Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Επιτέλους - Τέλος

Πειραιάς, 2 Ιουλίου 2012
Είναι αδιανόητο να ταλαιπωρούμαστε κατ' αυτό τον τρόπο, κάθε φορά που οι κυβερνήσεις αποφασίζουν να παίξουν με τις τύχες μας.

Για μια ακόμη φορά βρισκόμαστε μπροστά σε αδιέξοδες καταστάσεις που δημιουργούνται από την προχειρότητα των ΠΔ που περιλαμβάνουν δομικές αλλαγές του κράτους, χωρίς να λάβουν υπόψη τις λειτουργικές ανάγκες που παρουσιάζονται από το απίστευτο χάος της γραφειοκρατίας του συστήματος, που οι ίδιοι έχουν θεσπίσει.

Ζητάμε άμεση ρύθμιση των θεμάτων που έχουν να κάνουν με τον τακτικό προϋπολογισμό του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και τον απαραίτητο έλεγχό του από την Υπηρεσία Δημοσιονομικού Ελέγχου, προκειμένου να συνεχισθεί η απρόσκοπτη ροή ενταλματοποίησης των οδοιπορικών και υγειονομικών δαπανών, πριν υπάρξει εκ νέου συσσώρευση, πράγμα που θα αποτελέσει για μας, την ταφόπλακα της ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης, την αδυναμία κάλυψης κενών θέσεων καθώς και των υποχρεωτικών μεταθέσεων, όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία και τελικά αιτία σύγκρουσης μέχρι την τελική δικαίωση.
Με επικοινωνιακά παιχνίδια της ταμπέλας, δεν λύνονται τα προβλήματα μας.

Χρειαζόμαστε ουσία και άμεσες λύσεις.

Δεν θα ανεχθούμε άλλο να αντιμετωπιζόμαστε ως γυρολόγοι της δημόσιας διοίκησης.

Το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το εξευτελίζει καθ' οιονδήποτε τρόπο.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: