Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΑΛΣ :ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ-ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ .


ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λ.Σ. έχοντας ως κύριο γνώμονά της την ανάγκη για αναβάθμιση του επαγγελματικού και επιστημονικού επιπέδου της θέσης και του ρόλου των Αξιωματικών Λ.Σ., πάντα στα πλαίσια της προσωπικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειάς τους τόσο σε υπηρεσιακό όσο και κοινωνικό επίπεδο, στοχεύει μεταξύ άλλων:
α) στην σύσφιξη των συναδελφικών δεσμών μεταξύ των Αξιωματικών ΛΣ,
β) στην ανάπτυξη της αλληλεγγύης με Αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας
γ) στην επικοινωνία και συνεργασία με ομοειδείς φορείς του εσωτερικού και εξωτερικού,
δ) στην διασφάλιση και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων των μελών της
ε) στην διασφάλιση και ενίσχυση της αποτελεσματικής και  αξιοκρατικής λειτουργίας του Λιμενικού Σώματος στα πλαίσια των ισχυόντων νόμων
στ) στην συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει το Λιμενικό Σώμα στο κοινωνικό σύνολο
ζ) στην βελτίωση των διαδικασιών, μέσων και συνθηκών εργασίας που αφορούν την εκτέλεση της αποστολής και του έργου του Λιμενικού Σώματος συνολικά και
η) στην σωστή ενημέρωση της κοινής γνώμης καθώς και στην προβολή του ρόλου και του έργου που επιτελούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στην κοινωνία.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ :

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ
Προετοιμασία απο το ΔΣ της ΠΕΑΛΣ προκειμένου την 15-12-2012  πραγματοποιηθεί στο  Ίδρυμα Ευγενίδου στο  Φαληρικό Δέλτα ,σε έναν εκπαιδευτικό ,συνεδριακό πολυχώρο υψηλών προδιαγραφών ,στο πλαίσιο του 5ου τακτικού συνεδρίου της ΠΕΑΛΣ , ημερίδα με θέμα  «Το Πρόβλημα της Παράνομης Μετανάστευσης»




Προετοιμασία από το ΔΣ της ΠΕΑΛΣ προκειμένου ,για πρώτη φορά, πραγματοποιηθεί την 23-12-2012  Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή .



Πλεύσιμα: Ξεκαθαρίστε το τοπίο - Δώστε άμεσα λύση
Μεταφορά ενός εκ των δυο    γραφείων της ΠΕΑΛΣ από την   2ας Μεραρχίας ,σε νέο χώρο στο ισόγειο του ΥΝΑ/ΑΛΣ-ΕΛ.ΑΚ   [γραφείο 18].




image
Προετοιμασία του 11ου περιοδικού της ΠΕΑΛΣ “ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ” προκειμένου εκδοθεί στα μέσα Δεκεμβρίου .




image
Προετοιμασία από το ΔΣ της ΠΕΑΛΣ προκειμένου στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Ιανουαρίου πραγματοποιηθεί η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας ΠΕΑΛΣ




ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ –ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

 


































































ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: