Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στην επιστολή του "τσαμπουκά" Αξιωματικού

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ

Το αστράτευτο παλικαράκι που θεωρεί τον εαυτό του ΑΞ του ΛΣ, επειδή έτυχε να έχει ΄΄προσόντα΄΄ και να κάνει τουρισμό για ένα έτος στην ΣΝΔ, προφανώς χρησιμοποίησε τα ίδια ΄΄προσόντα΄΄ και για την μετάθεση του.
Αγαπητέ βισματούχε νέε ΑΞ μάλλον υπηρετείς σε κάποιο γραφειάκι του Κέντρου, γιαυτό μιλάς έτσι , αλλά ακόμα και αν υπηρετείς οπουδήποτε αλλού , ο προιστάμενος σου πρέπει να σε έχει παροπλισμένο σε πόστο άνευ σημασίας και μακριά από συναδέλφους και πολίτες , γιατί ,το ύφος που έχεις δεν΄΄κολλάει΄΄ σε ΑΞ (ιδίως νέο), που συνεργάζεται με τους έχοντες περισσότερα χρόνια υπηρεσία ΛΦ και ΥΞ , οι οποίοι είναι η ραχοκοκαλιά των Λιμεναρχείων και των Πλωτών του ΛΣ!
Δεν ξερεις νέε μου ότι αυτοί, που θα σε αναδείξουν (αν είσαι σωστός και ικανός), αλλά και αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να ΄΄χάσεις την μπάλα΄΄ στην Υπηρεσία είναι οι υφιστάμενοι σου ;
Σου εύχομαι να μην καταντήσεις ένας ακόμα άσχετος ΑΞ, που το παίζει ξερόλας και τον ΄΄δουλεύουνε΄΄ συνάδελφοι και πολίτες και πάνω απ όλα να μάθεις να διοικείς και να διοικείσαι …
αν και το τελευταίο είναι προσόν, που πρέπει να το έχεις μέσα σου και δεν το βλέπω σε σένα … Κλείνοντας θέλω να πω ότι όλοι βλέπουμε στραβά να συμβαίνουν τριγύρω μας και προσπαθούμε να τα διορθώσουμε , πολλοί απλοί ΛΦ και ΥΞ προσπαθούν να κάνουν σωστά την δουλειά τους , έχουν άποψη και εκφράζουν λόγο…
λάθη κάνουμε όλοι μας όμως το θέμα είναι ότι περιπτώσεις όπως αυτού του νέου ΑΞ υπάρχουν αρκετές και αυτό οφείλεται στο θράσος, που έχουν, εξαιτίας των γνωριμιών τους, αλλά κυρίως εξαιτίας του κομπλεξισμού, που τους δημιουργείται, όταν πολλοί από αυτούς, όντας ανεπαρκείς , αδαείς ,άπειροι , λουφαδεροί και τεμπέληδες δεν αποδίδουν όσο θα έπρεπε στην υπηρεσία τους , οπότε οι υφιστάμενοι τους βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά.
Μερικοί από αυτούς βελτιώνονται με το πέρασμα του χρόνου και κάποιοι άλλοι αντιδρούν με τον τρόπο, που αντιδρά το εν λόγο παλικαράκι.
Η παράδοση στο ΛΣ μέχρι σήμερα είναι να μας διοικούν άσχετοι κα άβουλοι, αλλά ηθικοί ΑΞ , ελπίζω να μην καταντήσουμε να μας διοικούν άσχετοι και φασίστες ή άλλοι αληταράδες!
Για σένα νέε , άπειρε και αλαζόνα ΑΞ η θεραπεία είναι μια … γίνε καλός και αληθινός επαγγελματίας στην δουλεία σου, μάθε να σέβεσαι τους υφισταμένους σου και μην ξεχνάς ότι είναι συνεργάτες σου και όχι υπάλληλοι σου ..
εξάλλου δεν τους πληρώνεις απο την τσέπη σου!
Τότε ίσως δεν θα δεις άλλο Λιμενοφύλακα του περιβάλλοντος σου να δίνει εντολές ή να σου φαινεται ότι κουμαντάρει μια κατάσταση.
Σου στέλνω τις ειλικρινείς Ευχές μου για μερικές μεταθέσεις σε διάφορα πόστα Μάχιμων Υπηρεσιών του Αιγαίου, ώστε να σε βοηθήσουν να γίνεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

RE PEDIA ELEOS OYTE STOY PAGALOY TIS DILOSIS DEN KANAME ETSI.OK IPE THN KAPSA TOY, PIRE APANTISIS.TELOS .IPARXOYN GIRO MAS TOSA POY GINONTE .....MI KOLAME EKEI......

Koursaros είπε...

Πιστεύουμε ότι η όλη ιστορία του "νέου Αξιωματικού" όπως η ανάρτηση και η δήλωση τίτλου, είναι ακόμη μια άνανδρη προβοκατόρικη, κατευθυνόμενη και προσχεδιασμένη ενέργεια για να προκαλέσει νέους τριγμούς, στις ήδη τεταμένες σχέσεις ανάμεσα στο προσωπικό. Μην αφήνετε τους ηλίθιους να σας φθείρουν. Είτε το θέλουν είτε όχι, το Σώμα, υπό την καθοδήγησή μιας νέας σοβαρής & άκαμπτης ηγεσίας (;;;;), θα προχωρήσει απερίσπαστο στο έργο του για το Λιμενικό και το αύριο που ονειρευόσαστε και σας αξίζει.

Με ναυτικούς κανονιοβολισμούς

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΚΟΥΡΣΑΡΕ ΛΕΣ ......θα προχωρήσει απερίσπαστο στο έργο του για το Λιμενικό και το αύριο που ονειρευόσαστε και σας αξίζει.
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ?
ΤΙ ΑΥΡΙΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ?
ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ?
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΟΙ 2 ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ .ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧ.Ν. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΟ!!!!ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ .ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΊΔΡΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΚΑΘΑΡΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ??ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ .Η ΕΜΜΟΝΗ ,ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΈΝΑ, ΟΙ ΑΝΤΙΔΙΚΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, Η ΑΝΤΙΠΑΛΌΤΗΤΑ ΑΞ-Υ/Ξ ΛΦ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ .ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΛΕΩ ΟΤΙ , ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΌΣΤΙΜΟ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ........... ,ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΎΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΗ ΝΑΥΤΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΛΟΙΟ ...........ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΕΓ-ΟΓ ........ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΟΡΟΪΔΕΎΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΟ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ.ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ- ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΜΟ ΙΣΧΥΕΙ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΠΟΥ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΥΠΠ ΘΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ .... ΤΟΥ ΥΘΥΝΑΛ ΚΑΙ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ,ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΡΓΑΣΙΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΝΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΞΤΡΑ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΆ- ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΆ ΕΣΤΩ ΣΑΝ ΥΠΠ ΣΤΕΛΕΧΗ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΤΑΜΕΊΒΟΥΝ .ΔΕΝ ΚΑΤΆΛΑΒΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ.??
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ 4500 Λ/Φ-Υ/Ξ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΝΩΣΕΙΣ ,ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ .ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ........ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΠΑΛΑΚΙ........ΣΤΗ ΡΑΚΕΤΑ ΣΑΣ .
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΠΟΕΠΛΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το Σώμα αποκτά συγκεκριμένο ρόλο και αρμοδιότητες ...... και αποκόπτεται από την οργανωτική δομή των Υπουργείων που κατά καιρούς υπηρέτησε ........ Η αναγνώριση της κάθετης ιεραρχικής δομής του Σώματος, ζητούμενο εδώ και 14 μήνες, του εξασφαλίζει το ενιαίο του ως σύνολο......ανεξάρτητα αν είναι ή όχι αποσπασμένο κα δρα για άλλο φορέα [ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΑΥΤΟ ΤΟ “ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΝ...”....Για τους παραπάνω βασικούς λόγους, οι οποίοι άλλωστε ήταν και οι κόκκινες γραμμές που είχαμε χαράξει......αλλά και την θεσμική θωράκιση του προσωπικού του για να μπορεί απρόσκοπτα να ασκεί τα καθήκοντά του και τον ρόλο του.

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Σ.Ν ΜΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ –ΘΕΣΕΙΣ ......
ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΡΟΣΚΟΠΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΘΑ ΑΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ??ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΟΙΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΜΕ ?? ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΑ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ,ΟΠΟΥ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΑΠΟΣΠΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ 2 ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ , ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ,ΤΙ ΜΟΡΙΑ,ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΟ ΥΘΥΝΑΛ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ?? ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟ,ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΑ ΤΟΥ ΥΘΥΝΑΛ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.....?? ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΓΙΝΑΜΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ?
ΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ .....
.ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΉ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ ΩΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΏΝΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ .
ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ , ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΘΥΝΑΛ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ,ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΘΥΝΑΛ ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΒΑΣΙΚΩΝ –ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΜΑΣ ,ΩΣ ΠΑΡΑΔΟΥΛΕΥΤΡΕΣ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ,

Η ΠΕΑΛΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΞ , ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑ ,,ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΩΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ 2 ΛΥΣΕΙΣ
1. ΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΜΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,ΑΛΛΑ Η ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΩΣ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡ ΑΛΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ,
2. ΕΙΤΕ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ .!!!!!!!!!!!
ΙΣΩΣ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΙ ΑΦΟΥ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΧ.ΝΟΜΟΥ ,ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Η ΤΟ ΕΝΑ Η ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ -ΠΟΝΗΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΣΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑ.......

ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΕΙ .......ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΛΟΥΜΠΑ ........
ΑΜΜΕΣΑ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΩΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΑΤΑ........ΚΑΙ ΜΕΤΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ.................
.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Στο θέμα του τι θέλουμε και ονειρευόμαστε για την εξέλιξη του Λιμενικού δεν νομιζουμε να συμφωνήσουμε ποτέ...

Ο καθένας προτείνει και υποστηρίζει αυτό που συμφέρει και βολεύει τον ίδιο προσωπικά και όχι το Σώμα.

Εμείς π.χ. στηρίζουμε την άποψη της Ακτοφυλακής ώς εξέλιξη του Λ.Σ. χωρίς κανένα πάρεργο από αυτά που μας φόρτωσαν οι ηγεσίες ,πολιτικές και στρατιωτικές,στο παρελθόν.

Άλλοι υποστηρίζουν με νύχια και δόντια την συνέχιση των πάρεργων γιατί μέσα από τα πάρεργα του Λιμενικού θα κάνουν δημόσιες σχέσεις και θα εξελιχθούν προσωπικά.

Οπότε ,όπως καταλαβαίνετε ,είναι αδύνατον να συμφωνήσουμε τι ΛΙΜΕΝΙΚΟ-ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ θέλουμε.

Στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχει και καμμία σημασία το τι θέλουμε αφού κανείς δεν θα ακούσει τις επιθυμίες μας...

Εδώ κολάει και η παροιμία βέβαια
"Δυό γαϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα".

Κλείνουμε το σχόλιο αυτό ελπίζοντας το καινούριο νομοσχέδιο στην τελική του μορφή να βοηθήσει το Σώμα να ξαναβρεί τον δρόμο του και να το βγάλει από την απαξίωση.