Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ξαναρωτάμε...Εμείς τα έχουμε εξασφαλίσει???

Διαβάσατε την ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ στην προηγούμενη ανάρτηση μας???
Σας θυμίζουμε τώρα την ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ...

Τι παιχνίδια παίζονται αγαπητοί Συνάδελφοι?

Τι να υποθέσουμε δηλαδή?

Η ΠΟΑΣΥ είναι αντικυβερνητική και κινδυνολογεί και η ΠΟΕΠΛΣ φιλοκυβερνητική και καθυσηχαστική?

Κάποιος δουλεύει τα μέλη του ψιλό γαζί...

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕΠΛΣ και πείτε μας την γνώμη σας...

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά μετά τις ανυπόστατες φήμες για στάση πληρωμών και καθυστέρηση της μισθοδοσίας του Σεπτεμβρίου προβάλλοντας μάλιστα και ημερομηνίες πληρωμών των επόμενων μισθοδοσιών, οι οποίες διαψεύστηκαν πανηγυρικά, ξεκίνησε νέα παραπληροφόρηση όλο το Σαββατοκύριακο σχετικά με το κόψιμο των νυχτερινών και των πενθημέρων του προσωπικού Λ.Σ.
Μετά από επαφές που είχαμε, τόσο με το Γ.Λ.Κ. όσο και με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες της Υπηρεσίας μας, τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.
Το ζήτημα προέκυψε στην ΕΛ.ΑΣ. λόγω ελλειπών πιστώσεων του προϋπολογισμού τους, που κάλυψε μόνο το πρώτο 8μηνο του έτους.
Αυτό όμως σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την κατάργηση της σχετικής αποζημίωσης, η οποία άλλωστε δεν είναι επιδοματική, αλλά πραγματική υπηρεσία.
Κάνουμε έκκληση στους συναδέλφους, με αφορμή το γεγονός αυτό, να κλείσουν τα αυτιά τους, σε όποιες κακόβουλες πληροφορίες από όπου κι αν αυτές προέρχονται, διότι είναι γνωστό σε όλους και άρα οφείλουμε να είμαστε υποψιασμένοι, ότι σε περιόδους κρίσεων κάποιοι επενδύουν στον φόβο και την ανασφάλεια.
Ως Ομοσπονδία κρατώντας υπεύθυνη, σοβαρή και ψύχραιμη στάση όλο αυτό το διάστημα, παρακολουθούμε από κοντά όλα τα ζητήματα κάνοντας κάθε απαραίτητη ενέργεια για να διεκδικήσουμε το δίκιο μας, να ενισχύσουμε τη θέση και την άποψή μας για όλα τα θέματα που μας απασχολούν.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ "ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ"???
ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΛΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ....
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ
ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ "ΠΛΑΦΟΒΑΡΙΣΜΕΝΑ" ΕΧΟΥΜΕ ΛΑΒΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!! ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΣ...
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΝ ΘΑ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ" ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ........... Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!

Η ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΚΛΑΔΙΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ!!! ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ!!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ "ΠΛΑΦΟΝΑΡΟΥΝ" ΤΑ ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΝΘΗΜΕΡΑ ...ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ " ΒΕΒΑΙΑ ,,,,,ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΑΔΩΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ.....
ΣΣ: ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ" ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ

ΑΥΤΑ!!! ΜΗΝ ΡΩΤΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ........ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΗΤΑΝ!!! ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ...ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΤΟΥ ΑΧΡΗΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΣ