Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ανακοίνωση...

Πειραιάς 10/02/10

Μετά τις διαβεβαιώσεις των Υπουργών, Προστασίας του Πολίτη κ. Χρυσοχοϊδη Μιχάλη, Εθνικής Άμυνας κ. Βενιζέλου Ευάγγελου και Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λοβέρδου Ανδρέα, ότι το ασφαλιστικό των Ε.Δ. και Σ.Α. δεν θα συζητηθεί στο προσεχές ασφαλιστικό νομοσχέδιο, αλλά όποτε αυτό γίνει, θα είναι προϊόν γόνιμου και ειλικρινούς διαλόγου.....



Θεωρούμε την εξέλιξη αυτή σε θετική κατεύθυνση μιας και αναγνωρίζονται η διαφορετικότητα, η επικινδυνότητα και οι δυσμενείς συνθήκες εργασίας των στελεχών των Ε.Δ. και Σ.Α.

Για μία ακόμη φορά δικαιωνόμαστε από την ψύχραιμη και σοβαρή στάση που τηρήσαμε όλο το προηγούμενο διάστημα, χωρίς να ρίχνουμε λάδι στη φωτιά και κυρίως χωρίς να δημιουργούμε λανθασμένες εντυπώσεις στους συναδέλφους μας, ωθώντας τους σε πρόωρη συνταξιοδότηση παρά τη θέλησή τους.

Διαβεβαιώνουμε όλους ότι θα συνεχίσουμε με την ίδια σοβαρότητα, βαδίζοντας στο ίδιο δρόμο, χωρίς βεβαίως εφησυχασμό, αλλά με δημιουργική επαγρύπνηση και ανησυχία, μέχρι τον τελευταίο στόχο που είναι η μη περαιτέρω συρρίκνωση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ!!ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ!!ΡΕ ΕΔΩ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΙ ΚΛΑΔΟΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Κ ΘΕΣΜΙΚΑ Κ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΔΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ Κ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΚΛΠ Κ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ..Κ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ?ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ...Ή ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Κ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ????

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Ούτε εμείς τους πιστέψαμε.Τις απόψεις μας για τα μελλούμενα στο ασφαλιστικό σας τις είπαμε.Οι αλλαγές θα είναι γρήγορες ,ραγδαίες και απότομες.
Ειδικά για τους Αξιωματικούς!!!
"Παράλληλη Επετηρίδα"
Θυμηθείτε τα λόγια μας.
Θα μας θυμηθείτε στο πολύ κοντινό μέλλον.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ??ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ!!ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ?ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ..ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ??

Exantas είπε...

Αναφορικά με τις ανακλήσεις των παραιτήσεων & "αιτήσεων αποστρατείας", έχουμε πληροφορίες ότι ουδείς ενόχλησε ή ενδιαφέρθηκε για αυτό, στο Λ.Σ. Σε άλλα Σώματα όντως έγινε προσπάθεια. Ενδεχομένως, εξυπηρετεί η αθρόα απομάκρυνση για προώθηση "ημετέρων" ή "φίλιων προς την ηγεσία" ομάδων & ατόμων. Παράλληλη επετηρίδα, ατύπως αλλά ουσιαστικώς υπάρχει από ετών μέχρι σήμερα στο Λ.Σ.Το "πλοίο" είναι υπεράριθμο από επαΐοντες που διατηρούν υψηλή αντίληψη των ικανοτήτων τους και πολύ χαμηλή εκτίμηση για τους άλλους. Γιαυτό από πουθενά δεν υπάρχει αντίσταση ή αντίδραση σε καμία υποτιμητική & απαξιωτική από τρίτους, ενέργεια ή λόγο.Δυστυχώς...

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

Ανώνυμος είπε...

Το τυρί είναι το 2015...η φάκα όμως είναι πιο κοντά....Τώρα το αποφασίζουν...τότε θα το υλοποιήσουν...και ποιά η διαφορά?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Αγαπητέ Εξάντα αυτό που ακούσαμε εμείς σαν "Παράλληλη Επετηρίδα" θα σημαίνει το εξής:
Για παράδειγμα...
Όταν κάποιος χρηζόταν Αρχηγός όλοι οι αρχαιότεροι του αποστρατευόταν.
Αυτό τελειώνει.
Και κατα την γνώμη μας καιρός ήταν!!!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Όπως αναφέρει η Ελληνική Αστυνομία επειδή αρκετοί αστυνομικοί έσπευσαν να προλάβουν τυχόν δυσμενείς εξελίξεις δημιουργήθηκε αυξημένος υπηρεσιακός φόρτος ώστε μέχρι σήμερα να μην έχει διεκπεραιωθεί αρκετός αριθμός των αιτήσεων απόλυσης. Με εγκύκλιο της το Αρχηγείο της αστυνομίας ενημερώνει όσους υπέβαλαν αίτηση ή σκοπεύουν να το κάνουν ότι μέχρι να έρθει η σειρά τους να εξεταστεί η αίτηση μπορούν να την πάρουν πίσω. Μάλιστα όπως αναφέρει η εγκύκλιος τα σώματα ασφαλείας δεν θίγονται από τις ανακοινώσεις για το ασφαλιστικό και τις αλλαγές και έτσι συμβουλεύει τους αστυνομικούς να το...ξανασκεφτούν!