιά γύρω σας.
Για παρατηρήστε πόσοι συνδικαλιστές έχουν πάρει μεταθέσεις στις περιφερειακές διοικήσεις ή πόσοι από αυτούς θέλουν και πηγαίνουν σε λιμενικούς σταθμούς χωρίς αντικείμενο εργασίας..
Την επόμενη φορά ρωτήστε πρώτα ποιος είναι αυτός (ως προς την όψη του) που πρόκειται να φηφίσετε και αξιολογήστε όσους θέτουν υποψηφιότητα για δεύτερη φόρα, από την παρουσία τους στη εργασία και στα συνδικαλιστικά τους καθήκοντα.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί συνάδελφοι

Με αφορμή την επιστολή-καταγγελία του συναδέλφου από το ΚΛ Ηγ/τας στο peiratikoreportaz
http://peiratikoreportaz.blogspot.com/2010/02/blog-post_739.html
αλλά και αυτή την επιστολή στο παρόν blog επιθυμώ να αναφέρω τα εξής

Από το κείμενο προκύπτουν 3 θέματα
α. οικονομικά
β. γενική συνέλευση
γ. συνεδριάσεις ΔΣ

όσον αφορά τα οικονομικά ο προεδρος της ένωσης δήλωσε δημόσια και επώνυμα ότι τα οικονομικά ελέγχθηκαν και verba volant scripta manent η γεν συνέλευση θα γίνει και θα διαπιστωθεί τι και πως ελέγχθηκε

όσον αφορά την γενική συνέλευση ομολογώ πως είναι ένα θέμα προς διερεύνηση σε βάθος [,στην παρούσα φάση με την ανασυγκρότηση του ΛΣ ίσως, λέω ίσως τελικά να είναι και καλύτερα που θα γίνει μετά το συνέδριο της ΠΟΕΠΛΣ ωστε να υπάρχουν στοιχεία για το τί γίνεται σε πανελλήνιο επίπεδο, καλύτερα μια ΓΣ ουσίας παρά μια για λόγους μόνο τυπικούς επειδή το λέει το καταστατικό]

όσον αφορά τις συνεδριάσεις του ΔΣ οι καταγγελίες αν και ανώνυμες είναι σοβαρές και γενούν μεγάλα ερωτηματικά όχι για τον πρόεδρο αλλά για όλο το ΔΣ και κατ' επέκταση για τα ενδότερα όλης της ένωσης, δηλαδή όλων μας και δυστυχώς αποτελούν άλλη μια επιβεβαίωση ότι τελικά έχουμε το συνδικαλιστικό κίνημα που πραγματικά μας αξίζει.

αν και από μια απλή ανάγνωση προκύπτει μια προσωπική μομφή κατά του προέδρου, εμένα μου γεννά μεγάλες απορίες για ολόκληρο το ΔΣ και την λειτουργία του

και τα 9 χρόνια υπηρεσίας μου ανήκω στην ένωση ΒΔ Ελλάδας. Όλα αυτά τα χρόνια όποτε απευθύνθηκα στο σωματείο από το πιό απλό θέμα μέχρι το πιό δύσκολο πάντα είχα άμεση ανταπόκριση και έχουμε σπαταλήσει αμέτρητες ώρες στο τηλέφωνο για θέματά μου

και για να μήν μείνει η εντύπωση ότι προσπαθώ να καλύψω τον πρόεδρο να διευκρινήσω ότι την ίδια ανταπόκριση και συμπαράσταση βρήκα από όλους σε όσους απευθύνθηκα και ειδικά από μέλος του ΔΣ που υπηρετεί στο ΚΛ Ηγουμενίτσας και τον οποίο δράττομαι της ευκαιρίας να τον ευχαριστήσω δημόσια. Δεν θέλω να αναφέρω το όνομά του μιας και η συζήτησή μας δεν αφορά αυτόν απλά θα πώ ότι είναι παλαίμαχο γνωστό μέλος.

από τις προσωπικές μου εμπειρίες δεν προκύπτει κάτι το ύποπτο για την ένωση αλλά πέρα από τις προσωπικές μου εμπειρίες οι καταγγελίες που δημοσιεύονται προκαλούν δοβαρά ερωτηματικά

προκύπτει σοβαρό θέμα κύριοι συνάδελφοι

στην καταγγελία ο συνάδελφος αναφέρει ότι είναι σε θέση να γνωρίζει [άρα δεν είναι μέλος του ΔΣ] ότι δεν συνεδρίασαν τα μελη του ΔΣ ολόκληρο το 2009

δυστυχώς δεν έχω το καταστατικό μαζί μου αλλά στα συνδικαλιστικά σωματεία προβλέπεται ότι
α.τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ έχουν το δικαίωμα όποτε υπάρχει θέμα να καταθέτουν αίτηση στον πρόεδρο για έκτακτο ΔΣ
β.τα απλά μέλη μπορούν να μαζέψουν υπογραφές και να συγκαλέσουν σε ορισμένες περιπτώσεις έκτακτη γενική συνέλευση

όλα τα σωματεία λειτουργούν έτσι το ίδιο και η ΠΟΕΠΛΣ βλέπετε καταστατικό ΠΟΕΠΛΣ άρθρα 14 παρ2 και 21 παρ 2β

αν δεν κάνω λάθος και το δικό μας κατασταστικό τα προβλέπει αυτά [περασαν 7 χρονια από τοτε που το διάβασα και συγχωρέστε με που δεν το θυμαμαι απ' έξω]

Ανώνυμος είπε...

αν λοιπόν το περιεχόμενο της καταγγελίας αληθεύει τότε δεν μιλάμε απλά για παραπτώματα μόνο του προέδρου αλλά όλων των μελών του ΔΣ τα οποία ΓΝΩΡΙΖΑΝ τι συμβαίνει και ΣΩΠΑΙΝΑΝ

γιατί τα υπόλοιπα μέλη δεν υπέβαλλαν αίτηση για έκτακτο ΔΣ ?

γιατί ένα ολόκληρο χρόνο τα μέλη σώπασαν ?

ή κατατέθηκαν αιτήσεις και δεν εξετάστηκαν ?

επίσης απο τη στιγμή που το θέμα έφτασε στο ιντερνετ σημαινει ότι στην Ηγ/τσα το γνώριζαν και άλλοι

γιατι δεν άρχισαν να μαζεύουν υπογραφές αυτοί που το γνώριζαν ?

προς αποφυγή παρεξηγήσεων η τοποθέτησή μου δεν αποτελεί μομφή ούτε για τον καταγγέλλων ούτε για κάποιο μέλος του ΔΣ ούτε προσπάθεια συγκάλυψης του προέδρου

δεν εναντιώνομαι στον συνάδελφο που καταγγέλλει αντίθετα είμαι μαζί του και αν ζητηθεί η υπογραφή μου για έκτακτη ΓΣ μπορείτε να την θεωρείτε δεδομένη

διαφωνώ όμως κάθετα τα προβλήματα της ένωσης μας να βγαίνουν στο διαδίκτυο χωρίς να είναι ενημερωμένα πρώτα τα μέλη και αυτό διότι με αυτή τη δημοσιότητα δίνεται το δικαίωμα στην ΠΟΕΠΛΣ να διαγράψει την ένωση μας σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ 2α του καταστατικού

περιμένουμε τώρα ο αντιπρόσωπος της ένωσής μας να έχει την ίδια δύναμη και να τύχει της ίδιας αντιμετώπισης από την ΠΟΕΠΛΣ?

κλείνωντας την τοποθέτησή μου στο θέμα της καταγγελίας καλώ ... προσκαλώ ... και αν θέλετε προκαλώ όποιον έχει στοιχεία να τα καταθέσει στο γενικό συμβούλιο για να δούμε τελικά τι γίνεται και να ξέρουμε ποιον ψηφίζουμε

Γιάπρος Σπύρος

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ Ο Koursaros ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Ο ακταιωρός ΕΊΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ

ακταιωρός είπε...

Είμαι κατά ορισμένων συνδικαλιστών που τόσα χρόνια έχουν κάνει το σωματείο μαγαζί τους και χρησιμοποιούν τον συνδικαλισμό προς όφελος τους.
Συγγνώμη αν σε δυσαρεστήσω αλλά δεν είμαι ακροδεξιός.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΚΤΑΩΡΟ.
ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΝΕΟΝΑΖΙ. ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Ο ΣΤΟΧΟΣ".
ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.
ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΣΑΡΟ.
ΤΑ ΛΕΜΕ...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αγαπητέ ανώνυμε που χαρακτήρισες τον ακταιωρό ακροδεξιό και νεοναζί επειδή διαβάζει τον "ΣΤΟΧΟ" θα ήθελα την γνώμη σου για και για μένα.
Εμένα που διαβάζω τον "ΣΤΌΧΟ" ,το "INDYMEDIA",τον "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" ,το "ΡΕΣΑΛΤΟ",την "ΔΙΑΔΡΟΜΗ",την "ΠΡΙΝ",την "ΚΟΝΤΡΑ",την "Α1"
και όλες τις πολιτικές εφημερίδες που κυκλοφορούν που με κατατάσσεις?
Στους ακροδεξιούς ,στους ακροαριστερούς ή στους ψυχοπαθείς?

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητοί "επώνυμοι"...
ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του

ακταιωρός είπε...

Σε ευχαριστώ φίλε άγνωστε που μπαίνεις στον κόπο και διαβάζεις το μπλογκ και το προφίλ μου. Δεν θα μπω στην διαδικασία να απαντήσω με τους δικούς σου χαρακτηρισμούς.
Διαβάζω καθημερινά πολλά μπλογκ και δίνω μια μικρή περιουσία για βιβλία, περιοδικά και εφημερίδες,
"δεξιές", "αριστερές" ,"αναρχικές" ,του συνασπισμού (τα πάντα δηλαδή).
Δεν νομίζω πως έχω δώσει στίγμα γραφής ως ακροδεξιός η νεοναζιστής από τις αναρτήσεις ή τα σχόλια μου σε διάφορα μπλογκ.
Συνέχισε να διαβάζεις το μπλογκ μας και θα καταλάβεις ότι έχεις άδικο σε ότι αφορά τους χαρακτηρισμούς σου.