Τρίτη 3 Ιουλίου 2012

Ανοιχτή επιστολή για επίδοξους … κατακτητές

Αριθμ. Πρωτ. 43/12 

Με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία, εδώ και μερικές μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας κυβέρνησης, παρακολουθούμε να επαναλαμβάνεται το γνωστό σενάριο από το σίριαλ, των τελευταίων ετών, «Ήρθε η σειρά μας».

Επίδοξοι ψευτοπαραγοντίσκοι, της πολιτικής και κομματικής νομενκλατούρας, έχουν αποδυθεί σε ένα αγώνα δρόμου για την εξουσία και μέσω σκοπούμενων διαρροών, στέλλουν μηνύματα ένθεν κακείθεν, για θέσεις, ρόλους και εκκαθαρίσεις. 

Όλοι αυτοί, δεν έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί στη χώρα, στην κοινωνία. Ζουν σε άλλη εποχή, ζουν στο δικό τους μικρόκοσμο, στη δική τους εικονική πραγματικότητα. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτού του είδους οι πρακτικές καταδικάστηκαν από την ίδια τη ζωή.

Οι γραφικοί αυτοί «τυπίσκοι» που όλο το προηγούμενο διάστημα, είχαν βάλει τους εαυτούς τους στον «τόκο» της κομματικής στράτευσης, για την απόκτηση προστιθέμενης αξίας, σήμερα θεωρούν ότι ήρθε η ώρα να καρπωθούν τα οφέλη. 

Επί ματαίω λέμε εμείς, το δικό μας μήνυμα, είναι ότι γνωρίζουμε τις πρακτικές τους, την δράση τους και θα μας βρίσκουν διαρκώς εμπόδιο στα σχέδιά τους, στις αρρωστημένες ορέξεις τους, θα τους στείλουμε στην ανεργία. 

Είμαστε βέβαιοι, ότι η πρακτική αυτή δεν υιοθετείται από την πολιτική ηγεσία, πολύ περισσότερο δε από τα στελέχη Λ.Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. που, αν κι έχουν υποστεί τέτοιου είδους συμπεριφορές, σήμερα, αγνά, συνεργατικά, με δύναμη ψυχής, προσπαθούν να στηρίξουν μια κοινή προσπάθεια για την ανόρθωση της χώρας. 

Στο εξής, μια και μόνη επιλογή υπάρχει. Η επιλογή των άριστων και όχι των αρεστών.

Το Κράτος «λάφυρο» τέλειωσε. 


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: