Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών

Εντοπισμός ναρκωτικών ουσιών στην Πρέβεζα 

Μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας από λουόμενο για εντοπισμό ενός επιπλέοντος σάκου στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Νικοπολέως και σε απόσταση εκατό μέτρα περίπου από την ακτή στην παραλία Μονολιθίου Δήμου Πρέβεζας.

Ο ανωτέρω σάκος περιείχε είκοσι πέντε (25) δέματα με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μικτού βάρους πενήντα εννέα (59) κιλών, ενώ στη συνέχεια διενεργήθηκε έλεγχος από στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ. ΑΚΤ. σε παρακείμενες ακτές για τυχόν εντοπισμό άλλων ναρκωτικών ουσιών με αρνητικά αποτελέσματα.

Από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες.

======================

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χίο και τα Χανιά 

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο λιμένα της Χίου, από προσωπικό της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβασή του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, 31χρονος, διότι μετά από έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες εντός των αποσκευών του οκτώ (08) χάρτινες συσκευασίες με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 16 γραμμαρίων.

Από τα ο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε η ανωτέρω ναρκωτική ουσία.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, στο λιμένα Σούδας Χανίων, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, κατά την αποβίβαση του από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο, 22χρονος, διότι μετά από έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε επάνω του και συγκεκριμένα μέσα σε συσκευασία καπνού μία (01) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 7,5 γραμμαρίων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, που διενεργεί την προανάκριση, η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

========================

Συνέχεια ενημέρωσης για την από 14-07-2012 σύλληψη για ναρκωτικά στην Πάτρα

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών που προέκυψαν κατά την προανάκριση, πραγματοποιήθηκε κατ΄ οίκον έρευνα σε διαμέρισμα που διέμενε ο 24χρονος αλλοδαπός συλληφθείς όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα κάτωθι :Α) το χρηματικό ποσό των οκτώ χιλιάδων τετρακοσίων είκοσι πέντε (8425) ευρώ, 
Β) δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 10,8 και 1,4 γραμμαρίων αντίστοιχα,
Γ) είκοσι μία (21) πλαστικές συσκευασίες των εννέα (09) πολύχρωμων χαπιών πιθανόν στεροειδών,
Δ) δεκατέσσερις (14) πλαστικές συσκευασίες των οκτώ (08) πολύχρωμων χαπιών πιθανόν στεροειδών,
Ε) πέντε (05) πλαστικές συσκευασίες των έντεκα (11) πολύχρωμων χαπιών πιθανόν στεροειδών,
ΣΤ) έξι (06) πλαστικές συσκευασίες των οκτώ (08) χαπιών πιθανόν στεροειδών 
Ζ) μία (01) πλαστική συσκευασία με πενήντα οκτώ (58) χάπια χρώματος κίτρινο-μαύρο πιθανόν στεροειδή και 
Η) μία (01) ζυγαριά ακριβείας χρώματος ασημί μάρκας SOEHNLE.
Επιπλέον σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το ίδιο κλιμάκιο στο Ε.Ι.Χ. όχημα ιδιοκτησίας της 27χρονης συλληφθείσας που ήταν σταθμευμένο στο διαμέρισμα που διέμενε ο ανωτέρω συλληφθείς βρέθηκαν και κατασχέθηκαν : 
Α) τρία (03) διάφανα πλαστικά τάπερ με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 820,0-500,0 και 710,0 γραμμαρίων αντίστοιχα και 
Β) δύο (02) πλαστικές συσκευασίες κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα) μικτού βάρους 260,0 και 4,3 γραμμαρίων αντίστοιχα.
Οι προαναφερόμενοι συλληφθέντες πρόκειται να προσαχθούν ενώπιον του Γ’ Ανακριτή Πλημμελειοδικών Πάτρας αύριο 17-07-2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: