Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΑΑΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι
Θέλω να σας υπενθυμίσω ότι την άλλη Κυριακή στις 25 Νοε
Έχουμε τις εκλογές της ΕΑΑΝ και η συμμετοχή σας είναι σημαντική.

Αυτή την Κυριακή στις 18 Νοε ,θα γίνει για πρώτη φορά παρουσίαση
των θέσεων των υποψηφίων όπως στην συνημμένη ανακοίνωση.

ευχαριστώ

Θ.Γερούκης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε.Α.Α.Ν. 

1.-Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ/ΕΑΑΝ στην οποία αναφέρεται και το περιοδικό μας Θαλασσινοί Απόηχοι στην σελίδα 4 αυτού , την Κυριακή 18-11-2012 και από ώρας 1100 θα γίνει στο εντευκτήρειο της ΕΑΑΝ παρουσίαση των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες της 25-11-2012

2.-Στις κατωτέρω παραγράφους παρέχονται οι λεπτομέρειες αυτής της παρουσίασης, που σημειωτέον γίνεται για πρώτη φορά σε αρχαιρεσίες της ΕΑΑΝ.

α.-Η παρουσίαση του κάθε υποψηφίου θα γίνεται όπως αυτός νομίζει και εάν επιθυμεί θα αφήνει περιθώριο για ερωτήσεις από το ακροατήριο , μέσα στον διατειθέμενο χρόνο.

β.-Ο διατειθέμενος χρόνος θα είναι 10 λεπτά για κάθε υποψήφιο Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο (συνολικός χρόνος 10λΧ7 υποψήφιοι=70 λεπτά). Αρα έναρξη 1100 και πέρας 1210.

γ.-Ο διατειθέμενος χρόνος για κάθε υποψήφιο Μέλος του ΔΣ θα είναι 3 λεπτά (συνολικός χρόνος 3λΧ27 υποψήφιοι=81 λεπτά). Αρα έναρξη 1220 και πέρας 1341

δ.-Η σειρά παρουσιάσεως θα είναι αυτή που αναγράφεται στο ψηφοδέλτιο και για τους Προέδρους/Αντιπροέδρους και για τα Μέλη.

ε-Δεν θα υπάρχει συντονιστής της παρουσίασης , αλλά κάποιος από την ΕΑΑΝ που θα τηρεί αυστηρά τους χρόνους.

3.-Οι υποψήφιοι θα ειδοποιηθούν προσωπικά από την ΕΑΑΝ. Εάν κάποιος υποψήφιος δεν επιθυμεί να συμμετάσχει θα πρέπει να το δηλώσει έγκαιρα , ώστε να επέλθει συντόμευση της συνολικής χρονικής διάρκειας.

4.-Επειδή αυτή η κίνηση γίνεται για πρώτη φορά , όπως προελέχθη και εντάσσεται στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημοκρατικότητας που διακατέχει το ΔΣ/ΕΑΑΝ παρακαλούνται όλοι οι συνάδελφοι , υποψήφιοι και ακροατήριο να βοηθήσουν για την επιτυχία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: