Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Ρόδο και την Καβάλα – Σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Πάτρα – Διακομιδή ασθενούς - Συλλήψεις για ναρκωτικά στον Πειραιά – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς - Εκδήλωση πυρκαγιάς σε Φ/Γ πλοίο στον Πειραιά – Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και την Ηγουμενίτσα – Διακομιδή ασθενούς - Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στο Ηράκλειο - Σύλληψη για ναρκωτικά στη Μυτιλήνη - Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά στον Πειραιά – Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά – Συλλήψεις αλλοδαπών για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πάτρα – Σύλληψη και κατάσχεση αλιευμάτων στην Αλεξανδρούπολη – Τραυματισμός επιβάτιδος στη Σύρο – Ασθένεια επιβάτιδος Ι/Φ στη Λευκάδα – Διακομιδές ασθενών -

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα «ΑΚΑΝΤΙΑΣ» Ρόδου από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας της Λιμενικής Αρχής Ρόδου, μετά την αποβίβασή του από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 29χρονος αλλοδαπός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα κατεργασμένης κάνναβης μικτού βάρους έξι (06) γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

========================================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής, 34χρονος, διότι σε έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην αριστερή τσέπη του παντελονιού του ένα (01) δισκίο «SUBOXON» χωρίς ιατρική συνταγή.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

=========================================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στο νότιο λιμένα της Πάτρας, από προσωπικό της Υποδ/νσης Ασφαλείας Πατρών/ Τμήμα Αλλοδαπών, πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοία με προορισμό την Ιταλία, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

=========================================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθει βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Νάξου στο λιμάνι της Σύρου, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 79χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

=========================================

Συνελήφθη, μεταμεσονύχτιες ώρες σήμερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά σε συνεργασία με προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, 40χρονη, διότι σε νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην περιοχή του Ελληνικού Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 5,7 γραμμαρίων και δύο (02) σάκοι ταξιδίου με υπολείμματα φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης κάνναβης βάρους 0,3 γραμμαρίων .

Προανάκριση διενεργείται από το Γραφείο Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

=========================================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στην πύλη εισόδου του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από άνδρες του γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 32χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρει, 37χρονο αλλοδαπό, επιδεικνύοντας γι’ αυτόν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα, ο οποίος επίσης συνελήφθη.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το Ι.Χ.Ε όχημα κατασχέθηκε.

==================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. 76χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

==================

Το Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Φ/Γ πλοίο «KIFANGONDO» σημαίας CookIslandsτο οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο του Πειραιά, με είκοσι τρία (23) μέλη πληρώματος.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πλωτό περιπολικό Λ.Σ.– ΕΛ. ΑΚΤ. καθώς επίσης και πλοιάριο Πυροσβεστικού Σώματος προς παροχή συνδρομής.

Από την μικρής εκτάσεως πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε με ιδία μέσα, δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Β’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του «KIFANGONDO» μέχρι προσκομίσεως Πιστοποιητικού Αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

=======================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών / Τμήμα Αλλοδαπών, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό την Ιταλία, ένας 39χρονος αλλοδαπός και μία 38χρονη αλλοδαπή, διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν από κοινού τρία (03) ανήλικα τέκνα για λογαριασμό των οποίων ο 39χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα άλλων προσώπων, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ τα πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα κατασχέθηκαν.

=======================

Συνελήφθη, μεταμεσονύκτιες ώρες σήμερα, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 59χρονος, οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι εντοπίσθηκαν μεταξύ των παλετοθηκών και του δαπέδου του επικαθήμενου κρυμμένοι έξι (06) αλλοδαποί, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα σε λιμένα Ιταλίας, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το φορτηγό όχημα κατασχέθηκε.

