Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην καταβολή της εκλογικής αποζημίωσης

29 Μαΐου 2012

ΠΡΟΣ: 1. Υπουργό Εσωτερικών κ. Αντώνη Μανιτάκη
2. Υπουργό Οικονομικών κ. Γιώργο Ζανιά
3. Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Λευτέρη Οικονόμου

Κύριε Υπουργέ
Η αδικαιολόγητη καθυστέρηση που παρατηρείται σχετικά με την εκλογική αποζημίωση των στελεχών των Σ.Α. και ειδικότερα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντείνει τις ανησυχίες όλων μας, προκαλώντας ταυτόχρονα εύλογα ερωτηματικά σχετικά με το εάν και πότε θα καταβληθεί αυτό στους δικαιούχους και εάν η καθυστέρηση οφείλεται στον συμψηφισμό του με την επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου 2012.

Παρακαλούμε για τις άμεσες δικές σας ενέργειες προκειμένου να λάβουν οι δικαιούχοι την εκλογική αποζημίωση που δικαιούνται από την υπερεργασία τους κατά την διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου 2012 και παράλληλα να προχωρήσετε σε ανάλογη ρύθμιση και για την εκλογική διαδικασία της 17ης Ιουνίου 2012.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερα αντανακλαστικα η ΠΟΕΠΛΣ...
Διαμαρτυρεται για την ΄΄αδικαιολόγητη΄΄ καθυστερηση του εκλογικου εποδοματος , την ωρα που οι αντιδράσεις της για τα οφειλόμενα οδοιπορικα, πλευσιμα και υγειονομικα ειναι οχι μονο καθυστερημενες κατα μερικα χρονια αλλα τις θεωρω χλιαρες εως ύποπτες.
Δηλαδη κυριοι συναδελφοι θεωρειτε οτι το Ελληνικο κρατος έχει χρηματα να δαπανησει αμεσα για το εκλογικο επιδομα αλλα δεν έχει ουτε ενα ευρω να μας αποπληρωσει τα οφειλομενα που σε πολλες περιπτωσεις οφειλονται απο το 2008.

Μάαααααλιστα...

Ανώνυμος είπε...

Οι ψευτοσυνδικαλιστές της Π.Ο.ΑΣ.Υ
Τι έγινε ρε μάγκες συνδικαλιστές της ΠΟΑΣΥ...το εκλογικό επίδομα των προηγούμενων εκλογών για το οποίο στείλατε και σήμα οτι θα το πάρουμε που βρίσκετε ? στο τρένο ...οεο ! ! !
Δεν έχετε κώλο ούτε να σηκώσετε για λίγο το ανάστημα σας στα ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ τους προσκυνάτε χρόνια τώρα ....και θα προστατέψετε εσείς τον...
ελληνικό λαό ? ας γελάσω 3 χα χα χα

αστυφύλακας των 560 Ευρώ .......

ναι όπως το ακούτε και αν δεν το πιστεύετε ψάξτε τις μισθοδοσίες των νέων αστυφυλάκων
http://ksipnistere.blogspot.com/2012/05/blog-post_55.html