Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Αγωγή κατά του μνημονίου κατέθεσαν οι Αστυνομικοί!!!

Αγωγή κατά του Μνημονίου κατέθεσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Υπογράφουν 100 μέλη και προκαλεί μείζον θέμα για τα σώματα ασφαλείας
Αγωγή κατά του Μηνημονίου κατέθεσε σήμερα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής. Υπογράφεται από 100 εκλεγμένα μέλη της και σύμφωνα με τους εκπροσώπους της αναμένεται να ακολουθήσει και δεύτερη στην οποία θα συμμετέχει το σύνολο των 16.000 μελών της Ένωσης.

“ Η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες προχώρησε σε περικοπές επιδομάτων και κατάργηση δώρων, πολιτική ευθέως αντισυνταγματική. Οι περικοπές εισοδήματος και οι καταργήσεις των δώρων ουδεμία προοπτική εξόδου από την κρίση δίνουν. Η αγωγή πέραν της διεκδίκησης, κατατίθεται για να λειτουργήσει και ως ανάχωμα σε τυχόν μελλοντικές αρνητικές διαθέσεις της κυβέρνησης” αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Όπως είναι ήδη γνωστό η κυβέρνηση τους τελευταίους μήνες προχώρησε σε περικοπές επιδομάτων και κατάργηση δώρων με αποτέλεσμα τη μείωση του εισοδήματός μας.

Η πολιτική των περικοπών, ευθέως αντισυνταγματική, που νομοθετήθηκε κάτω από την πίεση των δανειστών της χώρας έγινε, όπως καθημερινά ακούμε προκειμένου να αντιμετωπιστεί η δεινή οικονομική κατάσταση της χώρας, κάτι για το οποίο οι εργαζόμενοι δεν φέρουν ευθύνη.

Οι περικοπές εισοδήματος και οι καταργήσεις των δώρων ουδεμία προοπτική εξόδου από την κρίση δίνουν, αντιθέτως βυθίζουν τη χώρα στην ύφεση και στην ανεργία
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Η Ένωσή μας επί του παρόντος προχωρά άμεσα σε κατάθεση αγωγής πιλοτικού χαρακτήρα προκειμένου να διασφαλίσει μέσω της δικαστικής οδού την αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματός μας. 

Η πιλοτική αυτή αγωγή πέραν της διεκδίκησης, κατατίθεται για να λειτουργήσει και ως ανάχωμα σε τυχόν μελλοντικές αρνητικές διαθέσεις της κυβέρνησης.

Τέλος η Ένωση προτίθεται στο μέλλον και ως προς τα χιλιάδες μέλη της να πράξει το ίδιο προκειμένου να διαφυλάξει με κάθε νόμιμο μέσο τα συμφέροντά τους.

Για το Δ.Σ.