Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Λιμενικό και Αστυνομία στον Τελικό Βόλλει της Κυριακής

Το Λιμενικό και η Αστυνομία θα είναι αντίπαλοι στον Τελικό του Ετήσιου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Βόλλει Γυναικών Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που θα διεξαχθεί την Κυριακή το απόγευμα στις έξι και μισή στο κλειστό γυμναστήριο μαρκοπούλου Αττικής, υπό την εποπτεία του ΑΣΑΕΔ και τη συνεργασία του Λιμενικού Σώματος και της ΕΟΠΕ (Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης).
Το Λιμενικό κέρδισε σήμερα (Παρασκευή) στην ημιτελική φάση τον Στρατό Ξηράς με 3-0 σετ (25-16,25-15,25-16) και η Αστυνομία την Αεροπορία με το ίδιο σκορ ( 25-12, 25-04, 25-19).

Στις Πέντε η ώρα την Κυριακή στον ίδιο χώρο θα προηγηθεί ο μικρός τελικός μεταξύ των δύο ηττημένων (Στρατού - Αεροπορίας) για την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας την Κυριακή στο Σχοινιά
Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρομιο του Σχοινιά Μαραθώνα θα δεαχθεί την Κυριακή το πρωί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Στους Αγώνες θα πάρουν μέρος μεταξύ άλλων και οι Ολυμπιονίκες Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιτζή.

Εικονοσκόπιο

3 σχόλια:

orion είπε...

αυτοί μας λείπουν; επαγγελματίες αθλητές "καμουφλαρισμένοι" λιμενικοί, αστυνομικοί, στρατιωτικοί να παίζουν μπάλα και μπάσκετ και να χαιρόμαστε που πήραν μετάλλιο! μωρέ δεν γ....... λέω γώ! το νόημα στα πρωτάθληματα ενόπλων είναι να γίνονται απο ενόπλους που υπηρετούν κανονικά και παρόλο την πίεση και την κούραση της υπηρεσίας να θέλουν να διακριθεί το όπλο και τα διακριτικά της μονάδας τους!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΏΝΟΥΜΕ- ΚΑΤΑΚΡΊΝΟΥΜΕ ΟΛΑ . ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ...ΝΙΚΗ ΗΤΑΝ ...ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑ ΑΥΤΟ.

orion είπε...

και γω δεν είμαι απο τους ανθρώπους που κατακρίνω τα πάντα, αλλά πιστεύω ότι είναι μοναδική ευκαιρία να γίνει ένα reset και να φτιαχτούν πολλά απο την αρχή και με σωστο τρόπο! καλό είναι από δώ και μπρός ότι γίνεται, να γίνεται σωστά-δίκαια-νόμιμα και ηθικά αλλίως να μην γίνεται καθόλου!!!