Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Παραστάσεις διαμαρτυρίας των προεδρείων Ομοσπονδιών Σ.Α.

Πειραιάς, 27 Σεπτεμβρίου 2012
Τα Προεδρεία των Ομοσπονδιών και Ενώσεων των Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήσαμε σήμερα Πέμπτη 27/9/2012 παραστάσεις διαμαρτυρίας στα γραφεία των πολιτικών κομμάτων που απαρτίζουν την κυβέρνηση και στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Οι σημερινές κινητοποιήσεις έγιναν προκειμένου να δηλώσουμε προς κάθε κατεύθυνση την αντίθεση μας στα νέα επαχθή μέτρα που εξαθλιώνουν και φτωχοποιούν τους ένστολους καιταυτόχρονα αποδυναμώνουν τους οργανισμούς που υπηρετούμε.

Στο ψήφισμα που παραδώσαμε καλέσαμε τα κόμματα και την Ε.Ε. να αντιληφθούν έστω και τώρα την ιδιαιτερότητα και την επικινδυνότητα της φύσης της εργασίας των ένστολων και να μην τους αντιμετωπίζουν στο πλαίσιο των οριζοντιοποιημένων πολιτικών, ως αριθμούς.

Τέλος καταγγέλουμε το γεγονός του εκφοβισμού μέσω πειθαρχικών διώξεων των τρόπων δράσεως και κινητοποιήσεων των ένστολων.

Αυτά τα φαινόμενα δεν ταιριάζουν στην χώρα που γέννησε την δημοκρατία και έδωσε το φως του πολιτισμού στον κόσμο.
Η σημερινή ημέρα ολοκληρώθηκε με παράσταση διαμαρτυρίας των Προεδρείων των Ομοσπονδιών στον Αρχηγό ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, όπου επέδωσαν την Εξώδικη Διαμαρτυρία μας σχετικά με την δ/γη της ΕΔΕ για την κινητοποίηση της 06/09/2012.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: