Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ: Επίσκεψη Μέρκελ στην Ελλάδα … Η δική μας απάντηση είναι η συμμετοχή μας στο αυριανό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ

Αριθμ. Πρωτ.: 69/12


Η καταστροφική πολιτική των Μνημονίων, που επιφέρει την δραματική μείωση των εισοδημάτων και την ανατροπή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, δοκιμάζει τις αντοχές μας και οδηγεί σε όλο και μεγαλύτερα αδιέξοδα την ελληνική κοινωνία.

Το μέγεθος της επίθεσης επιβάλει να αντισταθούμε, να αποκρούσουμε αυτή την βαρβαρότητα, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να αγωνιστούμε ενάντια σε όλους αυτούς που στο βωμό του κέρδους και των αγορών, καταπατούν όσα με αγώνες και θυσίες κατακτήθηκαν τα τελευταία 100 χρόνια.

Ως αναπόσπαστο κομμάτι του λαού, υψώνουμε φωνή διαμαρτυρίας και παλεύουμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής που επιφέρει πόνο και δυστυχία στους πολλούς και περαιτέρω πλουτισμό στους λίγους.
Η επίσκεψη της Μέρκελ στην Αθήνα, μας λένε ότι γίνεται σε ένδειξη «σεβασμού και αναγνώρισης» των προσπαθειών μας.
Εμείς ως ένδειξη σεβασμού στην πατρίδα, σε εμάς αλλά και στις οικογένειές μας, συμμετέχουμε ενεργά στο Πανεργατικό Συλλαλητήριο των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα τη Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2012, και ώρα 13,00 υψώνοντας φωνή διαμαρτυρίας για όλα όσα μας συμβαίνουν, αρνούμενοι να αποδεχτούμε καταστροφικές συνταγές, που με ψευτοεπιχειρήματα, ακυρώνουν δικαιώματα και κατακτήσεις ετών.

Όλοι βρισκόμαστε σε θέση μάχης, παρόντες στον αγώνα, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Διαφωνούμε, αντιδρούμε, αρνούμαστε να αποδεχθούμε να μας αποτελειώσουν.





Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: