Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Δείτε γιατί μας κόβουν τα πενθήμερα....

Μόνο για την εξεταστική της υπόθεσης Βατοπεδίου ο κάθε βουλευτής ειχε αποζημιωθεί επι κ.Σιούφα με 13.600 ζεστά και μετρητά ευρώπουλα.
Για μία παπατζοεξεταστική που έβγαλε αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκον.Φανταστείτε τι έχει να γίνει με τις 5 εξεταστικές που ετοιμάζουν τώρα το κόστος των οποίων υπολογίζεται σε...




πάνω από 1.000.000 ευρώ !!!


Απο την άλλη πάλι έχουμε το παράδοξο μιας κυβέρνησης που θέλει να περικόψει τα έξοδα του κράτους, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να πετάει με 6.000 ευρώ την ώρα με κυβερνητικά VIP αεροσκάφη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι οι περισσότεροι προορισμοί στους οποίους ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί του χρησιμοποίησαν τα κυβερνητικά αεροσκάφη έχουν απευθείας αεροπορική σύνδεση με πάνω από μια αεροπορική εταιρεία. Το δε κόστος όλων των προορισμών δεν ξεπερνά σε καμιά περίπτωση τα …300 ευρώ ανά εισιτήριο.

Δηλαδή την ώρα που τα κυβερνητικά στελέχη φωνάζουν πως δεν υπάρχει σάλιο και οτι « τα ταμεία είναι άδεια», κάποιοι ξέχασαν, να βάλουν φρένο στις πτήσεις των VIP αεροσκαφών που στοίχισαν μέχρι σήμερα (στις περιβόητες 100 πρώτες ημέρες) στο Ελληνικό κράτος.... 1.100.000 ευρώ!!

ΣΥΝΟΛΟ 2.100.000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ

Όταν λοιπόν στέλνεις μήνυμα «βουλιάζουμε» και βλέπεις ως σωσίβιο ακόμη και το τελευταίο επίδομα του δημοσίου υπαλλήλου (ή την άδεια τσέπη κάθε ιδιωτικού υπαλλήλου), δεν είναι και τόσο κακό να κόψεις καμιά ώρα πτήσης από τα VIP αεροσκάφη και να ταξιδέψεις με αεροπλανάκι της γραμμής ούτε να κόψεις και καμμιά παπατζο εξεταστική των οποίων τα αδικήματα έχουν παραγραφεί.


Μας δουλεύουν κανονικά εδώ και χρόνια !!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες να υπολογίσεις τους μισθούς των συμβούλων των βουλευτών και των υπουργών + τα golden boys του δημοσίου. Αν κόψουν και κανένα ψιλό από τους μισθούς των μεγαλοδημοσιογράφων της κρατικής τηλεόρασης (μέχρι και αυτοί ασκούν κριτική για τους μισθούς μας) πιστεύω θα μαζέψουν περισσότερα.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Είτε το θέλετε είτε δεν το θέλετε τα μέτρα δεν πρόκειται να αποδώσουν διότι είναι ανεπαρκή και στοχεύουν σε λάθος υπαλλήλους.

Απλά χαιδεύουν τον κομματικό στρατό που τόσα χρόνια έχουν προσλάβει για να τους υπηρετούν στο Δημόσιο τομέα.

Μισθοί βουλευτών, 16 μισθοί υπαλλήλων της Βουλής, ΕΡΤ, ΔΕΗ, ΟΣΕ, ΥΠΕΧΩΔΕ, ΥΠΠΟ, ΥΠΟΙΚ, ΔΟΥ και πάει λέγοντας.

Είδατε να διώχνουν κανέναν ή να μειώνουν σε λογικά επίπεδα τους μισθούς?Οχι. Απλά πάγωμα κάνουν.Κι αυτό μέχρι το τέλος του έτους.Μετά ξανά τα ίδια.

Ας ξεκινήσουν πρώτα απο τους εαυτούς τους.Οι 300 βουλευτές είναι ο μέγιστος αριθμός βουλευτών που προβλέπεται από το Σύνταγμα μας.Ας τους μειώσουν σε 100, 150, 200.Ας κάνουν αυτοί το πρώτο βήμα!

Να θυμηθούμε τους υπερπαχουλούς μισθούς στην ΕΡΤ που λαμβάνουν οι μεγαλοδημοσιογράφοι και μεγαλοπαρουσιαστές εκεί μέσα που ξεπερνάνε τις 400.000?

Τι από αυτά έκαναν? Μόνο λόγια και πάλι λόγια. ΘΑ, Θα, Θα!!!

Τα δικά μας πενθήμερα βρήκαν να μειώσουν!!!

Ζητάμε...
Άμεση καθιέρωση μέγιστων μηνιαίων αποδοχών στο Δημόσιο οι μηνιαίες αποδοχές του Πρωθυπουργού της χώρας.
Δεν είναι δυνατόν Δημόσιοι υπάλληλοι και Διοικητές και Διευθυντές οργανισμών να έχουν πολλαπλάσιες αμοιβές απο τον Πρωθυπουργό της χώρας.

Κόψτε τους μεσάζοντες από παντού!Βάλτε φρένο στους προμηθευτές του Δημοσίου που ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΟΥΝ τα πάντα!!!Κόψτε τις μίζες!!!Κόψτε!!!Κόψτε!!!Κόψτε όμως από την αλόγιστη σπατάλη του Δημοσίου χρήματος για τον πλουτισμό υμετέρων και όχι από τους μισθούς και τα επιδόματα των χαμηλόμισθων.

Αυτό είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ κύριοι της Κυβέρνησης κι όχι να χτυπάτε για άλλη μία φορά τα κακοπληρωμένα Σώματα Ασφαλείας.

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΜΕΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΟΠΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ?ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!ΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ ΟΙ ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΕΣ..ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Μα και βέβαια θα βρεθούν τα λαμόγια που θα φάνε χρήματα... Ότι χρώμα και να έχουν όσο καθαροί και αν είναι θα βάλουν χέρι και δεν θα λογοδοτήσει κανείς στην δικαιοσύνη. Φτιάχνουν μια εξεταστική επιτροπή τα αρπάζουν και από εκεί όσοι δεν κατάφεραν να βάλουν χέρι στα "πολλά.." και μετά πάλι σφίξτε τα ζωνάρια, κόψτε επιδόματα, φορολογήστε τους μισθωτούς και πάλι από την αρχή...
-σταβέντος-