Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Indymedia κατά της συγκέντρωσης των αποστράτων την 25 Νοεμβρίου

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com

Επιστρατεύουν τα τσιράκια του συστήματος για να αποτρέψουν την συγκέντρωση-διαμαρτυρία των αποστράτων!
Όλοι μαζί την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου να δείξουμε ότι δεν μας τρομάζουν.
Οι αναρχοσυριζαιοι και ΑΝΤΑΡΣΥΑ-κότες επιστρατευμένοι (από ποιούς;) δεν γουστάρουν να διαμαρτυρηθούν οι στρατιωτικοί!
Ιδού το μήνυμα που κυκλοφόρησε στο indymedia:
ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ
από ΑντιΜιλιταριστής 3:08πμ, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010
(Τροποποιήθηκε 5:27μμ, Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010)
θεματικές: Ανένταχτο
Οι καλοταϊσμένοι στρατόκαυλοι αποφάσισαν ότι από τα νέα μέτρα θίγεται η «πατρίδα» τους αλλά και η τσέπη τους (κυρίως!) και κανόνισαν να κάνουν συγκέντρωση την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου στις 11, έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Αυτοί που έχουν το ευνοϊκότερο ασφαλιστικό , με τα χιλιάδες προνόμια, που πληρώνονται ουσιαστικά για να μην κάνουν τίποτα (αντι-παραγωγικοί όπως εύστοχα έχουν χαρακτηριστεί), είναι οι ίδιοι που έχουν για ιδεολογία τους το μίσος προς τον αλλόφυλο, αλλά και προς τον απεργό που δεν σκύβει το κεφάλι, δεν υποτάσσεται στις «εθνικές μας ανάγκες» και συνεχίζει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του.

Ο στρατός αποτελούσε πάντα χώρο με φασιστικούς πυρήνες. Τέτοια άτομα δεν μπορούν, ούτε πρέπει, να έχουν την αλληλεγγύη του λαού.

Στη συνέλευση αποφασίστηκε να γίνει αντισυγκέντρωση. Σύντομα θα ποσταριστεί κάλεσμα.Ο χώρος πρέπει να απαντήσει δυναμικά στην εμετική συγκέντρωση που κάνουν τα φασισταριά.

http://armyalert.blogspot.com/2010/11/blog-post_2474.html


Και ένα σχόλιο αναγνώστη :

Kαι ενα σχολιακι με αγαπη για τα δυστυχη αναρχοπουλα μας,τα ελληνοπουλα (και αλβανοπακιστανοπουλα) θυματα αναπρογραμματισμου διανοησης και ψυχολογικων επιχειρησεων των κοινωνικων ψυχολογων πρακτορων (γεια σου ευθαλιτσα δραγωνα!)

""είναι οι ίδιοι που έχουν για ιδεολογία τους το μίσος προς τον αλλόφυλο, αλλά και προς τον απεργό που δεν σκύβει το κεφάλι, δεν υποτάσσεται στις «εθνικές μας ανάγκες» και συνεχίζει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα του.""

1.Ενω ο ιδιος και οι ομοιοι του ξεχειλιζουν απο αγαπη,χριστιανικη...
Το δε κειμενο και ο ιστοχωρος εκει ειναι γιοματος μισος για ομοφυλους (αν ειναι ελληνες και οχι αλβανοπαιδα ...)

2.Αραγε αφου ειδαν το μισος για αλλοφυλους,αναρωτηθηκαν αν υπαρχει μισος των αλλοφυλων προς τους ελληνες,και δη οσων ζουν στην ελλαδα με το στανιο ως εποικοι?Γιατι εχουν επιλεκτικη οραση...

3.Ο απεργος τι σχεση εχει με τους αεργους επαγγελματιες αναρχικους που τους ταιζει η συμμορια,το κομμα η ο πατερας?
Και ποιος οριζει τι αυτοι νομιζουν ως δικαιωμα,αφου τα δικαιωματα προυποθετουν υποχρεωσεις στη δημοκρατια που αυτος αδυνατει να ανταποκριθει?

4."Τέτοια άτομα δεν μπορούν, ούτε πρέπει, να έχουν την αλληλεγγύη του λαού."

Εδω βλεπομε την "αντιμιλιταριστικη" πιστιν του σαχλαμαρακια συντακτου.Ο αυτοκλητος ζορο και τα ζορακια ,ως γνησιοι αντιμιλιταριστες αναγγελουν μιλιταριστικη βια των αυτοκλητων τιμωρων και κριτων των παντων...Πανω απο ολα αντιμιλιταριστης,στην υπηρεσια των μιλιταριστικων εξωχωριων αφεντικων...

5.Κατοπιν αυτων,καταλαβαινει κανεις οτι προκειται για ατομα που εχουν υποστει αναπρογραμματισμο σκεψης-διανοησης,εχουν δημιουργησει ενα μικρο δικτατορα τιμωρο ζορο εντος των και αμολουνται ως εφεδρειες ψυχολογικων επιχειρησεων για τους αθεατους προγραμματιστες τους...


αληθεια,μιας και αναφεραμε τον αναπρογραμματισμο διανοησης στα πλαισια ελεγχου σκεψης και το γνωστικο αντικειμενο της ευθαλιτσας,μπορει καποιος να μας πει το πατρογονικο επωνυμον της πονηρης μπιχεβιοριστριας διαφημιστριας ευθαλειας;

από ….
http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/11/blog-post_8403.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: