Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Συλλήψεις παράνομων μεταναστών και διακινητών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα ....


Συνελήφθη, χθες στις 13:45, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, ένας 22χρονος αλλοδαπός, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Επίσης, σε ανάλογο περιστατικό χθες στις 16:30, στο λιμάνι της Πάτρας, συνελήφθη ακόμη ένας 22χρονος αλλοδαπός, για τον ίδιο λόγο.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκαν τα πλαστά έγγραφα.....




Συνελήφθησαν, στις 19:30 χθες, στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, ένας 62χρονος αλλοδαπός οδηγός Φ/Γ οχήματος με επικαθήμενο και ο 35χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, καθώς μετά από έρευνα εντοπίστηκαν κρυμμένοι εντός του φορτίου του φορτηγού, δύο (02) αλλοδαποί άνδρες, οι οποίοι δεν είχαν στην κατοχή τους νόμιμα έγγραφα και επίσης συνελήφθησαν.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, που διενεργεί την προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατασχέθηκε το όχημα το οποίο πρόκειται να παραδοθεί στο Τελωνείο Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: