Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Σύγκληση συμβουλίου τοποθετήσεων - μεταθέσεων


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατι ρε παλικαρια της ποεπλσ και πεαλς θα γινει συμβουλιο με το παλιο πδ σε 3 μερες αφου το νεο πδ θα βγει ισως μεχρι παρασκευη μπορει και τριτη και γιατι δεν αφηνετε την αλλη εβδομαδα που θα γινουν κρισεις να αποφασισουν αυτοι που πρεπει και οχι αξιωματικοι που ισως σε λιγες μερεε να ειναι πολιτες....

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ρε παλικάρι εσύ αυτόνομο, κάποτε πρέπει να γίνουν γιατί πρέπει να ξέρουμε και σε ποιο σχολείο πρέπει να γράψουμε τα παιδιά μας! Αναμένεις την τριετία γιατί κουράστηκες κι εσύ μάλλον. 2 χρόνια στο σώμα είναι πολύς καιρός!

Ανώνυμος είπε...

Άλλα μην στεναχωριέστε βρε. Αυτοί που σας έβαλαν είναι πάλι εξουσία κάτι θα γίνει και για σας. Τι? δεν είναι ο Πάνος τώρα?

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΔΡΙΒΑΚΟ, ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΟΛΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΡΟΦΟ ΣΕ ΟΡΟΦΟ, ΑΠΟ ΤΟ Α'Λ/Τ ΣΤΟ Ζ'Λ/Τ, ΑΠΟ ΤΟ Β'Λ/Τ ΣΤΟ Ε'Λ/Τ κ.τ.λ, ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΞΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΧΗΓΟ-ΟΠΛΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΑΡΧΗΓΟ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ?

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΑΛΣ-Αναβολή Συμβουλίου Τοποθετήσεων - Μεταθέσεων

Σας ενημερώνουμε ότι ανεβλήθη το προγραμματισμένο, για αύριο Τετάρτη 11-07-2012, Συμβούλιο Τοποθετήσεων - Μεταθέσεων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ..

Με νεότερη ανακοίνωσή μας, θα σας γνωστοποιήσουμε το νέο χρόνο σύγκλησης.