Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΕΠΛΣ Νοτίου Πελοποννήσου - Παράσταση διαμαρτυρίας στο Κ.Λ.Καλαμάτας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Νοτίου Πελοποννήσου και οι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., θα πραγματοποιήσουν την Τετάρτη 13 Ιουνίου 12:00 ένστολη παράσταση διαμαρτυρίας στο Κ.Λ. Καλαμάτας, με θέμα την ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη.

Καλούμε τα Μέλη μας για την συμμετοχή τους, σαν ελάχιστη υποχρέωση προς τις οικογένειες μας και τα παιδιά μας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ

Για το Δ.Σ.

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΕΠΛΣ-Η πρώτη θετική αντίδραση και εξέλιξη από τις σημερινές παραστάσεις διαμαρτυρίας των 18 Συνδικαλιστικών Ενώσεων της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. είναι η συγκρότηση Ομάδας Εργασίας, όπως ζητήσαμε, με τις αποφάσεις του Γ.Σ. της Ομοσπονδίας μας, με έργο την επεξεργασία και υποβολή προτάσεων για δομική αλλαγή του συστήματος των Υπηρεσιών Υγείας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Η ομάδα εργασίας θα πρέπει να έχει ολοκληρώσει το έργο της μέχρι την 16η Ιουνίου 2012.

Πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα δώσουν την δυνατότητα για την θεσμική θωράκιση του τομέα υγείας των ασφαλισμένων του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και των οικογενειών τους.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια μέχρι την τελική δικαίωση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ .....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ .ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΙΣΉΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΟΠΥΥ ΚΑΙ ΦΤΑΣΑΜΕ `1 ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ..... ΝΑ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ . ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ ....ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ .

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ :
- Ψήφισμα Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. για την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Το συνδικαλιστικό κίνημα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αποτελούμενο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος και τις 18 Ενώσεις Προσωπικού Λ.Σ. σε όλη τη χώρα μέλη της, αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ.......- ΡΩΤΆΜΕ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΛΣ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΆΣΙΣΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Η ΠΟΕΠΛΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΌ ΚΊΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΣ ???????? Η ΦΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΉ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΞ ΜΕΛΗ Η ΜΗ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΝΑΠΆΝΤΗΤΗ ............ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ....., ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ Η ΑΠΟΔΟΧΉ , ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ .......ΣΤΟ ΛΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ Η ΠΕΑΛΣ .ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΉΝΩ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ............

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΕΠΛΣ:Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Πέμπτη, το αρμόδιο τμήμα του ΣτΕ ολοκλήρωσε την επεξεργασία του ΠΔ «Ιεραρχία, προαγωγές, αποστρατεία, ειδικές υποχρεώσεις και απαγορεύσεις προσωπικού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής» και προωθείται προς υπογραφή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Με τον τρόπο αυτό ολοκληρώνεται μια σημαντική θεσμική παρέμβαση για τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τις διατάξεις της οποίας σας είχαμε ήδη γνωστοποιήσει.

Είναι φανερό ότι όλο το προηγούμενο διάστημα, πολλές από τις διατάξεις του Π.Δ. έγιναν αντικείμενο στοχοποίησης και παρασκηνιακών ενεργειών, με σκοπό την αφαίρεσή τους.

Όλη αυτή η πολεμική που δημιουργήθηκε, έπεσε στο κενό, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι οι μέθοδοι που χρησιμοποιήθηκαν, είναι πλέον προβλέψιμοι για να είναι αποτελεσματικοί.

Εμείς συνεχίζουμε στον δρόμο που έχουμε χαράξει και που δεν είναι άλλος, από τον δρόμο της προσπάθειας, της συνέπειας, της μάχης, του αγώνα, για να θωρακίσουμε του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με θεσμούς και λειτουργίες που δεν θα του επιτρέψουν, την επιστροφή στο παρελθόν.

Για το Δ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

SAS GNORIZOYME OTI ENA PD EINAI APLA ENA PD .SHMERA EINAI AYRIO DEN EINAI .SHMERA LEEI OTI LEEI KAI AYRIO MPOREI NA LEEI ALLA ............. EKLOGES ERXONTE..... NEA KATASTASH ERXETE ....POTE DEN EINAI ARGA GIA MIA PROSPATHIA MERIKON ALLAGON SE ENA PD ............ KAI OSOI DEN KLINETE TO STOMA SAS KAI FERNETE SINEXIA STO PROSKINIO TO EN LOGO PD TOSO PERISOTERO VOITHATE STHN ALLAGI AFTOY ...................PROS TO PARON NA LETE EFXARISTO POY TO AFISAME NA PERASEI KAI TIPOTE ALLO .GIA TO SINTOMO MELON TOY PD DEN DINOYME KAMIA EGGIHSH .H ALAZONIA SAS KAI PSEFTIES SAS DEN EXOYN ORIA KAI THA EISPRAKSETE TO ANALOGO TIMIMA ..............

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΣ , ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΛΣ??? Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΣ ????EXOYN BΡEI KAMIA 300 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ???? ?????

Ανώνυμος είπε...

300 παιδακια δεν θα το ελεγα .....απο οτι ειδα στο λιμεναρχειο του Πειραια δεν ηταν πανω απο 40 ατομα και αν εξαιρεσουμε οτι μεσα σε αυτους ηταν καμια 10ρια σοβαροι συναδελφοι μενουν καμια 30αρια τυποι που καποιοι τους σερνουν απο τη μυτη.....εκτος και αν μιλαμε για ολη την Ελλαδα σε οσα Λ/Χ εγινε παρασταση διαμαρτυριας οποτε 18 ενωσεις επι 15 ατομα που συμμετειχαν ειναι 270 ,βαλε και τους 30 του πειραια 300 ...αρα σωστα ειπε ο συναδελφος ...........

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΠΔ ΑΛΛΑΞΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΛΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ KAI ME ENA EΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΔ [ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ , ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ]....... ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΔ ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙ Η ΚΟΠΡΙΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΟΥΜΕ .............ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ........

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΔΙΖΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΟΕΠΛΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ .ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ......ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ....... Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΛΣ

Ανώνυμος είπε...

"PROS TO PARON NA LETE EFXARISTO POY TO AFISAME NA PERASEI KAI TIPOTE ALLO .GIA TO SINTOMO MELON TOY PD DEN DINOYME KAMIA EGGIHSH .H ALAZONIA SAS KAI PSEFTIES SAS DEN EXOYN ORIA KAI THA EISPRAKSETE TO ANALOGO TIMIMA"

Ρε φιλαράκο, αν ήσαστε τόσο ισχυροί και μπορείτε να το καταργήσετε όποτε θέλετε, γιατί το αφήσατε να περάσει; Εγώ σας θυμάμαι να διαβεβαιώνετε ότι το ΠΔ δεν θα περάσει με τίποτα. Με τι θράσος τώρα το παίζετε χαλαροί και δεν έγινε και τίποτε;

Κατηγορείτε άλλους για αλαζονεία, αλλά αυτά που γράφετε παραπάνω δεν δικαιούται να τα γράφει ούτε ο Αρχηγός, πόσο μάλλον ένας ανθυποπλοιαρχίσκος ικανός μόνο για φωτοτυπίες, όπως φαντάζομαι ότι είσαι εσύ.

Και τέλος, διόρθωσε λίγο το υφάκι σου. Τέτοια μαγκιά, μόνο ο Ζήκος ο μπακαλόγατος όταν τσακωνόταν με τον Ρίζο...

Ανώνυμος είπε...

Α, και κάτι άλλο για να μην παραπονιέσαι: το γεγονός ότι είσαι ικανός μόνο για φωτοτυπίες φαίνεται και από το γεγονός ότι γράφεις με greeklish για να καλύψεις τις φρικτές ανορθογραφίες σου (εκλογές έρχοντε, νέα κατάσταση έρχετε, κλίνετε το στόμα, εγγίηση). Άντε άνοιξε καμμια γραμματική να διαβάσεις, έστω και τώρα, γιατί μάλλον σ' έφαγε το Playboy...

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΕΚΡΑΞΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟ Γ.Γ ΤΗΣ ΠΕΑΛΣ , ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ Η ΣΧΣΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΣ ΦΟΒΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ???????

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΚΑΙ ΤΟ Γ.Γ .Μπράβο στην ΠΟΕΠΛΣ που με το ΠΔ περί ιεραρχίας αποκατέστησε μεγάλες αδικίες κατά των ΑΞ ΔΥΛΣ .Αν οι ΣΝΔ ΑΞ νιώθουν αδικημένου να απευθυνθούν στην ένωση τους ....για την οποία διαμαρτύρομαι διότι τα μέλη απο ΔΥΛΣ είναι σίγουρα πιο πολλά απο τα μέλη ΑΞ ΣΝΔ [ΒΛΕΠΕ ΣΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ] και στο προεδρείο είναι μόνο ενας ΑΞ απο ΔΥΛΣ και 2 ΑΞ ΣΝΔ ενώ πρέπει αναλογικά να είναι μόνο ένας ΑΞ ΣΝΔ και μαλιστα και οι 2 αυτοί αξιωματικοί είναι πολέμιοι των ΑΞ ΑΠΟ ΔΥΛΣ . Δεν έχω κάτι με τους αξιωματικούς ΣΝΔ αλλά όλοι γνωρίζουν την αδιαφορία τους για το συνδικαλισμό και τα κοινά και λαμβάνοντας υπόψη ότι τους απασχολεί μόνο η καριέρα και η πάρτη τους θα πρέπει νομίζω να έχουν και την ανάλογη αντιμετώπιση......αυτοί δεν τολμούν να διεκδικήσουν ούτε για τον εαυτό τους και δεν στηρίζουν ούτε καν τους εκπροσώπους τους απο ΣΝΔ στην ΠΕΑΛΣ πως είναι δυνατόν να παραπονιούνται για το ΠΔ περι ιεραρχιας οταν μαλιστα το εχουν προσυπογράψει οι ιδιοι οι ΣΝΔ ΑΞ που ειναι μαλιστα και στα ανωτερα κλιμακια ????? ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΠΟΕΠΛΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΟΙ ΑΞ ΑΠΟ ΣΝΔ , ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ , Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΊΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΆΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΊ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..... ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΕΊΤΕ ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ-ΕΜΠΟΔΙΟ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΜΆΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΑΣ ΣΝΔ ΣΤΗΝ ΠΕΑΛΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗ ΣΝΔΗΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥΣ ......ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΤΙ Ο Γ.Γ ΣΑΣ [ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΤΟΚΥΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΘΙΝΌΠΩΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΟΜΩΣ ΤΑ 200 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ .... ]ΖΗΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΛΕΕΙ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΩΣ ΣΝΔ ΑΞ ΦΥΣΙΚΑ ,ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ Η ΣΕ ΤΑΞΙΔΆΚΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ......ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ,ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΜΟΝΟ AYTA ΣAΣ NOIAZOYN .....ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΉΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΌΗΤΑ ......ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟ Γ.Γ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ....

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ είπε...

Πριν σχολιάσετε να κοιτάτε πιο προσεκτικά πριν μας λασπολογήσετε οτι λογοκρίνουμε σχόλια.
Ότι σχόλιο διαγράψαμε ,το διαγράψαμε γιατί το κάναμε ξεχωριστή ανάρτηση.
Άλλη φορά σας συμβουλεύουμε να μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότροια.


http://ellhnikhaktofylakh.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7596.html

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο Γ.Γ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ........ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΤΟΚΙΟ ....... Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ....ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ ....

Ανώνυμος είπε...

exoyn xarei toso poly sthn poepls poy thn anakoinvsh toy pd peri ierarxias to exoyn anarthsei sthn kentrikh tOys selida 2-3 fores synexomenes .......ALLA THA TO PAROYME PISO META TH DEYTERA KAI THA MINETE ME TI GLIKA .......

Ανώνυμος είπε...

καλα εκανε ο κ. Ευαγγελιδης και ειπε οτι ειπε στον ΚΑΜΜΕΝΟ για τις μετακινησεις απο την τσεπη μας και σε όποιον αρεσει .Αν η κ.Χριστοδουλιδου ΝΟΜΙΖΕΙ οτι στους αξιωματικους ΣΝΔ περισσεύουν χρήματα επειδη παίρνουν 100 ευρω παραπανω ειναι γελασμενη ......Για το ΠΔ νομιζω οτι ηρθε η ωρα οι ΔΥΛΣ ΝΑ δουλεψετε και λιγο ωστε να δικαιολογησετε και το μισθο σας .....να φατε και καμια επιτροπουλα και να πατε και εσεις και κανενα ταξιδακι απο τη τσεπη σας ......

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Nai στην αγωγή!!! Πληρώνουμε τα φάρμακα , πληρώνουμε τους Γιατρούς , να πληρώσουμε και τους Δικηγόρους , τι θα γίνουν αυτοί;; κλέφτες;; χαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΛΟ ΚΑΝΕΙ Η ΠΕΑΛΣ .ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΩΣ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΠΡΟ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΟΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ .....ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ .....

Ανώνυμος είπε...

ετσι πρεπει να κανει . το να λεει ο καθενας το δικο του δεν βγαινει ακρη . οποιος θελει ας κανει κινηση αλλιως το θεμα της ιατροφαρμακευτικης περιθαλψης εκλεισε . Στην συγκεντρωση της ΠΟΕΠΛΣ δεν πηγε κανεις , στην αγωγη δεν θα συμμετέχει κανεις επομενος καθε μελος κλεινει το στοματακι του και εχει την ατομικη του ευθυνη χωρις καν να μπορει να πει οτιδηποτε ......ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ......ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ......ΚΥΡΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΔΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΚΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ, ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΞΕΡΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ .....ΑΝΤΕ ΝΤΕ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ .....ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΣΤΡΑΡΕΤΕ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ......ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΈΝΟΣ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΜΠΟΣΟ .ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ....ΑΜ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ PC

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΜΦΩΝΩ . ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΛΠ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 500 ΑΤΟΜΑ .ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ .ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ...