Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

Συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νοτίου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών 24χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και η 27χρονη συνοδηγός διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη κάτω από το χώρο ρεζέρβας και εντός της δεξαμενής καυσίμων, είκοσι τέσσερις (24) ανισοβαρείς συσκευασίες που περιείχαν αποσπάσματα ινδικής κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 22 κιλών και 981,5 γραμμαρίων.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ το όχημα και ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

===========================

Συνελήφθη, βραδινές ώρες χθες, στο νέο λιμένα Μυκόνου, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 26χρονος διότι βρέθηκε να κατέχει εντός της χειραποσκευής του α) ινδική κάνναβη μεικτού βάρους 17,3 γραμμαρίων β) 15,9 γραμμάρια καπνού αναμιγμένου με άγνωστη ποσότητα ινδικής κάνναβης γ) έναν (01) τρίφτη και δ) ένα (01) πιπάκι.

Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μυκόνου ενώ τα ανωτέρω κατασχέθηκαν.

===========================

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στον Ενετικό λιμένα Χανίων, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 17χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει α) μία (01) χάρτινη συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 0,40 γραμμαρίων και β) ένα (01) δισκίο με την ένδειξη «HIPNOSEDON» χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Επίσης, συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, στον ίδιο λιμένα, από άνδρες του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της Λιμενικής Αρχής Χανίων, 20χρονος, διότι βρέθηκε να κατέχει μία (01) νάιλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης μικτού βάρους 2,90 γραμμαρίων.

Προανακρίσεις διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το δισκίο κατασχέθηκαν.

======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, εντός της κεντρικής προβλήτας του λιμένα Βόλου, από στελέχη του Τμήματος Ασφάλειας – Γραφείο Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 28χρονος, πριν την επιβίβασή του σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, διότι βρέθηκε να κατέχει εντός χειραποσκευής του δύο (02) νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 1,5 και 0,9 γραμμαρίων αντίστοιχα.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου.

=======================

Συνελήφθη, πρωινές ώρες σήμερα, από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Μυτιλήνης, 30χρονος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα κατά τον κατάπλου Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στο λιμάνι της Μυτιλήνης εντοπίστηκε, εντός φορτηγού οχήματος μεταφορικής εταιρείας, δέμα το οποίο περιείχε ναρκωτικές ουσίες. 

Το αναφερόμενο δέμα τέθηκε άμεσα σε διακριτική παρακολούθηση από άνδρες της Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Μυτιλήνης όταν προσήλθε για να την παραλάβει ο 30χρονος συλληφθείς.

Στο εν λόγω δέμα βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα εντός κυτίου μπύρας ένα (01) φιαλίδιο το οποίο περιείχε μεθαδόνη βάρους 78 γραμμαρίων σε υγρή μορφή και εντός μπιζουτιέρας έξι (06) δισκία με την ένδειξη «SOUBOXON».

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση κατασχέθηκαν η ανωτέρω ναρκωτική ουσία και τα δισκία.

==================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό λιμένα Καβάλας από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών, 26χρονος αλλοδαπός, διότι βρέθηκε στην κατοχή του εντός πακέτου με μωρομάντηλα ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης σε νάιλον συσκευασία μεικτού βάρους 14,2 γραμμαρίων. 

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, ενώ κατασχέθηκε η ναρκωτική ουσία.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημιουργία ιστοσελίδας της Διεύθυνση Ελέγχου Αλιείας του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής του Υπουργείου Ναυτιλίας
===
WWW.PEALSGR.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Οριστικό.Συνεδριάζει την Πέμπτη το ΚΥΣΕΑ .Το Λιμενικό Σώμα έχει ενημερωθεί ήδη για συνεδρίαση . Από το ΥΕΘΑ υπάρχει σιωπή,αλλά κανείς δενπιστέυει ότι θα γίνει ΚΥΣΕΑ μόνο για το Λιμενικό Σώμα και όχι και για τις ΕΔ.
WWW.PEALSGR.BLOGSPOT.COM

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .....ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΤ ΛΣ....

Ανώνυμος είπε...

στις 1400 το ΚΥΣΕΑ......για το λιμενικο .....ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ.......ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ ......ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ....ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ....