Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Εξώδικη Διαμαρτυρία της ΠΕΑΛΣ στον Οίκο Ναύτου

Αριθμ. Πρωτ. 36/12

Ενημερώνουμε ότι, με αφορμή την παρελκυστική τακτική που ακολουθείται για περισσότερο από ένα χρόνο, από τον Οίκο Ναύτου, αναφορικά με την υποχρέωση απόδοσης ποσοστού 3% στο ΜΤΝ/ΕΛΟΑΝ, για παρεχόμενες υπηρεσίες από στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., στα παραρτήματα Οίκου Ναύτου και τα περιφερειακά γραφεία, προχωρήσαμε σήμερα 29-05-2012, στην αποστολήεξώδικης διαμαρτυρίας.

Η διαμαρτυρία μας έγκειται στο γεγονός ότι η τελευταία ενέργεια της Προέδρου του Οίκου Ναύτου με το αριθμ. πρωτ. 8866/2012 έγγραφό της, φέρει σε δυσχερή θέση, τα μέλη μας Αξιωματικούς του Λιμενικού Σώματος που υπηρετούν στα ΠΟΝ και Περιφερειακά Γραφεία του Οίκου Ναύτου, καθώς και τους Προϊσταμένους τους, οι οποίοι πρέπει να παραβούν τον Νόμο και τις εντολές του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος, διότι ο Οίκος Ναύτου δεν εφαρμόζει τον Νόμο.

Το θέμα, έγκαιρα, είχαμε αναδείξει με την από 12-04-2011 σχετική επιστολή μας στους αρμόδιους Υπουργούς, ενώ παράλληλα, το ίδιο διάστημα, από τις ενέργειές μας, προκλήθηκε επίκαιρη ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Προασπιζόμενοι τα μέλη μας θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στην διεκδίκηση εφαρμογής της ισχύουσας νομοθεσίας, για όσα δικαιούμαστε και με διάφορες αιτιάσεις μας στερούν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ .......ΚΑΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ .....ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.........

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΕΛΟΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟ 01/4/2012 ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ 0 (ΜΗΔΕΝ) ΕΥΡΩ ΔΗΛΑΔΗ 3%* 0= 0 ΕΥΡΩ;ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ;ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ ΕΦΤΑΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ 100.000 ΕΥΡΩ;ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΟΙΚΟΣ ΝΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ;ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΟΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΤΩΝ ΣΥΖΥΓΩΝ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ Η΄ΤΙΣ PSA ΑΥΤΩΝ;ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΕΦΑΛΙ;ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΝΑΥΤΟΥ (ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΦΥΣΙΚΑ).