Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αγώνας συνεχίζεται με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες

Πειραιάς, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Την εβδομάδα που πέρασε πραγματοποιήθηκαν τοπικές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο σύνολο σχεδόν των περιφερειών που εκπροσωπεί η Ομοσπονδία μας.

Οι κινητοποιήσεις στέφθηκαν με πλήρη επιτυχία, αποτέλεσμα της σωστής οργάνωσης και προετοιμασίας από μέρους των Ενώσεών μας.

Οι συνάδελφοι από άκρη σε άκρη της χώρας εκδήλωσαν την οργή και την αγανάκτησή τους για τα νέα μέτρα της κυβέρνησης, με τα οποία καταδικάζει τους ένστολους στην ανέχεια και τα Σώματα Ασφαλείας στην πλήρη απαξίωση.

Ο Αγώνας συνεχίζεται με νέες δράσεις και πρωτοβουλίες που θα εκδηλωθούν όλο το επόμενο διάστημα τόσο πριν όσο και μετά την ψήφιση των μέτρων.

Η Ομοσπονδία με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. έχει κηρύξει ανένδοτο αγώνα και επιφυλάσσει για την συνέχεια πολλές εκπλήξεις σε όσους νομίζουν ότι τα στελέχη Λ.Σ. είναι πειθήνια όργανα, άβουλα, χωρίς προσωπικότητα, χωρίς ανάγκες και μπορούν να τα χρησιμοποιούν καταπατώντας κάθε δικαίωμά τους, παραβαίνοντας νόμους και σχετικές διατάξεις.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την επόμενη Τετάρτη 26-09-2012 το προεδρείο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. ένστολο θα συμμετάσχει στην κινητοποίηση στο πλαίσιο της Γενικής Απεργίας που έχει κηρύξει η Γ.Σ.Ε.Ε.-Α.Δ.Ε.Δ.Υ., στην πρώτη γραμμή κρατώντας το κεντρικό πανό και καλεί τους συναδέλφους σε όλη τη χώρα να συμμετάσχουν στις κατά τόπους κινητοποιήσεις μαζί με το σύνολο των εργαζομένων, ενώνοντας τη φωνή μας, δημιουργώντας μία συμπαγή μάζα που θα στείλει το μήνυμα στην τρόικα ότι από την χώρα μας δεν έχει να λάβει τίποτα περισσότερο από όσα έχει ήδη πάρει.

Τέλος σας γνωρίζουμε ότι ήδη προγραμματίζουμε και προετοιμαζόμαστε την επόμενη ένστολη πανελλαδική διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας για την οποία θα σας ενημερώσουμε σχετικά με επόμενη ανακοίνωσή μας.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Δριβάκος Γεώργιος Κατσίνας Σωτήριος

Δεν υπάρχουν σχόλια: