Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

"ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΚΗ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ"

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑ

Με τίτλο «Τι κρύβει η Δούρου» και υπότιτλο «Γιατί δεν αναφέρει στο βιογραφικό της τη συνεργασία με το Ινστιτούτο του Ακη» η σημερινή εφημερίδα "Δημοκρατια"αναφέρει ότι η Ρένα Δούρου "σκέπασε"από το βιογραφικό της τη συνεργασία που είχε «με τη χειρότερη περίοδο διαφθοράς και παρακμής των τελευταίων δεκαετιών, με το ΠΑΣΟΚ του Ακη, του Γιάννου Παπαντωνίου και του Κώστα Σημίτη».

«Η κυρία Δούρου δεν χάνει καμιά ευκαιρία για να κατακεραυνώσει το «σάπιο πολιτικό σύστημα» της Μεταπολίτευσης, με το οποίο, όπως λέει, δεν είχε οποιαδήποτε σχέση. Είναι όμως έτσι;» γράφει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρένα Δούρου είχε αναλάβει ρόλο αναλύτριας της τουρκικής πολιτικής από το 2001 και μετά, περίοδο κατά την οποία ο κ. Τσοχατζόπουλος κατηγορείται ότι είχε κλιμακώσει τις δραστηριότητες του γύρω από τις εξοπλιστικές και αμυντικές προμήθειες από τις μίζες εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.

«Το γεγονός ότι η κυρία Δούρου είχε αυτή τη συνεργασία δεν είναι προφανώς από μόνο του επιλήψιμο. Όπως δεν είναι και για οποιονδήποτε άλλο επιστήμονα ή εργαζόμενο στους φορείς του υπουργείου που εκτελούσε ευσυνείδητα τα καθήκοντά του. Το αξιοπερίεργο όμως είναι ότι αν και είναι πολιτικό πρόσωπο έχει αποφύγει να συμπεριλάβει αυτή την πτυχή της επαγγελματικής δραστηριότητάς της στο βιογραφικό της, όπου απλώς δηλώνει «σύμβουλος εκδόσεων», αναφέρει η εφημερίδα.

Και καταλήγει: «Σε μια τέτοια περίοδο, ως κορυφαίο στέλεχος ενός κόμματος που διεκδικεί την εξουσία (καταγγέλλοντας μάλιστα όσους κυβέρνησαν έως τώρα και ευαγγελιζόμενο τη διαφάνεια) δεν όφειλε να μην κρατάει τέτοια μυστικά που έχουν πολιτικό ενδιαφέρον και αντίκτυπο; Άλλωστε, ο σάλος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα για την προσχώρηση πρώην στενών συνεργατών του Άκη Τσοχατζόπουλου, όπως ο Αντ. Κοτσακάς, στον ΣΥΡΙΖΑ δημιουργεί ένα πρόσθετο θέμα που θα έπρεπε να είχε λάβει υπόψιν της η πολύ ευαίσθητη για σειρά άλλων θεμάτων βουλευτής».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η Ρένα Δούρου ”δούλευε” και με την Αρετή Τσοχατζοπούλου!!!
Επειδή πρέπει να “τελειώσουν” τα ψέματα, δυο ημέρες πριν τις εκλογές, έρχονται στο φως της δημοσιότητας έγγραφα για την Ρένα Δούρου και την σχέση που είχε με τον κύκλο του Άκη Τσοχατζόπουλου, παρά το γεγονός ότι η ίδια προσπαθεί να τα “βγάλει” από πάνω της, χρησιμοποιώντας “φωτοβολίδες” προς άλλες κατευθύνσεις.

Η Ρένα Δούρου λοιπόν, “πρωταγωνιστεί” σε Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στις 21 Ιανουαρίου του 2003 και με υπογραφή του Γιώργου Λιάνη, να μετέχει σε επιτροπή για… συνέδριο που πρέπει να γίνει για τον Αθλητισμό. Μέχρι εδώ… καλά! Δίπλα της όμως, με το ίδιο αντικείμενο δουλειάς, φιγουράρει το όνομα της Αρετής Τσοχατζοπούλου, της κόρης του Άκη! Ναι, καλά διαβάσατε! Άλλωστε, φαίνεται στο έγραφο ξεκάθαρα!



Όπως φαίνεται και το όνομα της Σοφίας Σακοράφα η οποία χαιρέτισε χθες στην κεντρική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα!

Για την ιστορία, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στις 7-8 Μαρτίου του 2003 στην Θεσσαλονίκη…



_________________________________________________________

Άκη η λευτεριά είναι κοντά!


http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=3096537

Ανώνυμος είπε...

Βίαιο ξέσπασμα του Βενιζέλου σε εκπομπή, δίνει την χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ! (βίντεο)

http://olympia.gr/2012/06/15/%ce%b2%ce%af%ce%b1%ce%b9%ce%bf-%ce%be%ce%ad%cf%83%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%b5%ce%bd%ce%b9%ce%b6%ce%ad%ce%bb%ce%bf%cf%85-%cf%83%ce%b5-%ce%b5%ce%ba%cf%80%ce%bf%ce%bc/

Ανώνυμος είπε...

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ προς Χρυσοχοϊδη στο Ηράκλειο: “Το διάβασες το μνημόνιο;” (Βίντεο)
Ο κ.Χρυσοχοϊδης είναι πάντως σκληρός με όσα στελέχη του ΠΑΣΟΚ πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ: «Χαίρομαι που δεν είμαι πια με αυτούς που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ. Καλώς έκαναν και έφυγαν, γιατί αποδείχτηκαν απλώς τυχοδιώκτες».

http://olympia.gr/2012/06/15/%cf%83%cf%84%ce%b5%ce%bb%ce%ad%cf%87%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%b1%cf%83%ce%bf%ce%ba-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%bf%cf%87%ce%bf%cf%8a%ce%b4%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%bf/

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.ΚΑΙ ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ,ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ,ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ.Ε ΑΜΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. Παραδέχονται οι Αυστριακοί πως πλουτίζουν από την ελληνική κρίση

Όπως παρατηρεί ο κ. Νοβότνι, η εξέλιξη στην Ελλάδα έχει καταρχήν, μέσα από το χώρο της Νοτιανατολικής Ευρώπης, έναν έμμεσο θετικό αντίκτυπο στο αυστριακό χρηματοπιστωτικό σύστημα, το οποίο όμως δεν είναι ένα «νησί» και ο ίδιος δεν θέλει να συμβάλει σε περαιτέρω εικασίες σε ό,τι αφορά τις επιπτώσεις μιας εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, τις οποίες κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει σοβαρά, και όπως λέει έμαθε να είναι πολύ προσεκτικός σε σχέση με τις προγνώσεις για την Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ 0335

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΗ ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ, ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΗ ΝΥΦΗ ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ, ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝΕ ,ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΨΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΕΣΥ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ Η ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Παλιά μου λέγανε "Χρηστάρα εσύ δεν γίνεται να μην ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ,ανήκετε χρόνια σε αυτήν την οικογένεια"..κάποτε έκανα το λάθος και τους ψήφισα και γω γτ έτσι έπρεπε...Τώρα που ξύπνησα και ψάχνω βαθύτερα τα πράγματα και προσπαθώ να αφυπνίσω κάποιους που την πατήσαν σαν εμένα στηρίζω με τα δυο χέρια τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ γύρισε κάποιος και μου είπε "Εσύ για να στηρίζεις τόσο πολύ τον ΚΑΜΜΕΝΟ κάποιο συμφέρον θα έχεις"!!Φτάσαμε σε σημείο οι άνθρωποι που αγαπάμε την χώρα μας να λογοδοτούμε για το οτι θα ψηφίσουμε έναν άνθρωπο που μπορεί να μην είναι άγιος αλλά τουλάχιστον έχει την ιδέα της πατρίδας πολυ πιο βαθεία μέσα του από κάποιους άλλους που το μονο που ξέρουν να κάνουν είναι να εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων χωρών!!!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

http://www.youtube.com/watch?v=epjEsqztCgE&feature=player_embedded

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ

http://www.youtube.com/watch?v=jadSsHEqFuc&feature=player_embedded#!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ

http://www.youtube.com/watch?v=19iZ-ZJ7LqI&feature=player_embedded#!