Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Η Διαμαρτυρία στο Κ.Λ.Πειραιά

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά με θέμα την «έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα στελέχη του ΛΣ-ΕΛΑΚΤ».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α Πειραιά κ. Δρίτσας Θεόδωρος, η υποψήφια βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α Πειραιά κ. Φράγκου Λία, ο Υποψήφιος βουλευτής ΚΚΕ Β Πειραιά κ. Ευαγγελάκης Αθανάσιος καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος κ. Τσιφάκης Μιχάλης.

Στις τοποθετήσεις τους ο πρόεδρος της ΕΠΛΣΑΠ κ. Δίζελος Ιωάννης μεταξύ άλλων τόνισε ότι η δημόσια δωρεάν υγεία είναι μία από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του Ελληνικού λαού, κατοχυρώθηκε μετά από πολλά χρόνια πνευματικής και ηθικής προόδου της κοινωνίας μας, αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα δείγματα του πολιτισμού μας και έτσι πρέπει να παραμείνει προσθέτοντας ότι η πολιτεία θα πρέπει άμεσα να δώσει λύση στο πρόβλημά μας όπως και πράττει κάθε σοβαρό κοινωνικό κράτος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ. Δριβάκος Γεώργιος στην τοποθέτησή του δήλωσε ότι πολλοί συμπολίτες μας και συνάδελφοί μας κερδίζουν καθημερινά την μάχη με την υγεία τους, είναι όμως αδύνατο να νικήσουν το σαθρό και αρρωστημένο σύστημα υγείας της χώρας μας το οποίο εντάσσεται στη λογική των μνημονίων, των γραφειοκρατικών μηχανισμών και του δημόσιου λογιστικού ως αριθμών και όχι ως κοινωνική πρόνοια και παροχή.

Με την σημερινή μας παρουσία σηματοδοτείται το ξεκίνημα ενός δυναμικού κύκλου κινητοποιήσεων δίνοντας σαφές μήνυμα στην όποια κυβέρνηση προκύψει την επομένη των εκλογών, ότι ο αγώνας μας θα είναι αγώνας διαρκείας εωσότου δικαιωθούμε, εωσότου το κράτος ανταποκριθεί πλήρως στις υποχρεώσεις του ως εργοδότης έναντι των εργαζομένων στο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ.
Η αρχή έγινε .....
http://www.neaplefsi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: