Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Άλλο ελευθερία....Άλλο ασυδοσία.

EMAIL προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Αγαπητοί μας ,
Δυστυχώς, οι αναρτήσεις των τελευταίων ημερών, ιδιαίτερα στο shoutmix από "άγνωστα", αλλά "γνωστής προελεύσεως" άτομα, όχι μόνο αναδεικνύουν το επίπεδο ορισμένων "Λιμενικών" (?) Λυμενικών, Λοιμενικών (λυμαίνομαι, λοιμός ), αλλά και τους λόγους για τους οποίους άλλα blogs είτε έκλεισαν είτε δεν ενεργοποίησαν ποτε τη συγκεκριμένη εφαρμογή.
Καθώς μας δώσατε το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι επιθυμείτε να διαφυλάξετε το επίπεδο που στοχεύσατε οφείλετε να αυξήσετε το επίπεδο προστασίας του ιστοτόπου σας, εξετάζοντας τι, ποιοί & πώς τα γράφουν-αναρτούν. Δυστυχώς γέμισε ο τόπος με ηλεκτρονικούς κονδυλοφόρους, που το μόνο που κάνουν είναι "επίδειξη ανοήτου πνεύματος".
ΖEUS, Exantas, Sea Falcon, ακταιωρός ,Koursaros κ.ο.κ μπορεί να είναι ο καθένας από όλους μας που συναντιόμαστε οπουδηποτε, στεριά & θάλασσα, το επίπεδο μας όμως καταγράφεται μόνο από το αποτέλεσμα της "κατάθεσης της σκέψης μας".Δεν εκφράσαμε την παρούσα ανάρτηση στο Shoutmix για ευνόητους λόγους. Αν χρειαστεί καταργήστε το, ουδέν προσφέρει περισσότερο από αηδία, αποστροφή και απαξίωση σε περιπτώσεις σαν τις πρόσφατες.
Δυστυχώς οι Έλληνες είμαστε επιρρεπείς στην κατάχρηση της ελευθερίας. Ίσως λόγω της ιδιοσυγκρασίας, ίσως λόγω κλίματος ή από έλλειψη γενικότερης αγωγής.Συγχέουμε την δημοκρατία με την αναρχία & την ελευθέρια με την ασυδοσία. Αλλά όπως έλεγε ο Αριστοτέλης «Ελεύθερον ουκ έστι το ό, τι αν βούλεται τις ποιείν» = Δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι ελευθερία σημαίνει, να κάνει ο καθένας ότι νομίζει.
Το να κάνεις λάθη είναι ανθρώπινο. Το να ρίχνεις το φταίξιμο στον άλλο είναι στρατηγική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: