Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

"Τέρμα τα καραγκιοζιλίκια".

αναδημοσίευση από το Πειρατικό

"Τέρμα τα καραγκιοζιλίκια". Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση συνδικαλιστής της ΠΕΑΛΣ εξέφρασε μιλώντας σήμερα μαζί μας την αγανάκτιση του προσωπικού του ΛΣ για το γεγονός ότι παραμένει ακόμα ο παραιτηθείς αρχηγός στη θέση του και δεν έχει γίνει ΚΥΣΕΑ για να ορισθεί νέος αρχηγός. Ο εκπρόσωπος της ΠΕΑΛΣ στο συμβούλιο προσφυγών, μετά από απόφαση του ΔΣ της, ζήτησε χθες να αναβληθεί το συμβούλιο - το οποίο σημειωτέον έγινε υπό την προεδρεία του παραιτηθέντα Α. Μπούσιου- και να γίνει ερώτημα στο νομικό σύμβουλο του Υπουργείου αν είναι έγκυρες οι αποφάσεις ενός συμβουλίου, στο οποιο προεδρεύει ο εδώ και 2 μήνες παραιτηθείς αρχηγός. Το χαστούκι είναι διπλό και οι αποδέκτες του είναι ο ΥΘΥΝΑΛ Γ. Διαμαντίδης αλλά και ο κύριος Μπούσιος, ο οποιος συνεχίζει να αποφασίζει για τα πάντα ως αρχηγός προκλητικότατα.
Οι συνδικαλιστές της ΠΕΑΛΣ διαμαρτυρήθηκαν έντοντα με αυτό τον τρόπο και αποχώρησαν απο το συμβούλιο, αλλά δεν έκαναν το ίδιο και οι συνδιλακιστές της ΠΟΕΠΛΣ. Το γεγονός αυτό απέδειξε ότι τουλάχιστον ένα από τα δύο συνδικαλιστικά όργανα των λιμενικών λειτουργεί. Το άλλο έχει έτσι και αλλιώς συνθηκολογήσει και κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Αξίζει να σημειωθεί πως ανερυθρίαστα ο παραιτηθείς αρχηγός υπογράφει αυτό το διάστημα αποσπάσεις και μεταθέσεις λιμενικών, τακτοποιεί τους φίλους του και την παρέα του και συνεχίζει την τακτική του, να εκδικείται το ΛΣ και το προσωπικό του.
Οκ, αυτός τη δουλειά του κάνει. Αλλά εσύ, βρε Γιάννη, που έγινες και για πρώτη φορά στην πολιτική σου καριέρα υπουργός, δεν αισχύνεσαι για αυτό το χάλι;
Όπως μάλιστα πληροφορήθηκα, με υπογραφή σου μετατίθεται στον Πειραιά ο κ. Βαρελάς από την Ηγουμενίτσα, ενώ και πολλοί άλλοι, όχι απλώς δεξιοί αλλά και "φασιστικής νοοτροπίας" λιμενικοί τοποθετούνται σε καλές θέσεις όπως για παράδειγμα ένας από αυτούς σε προξενικό υπολιμεναρχείο. Εξάλλου, και όσους το όνοματους τελειώνει σε -άκος, ακόμα και αν έχουν κάνει φυλακή, τους δίνει θέση στο υπουργείο κ. Γιάννη Διαμαντίδη.
Τα μαύρα σας τα χάλια τα αδιόρθωτα!!!

Πόπη Χριστοδουλίδου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

...τελικα στις 12 Δεκεμβρίου πρεπει να εορταζει το λιμενικο

Ανώνυμος είπε...

του ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ........
ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ....ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΓΙΑ.......

Ανώνυμος είπε...

..σωστος ......το αξιζουν και οι δυο τους
(τοσο μαλιστα που λεω για την παρτη τους να ξαναγραφτω)

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΦΤΩ ΛΕΩ [ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ].
ΔΥΝΑΜΩΣΕ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΈΝΟΙ - ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ ...ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΌΨΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΑΝΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΏΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΞ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.
ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ .

Ανώνυμος είπε...

Αναρωτιέμαι τελικά σε ποια συμβούλια, ο παραιτηθείς, ανακαλέσας και ξανα παραιτηθείς, (ή ανακάλεσε πάλι;) Αρχηγός, θεωρεί ότι η συμμετοχή του είναι αντιδεοντολογική, ηθική ή νόμιμη και ποια συγκαλεί!!!!! Για την ιστορία πάντως, Αρχηγός παραιτούμενος για λόγους ευθιξίας (έτσι δεν τέθηκε το ζήτημα στην σύγκληση των χρυσοκλαράτων;) μεταβαίνει, άνευ οδηγού & υπασπιστών..... σε άδεια. Αναπληρωτές υπάρχουν & αν δεν κάνουν, φέρει ο ίδιος βαρύτατες ευθύνες.

Άντε γειά
Ένας διχασμένος ένστολος