=======================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη βραδινές ώρες χθες, από το λιμάνι της Καμαριώτισσας Σαμοθράκης στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, με πλωτό περιπολικό Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. 84χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

=======================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στο λιμένα Ηρακλείου από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ύστερα από έλεγχο, 22χρονος αλλοδαπός διότι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

==================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Μυτιλήνης από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, μετά την αποβίβασή της από Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, 45χρονη, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της μία (01) πλαστική συσκευασία περιέχουσα φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους 8,57 γραμμαρίων.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

==================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον προβλήτα «Λεμονάδικα» του λιμένα Πειραιά από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, μετά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, 25χρονος αλλοδαπός διότι βρέθηκε να κατέχει εντός του ταξιδιωτικού του σάκου επιμελώς κρυμμένη μια (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μεικτού βάρους 800 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

====================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον προβλήτα «Dock 3» του λιμένα Πειραιά από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, 21χρονος διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 28,8 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

====================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νέου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, 36χρονος αλλοδαπός οδηγός τροχόσπιτου, ο 29χρονος αλλοδαπός συνοδηγός και η 32χρονη αλλοδαπή συνεπιβάτιδα διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν, επιμελώς κρυμμένους σε διάφορα σημεία στους χώρους ενδιαίτησης και αποθήκευσης των αποσκευών τους, επτά (07) αλλοδαπούς στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομή έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.

Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν εντός των αποσκευών του 29χρονου αλλοδαπού έξι (06) συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 22,1 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ η ναρκωτική ουσία και το όχημα κατασχέθηκαν.

====================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν των εκβολών του ποταμού Έβρου από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης 65χρονος διότι κατελήφθη να έχει μεταφορτώσει στο υπό ιδιοκτησίας του φορτηγό όχημα, με σκοπό την πώληση, όστρακα συνολικού βάρους οχτακοσίων ογδόντα τριών (833) κιλών και συγκεκριμένα πεντακόσια δέκα εννέα (519) κιλά του είδους «τελλίνα» διαστάσεων 2–2,5 εκατ. (κάτω του ελαχίστου επιτρεπομένου μεγέθους των 3 εκατοστών), τριακόσια εξήντα τέσσερα (364) κιλά του είδους «ψευτοκύδωνο» εκ των οποίων εκατόν ογδόντα ένα (181) κιλά διαστάσεων 2–3 εκατ. (κάτω του ελαχίστου επιτρεπομένου μεγέθους των 3,5 εκατοστών) .

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν.

====================

Η Λιμενική Αρχή Σύρου ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την Πλοίαρχο του Ε/Γ–Τ/Ρ «ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ» Ν. Κέρκυρας 38, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι, για περιστατικό τραυματισμού αλλοδαπής επιβάτιδος.

Η 59χρονη τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

====================

Η Λιμενική Αρχή Λευκάδας ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό ασθένειας αλλοδαπής που επέβαινε στο Ι/Φ «PUCKET» σημαίας Ιταλίας, το οποίο βρισκόταν στο βόρειο τμήμα του διαύλου Λευκάδας πλησίον της πλωτής γέφυρας «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ».

Στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο διαπίστωσε ότι η 54χρονη επιβάτης είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
79χρονου, από το λιμάνι της Σύμης στο λιμάνι της Ρόδου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.–ΕΛ. ΑΚΤ. και
57χρονου, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 1032.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έπεσε από πλοίο φωνάζοντας υπέρ της ...ΑΕΚ
Παρασκευή, 1 Ιουνίου 2012

Απίστευτο και όμως ΑΕΚτζίδικο. Επιβάτης του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου "Blue Star Naxos",υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε στη θάλασσα ανοιχτά της Νάξου. Το πλοίο είχε αναχωρήσει από την Σαντορίνη με τελικό προορισμό τον Πειραιά. Ο επιβάτης (Έλληνας) λίγο έξω από τη Νάξο έπεσε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών ήταν ματωμένος, φώναζε συνθήματα υπέρ της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ στην αρχή αρνούνταν τη βοήθεια μελών του πληρώματος, πετώντας μακριά τα σωσίβια. Όπως αναφέρει το blog, naxos365 τελικά ο επιβάτης, περισυνελέγη από το πλήρωμα του πλοίου με σωστική λέμβο και στη συνέχεια σκάφος του Λιμενικού τον έβγαλε στο λιμάνι του νησιού απ όπου και οδήγησε στο νοσοκομείο. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιο του, με περίπου μια ώρα καθυστέρηση.