Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΔΙΑΛΕΞΗ για τα 100 χρονια του υποβαθμισμενου Λ.Σ και η γραφειοκρατία, αναποφασιστικότητα και αδράνεια στο Σωμα.

email προς ellhnikhaktofylakh@gmail.com
Απόσπασμα ομιλίας Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα

θέμα – Ο αναβαθμισμένος, καίριος ρόλος του Λιμενικού Σώματος .......


Επειδή πραγματικά πιστεύω, ότι οι συνάδελφοι που θέτετε συνεχώς το θέμα [επανασύστασης του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας] .δεν είστε υπάκουοι, αλλά απλώς ευπειθείς στο ισχυρό lobbying που γίνεται γύρω από αυτό το θέμα, θα παρακαλούσα να έρθετε στο Υπουργείο για μία ουσιαστική συζήτηση. Η ενημέρωση αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε επιτέλους ποιο είναι το σύγχρονο ενιαίο δόγμα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας, ποιες είναι οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της Ελλάδας στα πλαίσια του ενιαίου δόγματος εσωτερικής ασφάλειας της Ε.Ε., ποιες είναι οι υποχρεώσεις της χώρας μας στα πλαίσια της Συνθήκης Σένγκεν και ποιος είναι ο αναβαθμισμένος, καίριος ρόλος του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής σε όλα αυτά».


Απόσπασμα ομιλίας Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στη Βουλή, σχετικά με τα μέσα και τον εξοπλισμό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής στο Θρακικό πέλαγος, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση της Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Ελένης Τσιαούση

θέμα -Η γραφειοκρατία, αναποφασιστικότητα και αδράνεια........
......το Λιμενικό Σώμα-Ελληνική Ακτοφυλακή αποτελεί τον βασικό, κεντρικό κορμό του Frontex, που είναι ένας Ευρωπαϊκός οργανισμός, μια Ευρωπαϊκή δύναμη που στηρίζει την ασφάλεια της χώρας μας στα θαλάσσια και χερσαία σύνορά μας………Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν προβλήματα και μάλιστα σημαντικά. Τα είχα συναντήσει μπροστά μου και πριν από ενάμιση χρόνο όταν ήμουν ξανά υπεύθυνος για το Λιμενικό Σώμα. Τότε είχαμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, η οποία άρχισε να αποδίδει. Άρχισαν να αποκαθίστανται οι βλάβες και οι ζημιές. Πραγματικά υπήρχε ένα απαράδεκτο καθεστώς με την αχρησία εκατοντάδων μέσων και αυτό βέβαια είχε να κάνει με γραφειοκρατία, αναποφασιστικότητα και αδράνεια. Και δεν είναι δυνατόν να μας διακρίνει αδράνεια στα θέματα αυτά…….

ΣΧΟΛΙΟ : ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ .....................

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΑ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗ Κ.ΥΠΡΟΠΟ ;!!
ΜΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΦΗ;
ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ; ΟΤΑΝ 2800 ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ 1000 ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΑ ΠΛΩΤΑ , ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ;

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΤΟΣΤΟΜΕ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ, ΟΡΟΦΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ.
ΑΠΟ ΤΟΝ 1ο ΣΤΟΝ 2ο ΚΤΛ.
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΤΟΜΙΟ ΚΑΙ Η ΓΛΥΦΑ ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

συστασεις και παραδοση μαθηματων ο οθωνας .....φιλικες τιμες .
παραδοση μαθηματων ο μιχαλης με θεμα πως αφου τα κανετε θαλασσα...... μπορειτε να ριξετε τις ευθυνες σε αλλους ....τιμες φιλεκες

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΝΩΛΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗ , ΜΙΧΑΛΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗ ΠΕΙΤΕ ΑΛΕΥΡΙ .....Ο ΠΑΓΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ .......
ποια ακτοφυλακη ρε τουβλα ??? ονειρα βλεπεται ξυπνοιοι??? το 1.000.000 ευρω των εφοπλιστων για να φτιαχτουν τα πλωτα σας λεει κατι ...??? οτι ειμαστε ανασφαλιστοι σας λεει κατι....? το 1.000.000 ευρω πλευσιμα που χαθηκαν σας λεει κατι ....? το δωματιο με τα 10 κρεβατια στο αρχηγειο σας λεει κατι ...???????

Ανώνυμος είπε...

αυτος πριν 1 χρονο ελεγε ναι στην ακτοφυλακη , μετα πηγε στο ναυτιλιας ελεγε το συζητα για ΥΕΝ τωρα πηγε στο υππ λεει παλι για ακτοφυλακη ....ΤΟ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΠΑΩ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

pros peiratikoi@yahoo.grΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΣ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΡΙΑ ΤΗΣ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ, ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ 2 ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ

ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΈΠΛΗΞΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΆ.

ΜΑΘΑΊΝΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΜΠΑΝΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ειχε υποχρεωση να την χαιρετησει και αν δεν το εκανε θα τιμωρηθει .ομως και αυτη πρεπει να τιμωρηθει αν γυρισε πισω και τον επεπληξε εξευτελιστικα και υπαρχει και τροπος εσεις τι λετε ???

Ανώνυμος είπε...

Αν ήμουν εγώ θα της έλεγα: "Μα πώς να σας γνωρίσω κυρία Υπουργέ, αφού είστε πολύ ομορφότερη στην πραγματικότητα απ' ότι φαίνεστε στην τηλεόραση!"